A legszexibb, ágyba csábító fehérneműk körképe
Ha egy kis hancúrozásra vágysz, egy buja, csipkés fehérneművel bármikor felcsigázhatod a partnered!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legtitkosabb fiókjaidba rejtve bizonyára a te szekrényedben is ott lapul egy-két nagy becsben tartott, különleges alkalmakra szánt fehérnemű. Ezek a minden bájjal megkent darabok olyanok az alsóneműk között, mint a ruhák esetében a nagyestélyi.Talán csak néhány fülledt éjszakán ölti magára a nő, mégis érdemes érte többet áldozni, mint egy mindennapos darabért, ha el akarod kápráztatni a férfinép valamely szerencsés tagját. Az efféle, selyemből és szaténból megálmodott csodák veszélyes fegyvernek minősülnek, mellyel szemben minden pasi megadja magát, bár nem biztos, hogy felemelt kezekkel.

Ha szeretnél túllépni a hétköznapi fehérneműkön, és olyan erotikával fűszerezett szettre vágysz, mely felturbózza benned a női energiákat, és partneredet is garantáltan elmozdítja a tévé elől, akkor ideje szemügyre venned a csábításra tervezett kínálatot.

A stílus, az elegancia és a romantikus részletmegoldások fontos szerepet játszanak a tökéletes darab megtalálásában, így érdemes nemcsak alakformáló darabot választani, hanem minél szexibbet, ami pattanásig feszíti az érzékeket.

Bűbájos fehérneműk

A közönséges pamut alsók mellett minden nő fegyvertárában megtalálhatóak a csipkés fehérneműk. Ezek között is akadnak azonban hétköznapra szánt, egyszerű modellek, valamint a koronázatlan királynők, vagyis a hálószoba gyöngyszemei.

Ilyesmit nem viselsz mindennap a ruha alatt, hiszen leginkább azt a célt szolgálják, hogy felfedd a titkukat az arra érdemes, beavatott szemek előtt. Éppen ezért ereszd el bátran a fantáziádat, hogy megtaláld azt a darabot, ami valóra váltja titkos álmaidat, és kellő önbizalmat ébreszt benned, hogy vadmacska lehess az ágyban.

A Miracle Fashion fehérneműi egytől egyig különlegesek, és a kollekciójuk szinte minden alkatra tartogat néhány szuperszexi költeményt. Egyike ezeknek a pink és fekete színekben pompázó, szatén, csipke és tüll anyagból készült modell, mely 19 200 forintba kerül. Az Intimissimi kínálatában háromrészes szettre bukkanhatsz, ami csipkés melltartóból, tangából és harisnyakötőből áll.

A szexi együttest 15 370 forintért szerezheted be magadnak. A Triumph kétrészese vadítóan pink, mégis letisztult, egyszerű vonalvezetésű darab, melynek bugyija harisnyakötős. Az ára 7780 forint. A Bravissima webáruház csipkeorgiát felvonultató együttese csupa elegancia és szenvedély, gyönyörű hímzésekkel és áttetsző részletekkel, melyek 13 760 forintért tehetnek szexisebbé.

A New Yorker 3690 forintért ajánl a figyelmedbe egy francia stílusú, borvörös és fekete színű, csipkerátétes melltartót, de 2290 forintért a hozzá való áttetsző bugyit is megvásárolhatod.

Míder, fűző és body, a legtitkosabb vágyak felébresztésére

A szexi míderekben és fűzőkben úgy érezheted magad, mintha te is egyike lennél a párizsi Moulin Rouge kánkántáncosainak, akik sok művészt megihlettek az idők során, de még több férfi fejét csavarták el. Ha a hálószobában is szívesen tündökölnél a vágykeltő múzsa szerepében, nincs más dolgod, mint engedni az ösztöneidnek, hogy kéjes időutazásra szólítsanak a legforróbb darabok.

Az F&F pink szaténmíderét fekete csipkerátét díszíti a kosár mentén, mely a dekoltázsra irányítja a figyelmet. Az ára 4400 forint. A New Yorker csipkés, harisnyakötős modellje 4690 forintért lehet a tiéd. A Tezenis igazi kánkánszerelésével 6680 forintért örvendeztetheted meg a párodat. A szexi szett egy karcsúsító topból és egy fodros bugyiból áll, harisnyakötővel megspékelve. A Triumph üzleteiben elegáns míderes szettre bukkanhatsz, 18 380 forintért.

A Miracle szexi kollekciójából két ellenállhatatlan darabbal is gazdagodhatsz: a virágmintás, kihívó dekoltázsú fűző 20 900 forintért lehet a titkos fegyvered, a sokat láttató csipkebody pedig 23 850 forintért kerülhet fehérneműs fiókodba.

A Bravissima romantikus stílusú, pánt nélküli mídere 18 350 forintért cserébe garantáltan felforrósítja körülötted a levegőt. Az Intimissimi boszorkányosan fekete, démoni csáberejű, harisnyakötős, míderes szettjét 13 780 forintért szerezheted be.

Tüneményes babydollok és kombinék

A babydoll a legbujább fehérneműk egyike, ami kötelező hálószobai kellék, hiszen egyszerre édesen ártatlan, mégis csordultig tele van női rafinériával. A sejtelmesen libbenő, lágy anyagok, az áttetszően incselkedő csipkék már-már hipnotikus erővel hatnak a férfiakra, és nincs az a szunnyadó fantázia, ami ne kelne új életre tőlük. Használd ki a huncut fehérnemű vágykeltő hatását, és csald ágyba a pasidat kedvenc darabodban!

A Miracle virágokkal díszített, mellvonaltól bővülő, áttetsző babydolljával 16 500 forintért bűvölheted el a partnered.A Tezenis sokat sejtető, szűkített szabású, állatmintás kombinéval kecsegtet, 6180 forintért. Az Intimissimi a ’70-es évek stílusát idézi a pink, empire szabású, plisszírozott modelljével, melyért 8490 forintot kell kiadnod.

Szintén az Intimissimi kollekciójában találhatsz rá a fekete, átlátszó darabra, mely 13 580 forintért lehet a tiéd. A H&M párducmintás kombinéjával 4490 forintért tüzelheted fel a kiszemelt pasi szenvedélyét.

Ezt is szeretjük