18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legizgatóbb orális szexpózok a férfi szerint (18+)
Így csináld jól!
Variáld a testhelyzeteket, hogy igazán fordulatos legyen az orális kényeztetés!

Nincs az a férfi, akit ne indítana be egy klasszikus orálélmény, napszaktól és helytől függetlenül. Ám a legizgatóbb intim csók is unalmas rutingyakorlattá válhat egyszer, ha időről időre nem dobsz be valami apró újdonságot: sokszor az is elég, ha a technikai repertoárt aktivizálod, máskor a helyszínnel vagy éppen a pózokkal is játszhatsz, ha új élményt szeretnél csempészni a nyelvjátékba.

Ha eddig azt hitted, mindegy a felállás, a hangsúly úgyis a nyelvmunkán van, most meg fogsz lepődni, ugyanis a férfiak szerint éppúgy extra érzetet nyújt egy-egy hagyományostól eltérő pozitúra bevetése az orális szexben, mint ahogy a különböző pózvariációk is másképp izgatóak a közös hancúrban. Ezekre gerjed a legtöbb pasi.

Állítsd falhoz!

Az érzékenyebb önérzetű csajok általában vadul tiltakoznak és minimum erkölcstelennek és megalázónak ítélik a pasi előtt térdelő pozitúrát, amely a látszat ellenére nem a hatalom és kizsákmányolás metaforája miatt olyan izgató a férfinak. Ebből a szögből ugyanis teljes képet kap a nem mindennapi látványról, figyelheti az összes forró mozdulatot - és az arcodat is, ami nem mellékesen az egyik legerjesztőbb izgalmi faktor számára.

Amiért pedig a te kedvenced lehet ez a testhelyzet: végig kontroll alatt tarthatsz minden lökést és csípőmozdulatot anélkül, hogy rád hárulna a munka oroszlánrésze. Így pofonegyszerű lesz összehangolódnotok, csak térdelj, ülj vagy guggolj tetszés szerint a pároddal szemben, ragadd meg a csípőjét, és jöhet a játék.

Kettőt egy csapásra

A vérforraló 69-es póz dobogós helyet foglal el a férfi vágylistáján, különösen, ha látványos formában szervezitek. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kényelmes is például oldalt fekve megoldani, sokkal izgatóbb és intenzívebb lesz - már csak a szabadabb mozgáslehetőség miatt is -, ha egyikőtök a hátára fekszik, a másik pedig szemből rácuppan a kéjzónára.

Feltüzelheted a partnered, ha te vállalod be az irányító szerepét, vagyis hanyatt fekteted őt az ágyon, te pedig négykézláb, arccal éppen a lényeg fölé hajolva helyezkedsz. Fekve a pasi teljesen ellazulhat, miközben téged kényeztet. Amiért megéri föntről irányítanod: nemcsak a párod érzékeit borzolja a fordított felállás, de te is sokkal könnyebben hangolódhatsz rá, ha saját ritmusod szerint haladsz. Ráadásul számodra is orgazmusbiztos ez a pozitúra, hiszen a csípőd és a feneked szabadon mozoghat, rásegítve kedvesed nyelvmunkájára.

Bekerítve

Már némi gyakorlatot és még több odafigyelést igényel, mégis az egyik legmámorítóbb orálforma, ahol a pasi az ágyon oldalt fekve a fejed köré kulcsolja a lábait. Kissé merőlegesen fekszel a combjai között, úgy, hogy kettőtök teste nagyjából egy L alakot formáljon. A mozgást úgy tudod segíteni, hogy közben a kezed megtámasztod a fenekén, ezúttal pedig ő irányít.

Elemi bizalom és érzelmileg is intim viszony kell ahhoz, hogy kérdés nélkül rá merd bízni magad a partneredre, hiszen alapvetően rajta múlik, neked mennyire lesz kényelmes a helyzet. Őt alighanem jócskán felvillanyozza a látvány, amely talán a legpajzánabb az összes póz lehetőségei közül. Neked most kevesebb dolgod lesz, és szinte nem is hibázhatsz, mivel végig ő diktálja a ritmust.

Kutyavariáció

A pasik nagyon izgatónak találják, ha a párjukat hátulról kaphatják a combjaik közé, ezért könnyen becsempészheted a kutyapóz egyik variációját az orális szexbe is. Kérd meg, hogy helyezkedjen el négykézláb, te pedig ezúttal nem hátulról, hanem szemből csúszol alá éppen úgy, hogy a szerszáma kényelmesen a szádhoz közelíthessen. Imádni fogja, mivel, ha pár centivel lejjebb téved a nyelved, elérheted csomagját is, így teljes körű kényeztetésben lehet része.

A karjaidat kulcsold a combjai köré, így megtámaszthatod magad a mozgásnál, de az ujjaiddal akár el is kalandozhatsz közben - számos lehetőséget rejt ez a pozitúra. Ez lehet számodra az egyik legkényelmesebb testhelyzet, mivel hanyatt fekszel, ellazulhatsz, és nem kell semmiféle bonyolult technikai bravúr a sikerhez. Neki viszont óvatosan kell bánnia a csípőmozgásokkal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük