A legrosszabb helyszínek az első randihoz
Néhány helyszín első ránézésre jó választásnak tűnik, de később kiderül róla, hogy nem volt az.

Dia

	Múzeum	A múzeum, vagy egy kiállítás első hallásra kellemes kulturális programnak hangzik - főleg, ha mindketten művészet-pártiak vagytok. De gondold meg, van-e kedved némán, esetleg suttogva, a teremőrök szúrós tekintetétől kísérve eltölteni néhány kellemes órát egy félig idegen ember társaságában. Többedik randinak megfelelő lehet a múzeum, de első találkozóra nem a legalkalmasabb helyszín.	Kapcsolódó cikk:	10 helyszín, ahol lecsaphat rád a nagy Ő »

Múzeum

A múzeum, vagy egy kiállítás első hallásra kellemes kulturális programnak hangzik - főleg, ha mindketten művészet-pártiak vagytok. De gondold meg, van-e kedved némán, esetleg suttogva, a teremőrök szúrós tekintetétől kísérve eltölteni néhány kellemes órát egy félig idegen ember társaságában. Többedik randinak megfelelő lehet a múzeum, de első találkozóra nem a legalkalmasabb helyszín.

Kapcsolódó cikk:
10 helyszín, ahol lecsaphat rád a nagy Ő »

Dia

	Uszoda	Ha történetesen az uszodában futottatok össze, akkor se oda szervezzétek a következő találkozót. Nem biztos, hogy lesz alkalmatok arra, hogy kettesben maradva a szaunában majd elcseverésszetek. Elkerülheted azt a stresszt is, hogy vajon ha jobban szemügyre vesz a férfi, talál-e kifogást az alakodon.

Uszoda

Ha történetesen az uszodában futottatok össze, akkor se oda szervezzétek a következő találkozót. Nem biztos, hogy lesz alkalmatok arra, hogy kettesben maradva a szaunában majd elcseverésszetek. Elkerülheted azt a stresszt is, hogy vajon ha jobban szemügyre vesz a férfi, talál-e kifogást az alakodon.

Dia

	Mozi	A mozi is inkább a többedik alkalomra ajánlott, hiszen az első randin az a cél, hogy beszélgessetek és megismerjétek egymást - a mozi pedig erre kevésbé alkalmas. Ha ragaszkodtok hozzá, előtte vagy utána iktassatok be egy másik helyszínt, egy vacsorát vagy kávézást is.	Kapcsolódó cikk:	A legbizarrabb randioldalak a neten »

Mozi

A mozi is inkább a többedik alkalomra ajánlott, hiszen az első randin az a cél, hogy beszélgessetek és megismerjétek egymást - a mozi pedig erre kevésbé alkalmas. Ha ragaszkodtok hozzá, előtte vagy utána iktassatok be egy másik helyszínt, egy vacsorát vagy kávézást is.

Kapcsolódó cikk:
A legbizarrabb randioldalak a neten »

Dia

	Otthon	Kínos pillanatokat szerezhet, ha bármelyikőtök otthonában történik az első randi. Nem szükséges megmutatnod az élettered, vagy ennyire beengedned valakit kapásból az intim szférádba, arról nem beszélve, hogy mi van, ha a vendégtől nem egyszerű megszabadulni.

Otthon

Kínos pillanatokat szerezhet, ha bármelyikőtök otthonában történik az első randi. Nem szükséges megmutatnod az élettered, vagy ennyire beengedned valakit kapásból az intim szférádba, arról nem beszélve, hogy mi van, ha a vendégtől nem egyszerű megszabadulni.

Dia

 	Törzshely 	Bármelyikőtök törzshelye sem a legjobb választás, hacsak nem az a cél, hogy alkalomadtán felmentőseregként érkező ismerősökbe fussatok, vagy váratlanul barátok bukkanjanak fel, akiknek mesélni kell arról, hogy kivel és mit csinálsz te itt. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt teszteli a férfi az első randin »

Törzshely

Bármelyikőtök törzshelye sem a legjobb választás, hacsak nem az a cél, hogy alkalomadtán felmentőseregként érkező ismerősökbe fussatok, vagy váratlanul barátok bukkanjanak fel, akiknek mesélni kell arról, hogy kivel és mit csinálsz te itt.

Kapcsolódó cikk:
Ezt teszteli a férfi az első randin »

Dia

	Egzotikus étterem	Kényelmetlenséget okozhat, ha olyan egzotikus étterembe mentek, ahol valamelyikőtök nincs tisztában az étkezési szokásokkal, vagy váratlan helyzet adódhat, mint például evőeszköz nélkül vagy a földön ülve kell enni. Nem biztos, hogy a kísérletezésre az első randi a legjobb alkalom.

Egzotikus étterem

Kényelmetlenséget okozhat, ha olyan egzotikus étterembe mentek, ahol valamelyikőtök nincs tisztában az étkezési szokásokkal, vagy váratlan helyzet adódhat, mint például evőeszköz nélkül vagy a földön ülve kell enni. Nem biztos, hogy a kísérletezésre az első randi a legjobb alkalom.

Dia

	Könyvtár	A könyvtár kézenfekvő választásnak tűnhet, ha közel van, és úgyis ki kell venned egy könyvet, de csak akkor válaszd, ha majd továbbálltok onnan. A könyvtár közösségi terei túl zajosak, túl közel van a többi ember, a polcok között pedig nem lehet beszélgetni.	Kapcsolódó cikk:	9 szexinek hitt női praktika »

Könyvtár

A könyvtár kézenfekvő választásnak tűnhet, ha közel van, és úgyis ki kell venned egy könyvet, de csak akkor válaszd, ha majd továbbálltok onnan. A könyvtár közösségi terei túl zajosak, túl közel van a többi ember, a polcok között pedig nem lehet beszélgetni.

Kapcsolódó cikk:
9 szexinek hitt női praktika »

Dia

	Koncert	A koncert az egyik legrosszabb választás. Zaj van és tömeg: vagy egymásra figyeltek vagy a koncertre. Súlyosbító körülmény, ha a belépőt is kifizetted - így ha rosszul érzed magad, akkor is nehezebben hagyod el a terepet.

Koncert

A koncert az egyik legrosszabb választás. Zaj van és tömeg: vagy egymásra figyeltek vagy a koncertre. Súlyosbító körülmény, ha a belépőt is kifizetted - így ha rosszul érzed magad, akkor is nehezebben hagyod el a terepet.

Dia

	Elegáns étterem	Ha túl elegáns az étterem, lehet, hogy feszélyezve érzitek magatokat. Nem valami kényelmes, ha amellett, hogy arra koncentrálsz, mit mondasz, még arra is figyelned kell, hogy mekkora a hangerőd és elég szépen eszel-e.	Kapcsolódó cikk:	4 mondat a férfitól, ha csak szexet akar tőled »

Elegáns étterem

Ha túl elegáns az étterem, lehet, hogy feszélyezve érzitek magatokat. Nem valami kényelmes, ha amellett, hogy arra koncentrálsz, mit mondasz, még arra is figyelned kell, hogy mekkora a hangerőd és elég szépen eszel-e.

Kapcsolódó cikk:
4 mondat a férfitól, ha csak szexet akar tőled »

Dia


            	Bevásárlóközpont
            	Beváráslóközpontban is csak akkor találkozzatok, ha tovább álltok onnan. Ezeken a helyeken túl sok az inger, ami könnyen eltereli a figyelmeteket egymásról. Lehet, hogy vannak beülős helyek, de a tömeg és a mozgolódás kizárja az intim hangulatot. Nem az elmélyült beszélgetések színhelye.

Bevásárlóközpont

Beváráslóközpontban is csak akkor találkozzatok, ha tovább álltok onnan. Ezeken a helyeken túl sok az inger, ami könnyen eltereli a figyelmeteket egymásról. Lehet, hogy vannak beülős helyek, de a tömeg és a mozgolódás kizárja az intim hangulatot. Nem az elmélyült beszélgetések színhelye.

Dia

	Az erdő széle	Nem érdemes hosszabb kirándulásokat terveznetek az első négyszemközti találkozóra, nemcsak a horrorfilmekből ismert helyezetek miatt. Nehezebb elmenekülni a helyzetből, és ha mégsem szimpatikus a fickó, utazhatsz vissza egy csomót.	Kapcsolódó cikk:	Vess véget elegánsan a kínos randinak »

Az erdő széle

Nem érdemes hosszabb kirándulásokat terveznetek az első négyszemközti találkozóra, nemcsak a horrorfilmekből ismert helyezetek miatt. Nehezebb elmenekülni a helyzetből, és ha mégsem szimpatikus a fickó, utazhatsz vissza egy csomót.

Kapcsolódó cikk:
Vess véget elegánsan a kínos randinak »

Dia

 	Sportesemény 	Nem valószínű, hogy egy meccs összehozna titeket, főleg, ha csak a lelátóról nézitek az összecsapást. Ha veszít a csapat, amelyiknek drukkoltok, a kiszemelthez később is a szomorú vereség képzete társulhat.

Sportesemény

Nem valószínű, hogy egy meccs összehozna titeket, főleg, ha csak a lelátóról nézitek az összecsapást. Ha veszít a csapat, amelyiknek drukkoltok, a kiszemelthez később is a szomorú vereség képzete társulhat.

Blog.hu ajánló
Fotó: