18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legrosszabb női szexpraktika (18+)
Amit ne vess be az ágyban
Néhány izgatónak szánt szextipp fordítva sülhet el. Tudd meg, mivel ne próbálkozz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexpraktikák célja, hogy párod pillanatok alatt megkívánjon, és bármivel foglalatoskodott is addig, csak egy dologra koncentráljon: rád. Vannak azonban olyan elemei a szexuális palettának, melyekkel jobb, ha nem próbálkozol.

Nem szabad elfelejteni ugyanis, hogy ahány nép, annyi szokás, és előfordulhat, hogy ami a világ egyik csücskén pasivadító szexfortély, azzal te legfeljebb csak elvenni tudod a kedvét a vetkőzéstől. Íme, azok a praktikák, melyekkel jobb, ha soha nem próbálkozol, legfeljebb csak partnered kifejezett kérésére.

Utazás a fenék körül

Az anális szex a legtöbb férfi számára a kívánatos, de nehezen megszerezhető dolgok közé tartozik. Fantáziájuk középpontjában azonban elsősorban a női popsi áll, és véletlenül sem fordítva. A popsiszex egyre népszerűbb, de ahhoz, hogy a férfiak gátlásai ezzel kapcsolatban elmúljanak, jóval több időre lesz szükség, mint a nők esetében.

Nem véletlen, hiszen a pasi nem szereti feladni azt a szerepet, hogy ő az aktív fél a szexben, másrészt pedig a behatolás számára jóval idegenebb, mint a nőnek, és erőteljesen kötődik a homoszexualitáshoz.

Ha tehát nem szeretnéd kellemetlen helyzetbe hozni partnered, jobb, ha kerülöd az ánusz környékét, és legfeljebb csak markolászod izmos fenekét, ha abban örömét leli. Bár számos szexuális irodalom emlegeti a prosztatamasszázst - mint különleges technikát, hiszen ezzel akár kettős gyönyört is átélhet a férfi -, ne csodálkozz, ha párodnak erről a kényeztető gesztusról inkább egy orvosi szoba jut eszébe, nem pedig a kéj.

Ha minden eddiginél erőteljesebb orgazmussal szeretnéd megajándékozni, próbálkozz inkább az elnyújtott orális szexszel. Ne csak a péniszével törődj, hiszen a herék és a gát környéke sem tiltott zóna, ha azonban szeretnéd megőrizni a forró hangulatot, ennél messzebb ne merészkedj.

Vacsoracsata az ágyban

Amit te izgatónak találsz, nem biztos, hogy ugyanolyan érzéki élmény a párod számára is. Szó sincs róla, hogy a férfi tiltakozna a szex és az étkezés közös nevezőre hozása ellen, hiszen az ízek és a kéj összekapcsolása mindkettőtöknek feledhetetlenül érzéki élmény lehet. Az ételt azonban jobb, ha a konyhaasztalon tálalod különleges vacsora formájában, és nem habos eperként párod hasán. Természetesen más megítélés alá esik, amikor te magad vagy a meztelen tálca az ízletes finomságok alatt, de valószínűleg kevés pasi akad, aki élvezettel tűrné, ahogy mézzel, tejszínhabbal és különféle gyümölcsökkel összekened a testét.

Egy üveg pezsgő még elfér az ágy mellett, de a szex ízletesebbik felét jobb, ha nem próbálod rákenni. A habos sütemény szerepét tehát legfeljebb te vállald be, vagy maradj a különleges sült húsnál, ami mellett egy pohár bor rögtön lángra lobbantja a szenvedélyt, nem csak az ízek iránt.

Jeget a férfiasságra

A hőfokokkal való játék valóban izgató lehet, de jobb, ha a jeges síkosítót vagy a jégkockákat az ajkaid közül inkább partnered felsőtestére vagy hátára csepegteted. A hideg ugyanis a férfi ölében nem a legkívánatosabb változásokat okozza: itt legfeljebb a meleggel próbálkozz.

Ahelyett tehát, hogy jéggel lohasztanád le párod vágyát, próbáld feltüzelni egy meleg fürdővel. Míg ugyanis a hideg hatására összemegy az, aminek odalent ágaskodnia kellene, a forró fürdő serkenti a vérkeringését, minek köszönhetően pillanatok alatt harcra kész állapotba hozhatod. Ha te is csatlakozol a fürdőszobai pancsoláshoz, közösen élvezhetitek előnyeit, hiszen a vérbőség a hüvely környékén is nemi izgalomhoz vezet. Ez a praktika akkor is beválhat, ha nem szeretnél sokat költeni egy izgató hatású síkosítóra: jégkocka helyett tehát inkább a meleget válaszd!

Ormányos alsónadrág

A szexjelmezek és különleges hálószobai ruhák terén sem feltétlenül számíthatsz partnered kezdeményező hajlamára. Míg valószínűleg nincs ellenére, ha te egy különleges kis semmiben lejtesz elé - vagyis egy pusztán pántokból álló bugyiban és egy kosár nélküli melltartóban -, addig te nem igazán számíthatsz rá, hogy kívánságodra ő is hasonlóan extrémen öltözködik majd a hálószobában.

Bár a szexboltok számos különleges fehérneműt és jelmezt kínálnak a pasinak, ha partnered nem nyitott az újszerű dolgokra, jobb, ha nem leped meg a születésnapján egy ormányos alsógatyával, legfeljebb csak viccből.

A péniszékszerektől és a még vadabb dolgoktól pedig jobb, ha teljesen távol tartod magad, ugyanis kevés férfi akad, akinek imponál, ha rá kell döbbennie, hogy a barátnője szexuális fantáziái sokkal vadabbak, mint amire ő valaha is mert gondolni.

Ha tehát nem szeretnéd, hogy párod ijedten meneküljön a hálószobából, jobb, ha a szobalányjelmezt megtartod magadnak.

Ezt is szeretjük