18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit érdemes eltanulnod a szexfilmekből (18+)

Hamar lázba hozzák a pasit

Bizonyos jeleneteket a javadra fordíthatsz.

A közvélekedés egyértelműen a férfiakra sütötte a kóros pornófüggés bélyegét, már csak azért is, mert a vizuális élvezetek náluk köztudottan sokkal inkább dominálnak, míg a nők többsége elsősorban érintésre jön izgalomba. Ugyan a szexuálpszichológia helybenhagyta az állítást, mégis egyre több nő vallja be, hogy a felnőtt filmek bizonyos jelenetei igenis lázba hozza őt.

Annak ellenére, hogy a szexfilmek többségéhez - és gyakran azokhoz is, akik nézik - negatív megítélés tapad, pedig közülük nem mind érdemelte ki a nőalázó vagy az ízléstelen címkét.

A The Sun felmérése rámutat, hogy - nyíltan vagy titokban - a nők több mint fele nem mond nemet a pornóra. Az élvezeti faktor mellett azt se feledd, hogy a buja jelenetek számos lehetőséget rejtenek magukban. Olyan profi praktikákat csíphetsz nyakon, amelyektől a pasidnak is garantáltan eláll a lélegzete.

Légy spontán és rámenős!

Ami szinte alapvető jellemző a szexfilmek hősnőinél, az a magabiztos fellépés. Persze, nagyon érzéki és bájos a szende szűz szerepe is, de nem érdemes leragadni az ártatlan lányka karakterénél, ha kipróbálhatsz valami sokkal intenzívebbet is. Nem beszélve arról, hogy a férfiaknál már csaknem rutinná vált a kezdeményező magatartás, ezért szinte biztos, hogy a párod szívesen veszi a spontán jött közeledést.

Lepd meg őt közömbös vagy éppen sikamlós helyzetekben. A hímek többsége garantáltan beleborzong, ha reggel egy orális kényeztetéssel ébreszted, de akkor is feltüzelheted a vágyait, ha váratlanul becsúszol mellé a fürdőkádba, amikor épp nem számít rá, vagy egy fárasztó munkanap után hazaérve egy apró bugyiban talál. Új impulzusokat ad a szexnek, ha aktivizálod magad.

A legérzékenyebb pontok a pasin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szerezz örömet - magadnak!

Ha eddig csupán a legszűkebb intim szférád titkának tekintetted a maszturbációt, akkor most gyorsan felejtsd el a rejtegetett örömszerzést. Ahogy a pornós csajok pironkodás nélkül nyúlnak a bugyijukba a férfi jelenlétében, úgy tornászd fel te is a pasid libidóját - nem beszélve a sajátodról - egy kis önsimogatással. Nincs benne semmi botrányos, ha bepillantást engedsz az önkielégítés gyakorlatába. Így a partnered is közelebb kerülhet a célhoz, vagyis felfedezheti, hogyan érdemes téged kényeztetni, ha maximális gyönyörre hajt. Imádni fogja.

Dögösebb, ha marad a ruha

Ha felidézel egy felnőtt filmes jelenetet, biztosan beugrik néhány szexi kellék is. Nem, ezúttal nem vibrátorról vagy egyéb játékszerről van szó, hanem arról a pofonegyszerű fegyverről, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni - az öltözetről. Ha a rutinszex forgatókönyve eddig a vetkőzéssel kezdődött és meztelenkedéssel folytatódott, akkor ideje váltani. Hagyj magadon néhány ruhadarabot, amitől a szex sokkal sejtelmesebb és erotikusabb lesz, és nem silányul puszta aktussá. Ha belegondolsz, milyen szexi a félmeztelen pasi, és milyen izgalmas kiegészíteni a képet a fantáziádban, sejtheted, hogy ő is hasonlóan érez. Egy finom anyagú fehérnemű és a tűsarkú kombinációja tökéletes gerjesztő, ragaszkodj hozzá végig. Ráadásul a magassarkúban felvett testtartás edzi a medencefenék izmait, ami többek között az orgazmusodért is felelős.

Hangolj rá!

A pornó a legritkább esetben némafilm, ezért te is bátran éld meg hangosan a párod érintéseit. Persze, nem a színpadiasra sikeredett sikolyok népszerűsítése a cél, inkább csak arról van szó, hogy ha netán vulkán robban benned szex közben, eszedbe se jusson elfojtani. Sőt! A pasikat általában felizgatja, ha hangot adsz az élvezetnek. Akár tovább is mehettek a szavak felé, hiszen a férfiak és nők közel 40%-a képes beindulni néhány szexuális töltetű megjegyzéstől.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Persze ezt nem árt tisztázni egymás között, hiszen nagyon kínosan is elsülhet, ha egyikőtök idegenkedik a verbális izgatás durvább változatától. A bevetés mellett szól az is, hogy ennek a fajta verbalitásnak - azon kívül, hogy libidónövelő erővel bír - intenzív feszültségoldó hatása is van. Meglepően kisimulhatsz utána.

Mi a véleményed a szexfilmekről?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük