A 4 legfontosabb női tulajdonság, ami a szerelemhez kell

A pasik szerint

Okos vagy inkább csak csinos légy, ha pasira vágysz? Tudd meg!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelemre nehéz fix receptet összeállítani, hiszen lehet valaki párját ritkítóan tökéletes, ha nincs meg az a bizonyos szikra, őt is faképnél hagyhatják a pasik. Ugyanakkor megpróbáltunk összegyűjteni néhány mágikus összetevőt, ami a tapasztalatok szerint általában megbolondítja a férfiakat.

Ne ess kétségbe, ha nem ismersz magadra minden tulajdonság esetében, van, ami természet, illetve személyiségtípus kérdése, de mások csupán a te döntéseden múlnak, ugyanakkor kulcsfontosságúak lehetnek. Azonban ne feledd, a végzetes vonzerő olykor csupán a véletlenen és egy szerencsés találkozáson múlik, nem a szándékos praktikákon.

Kedvesség

Persze a kedvesség bizonyos mértékben relatív, ugyanakkor az valószínű, hogy a pasik könnyebben táplálnak gyengéd érzelmeket valaki iránt, akitől pozitív impulzusokat kapnak. A bók ugyanis nemcsak a nőknek jár: az apró pozitív gesztusok a férfiak számára is fontosak.

Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ritkán lobban valaki szerelemre egy jégkirálynő iránt, nem árt tehát, ha te is küldesz bátorító jeleket. A kedvességhez persze a mosoly is hozzátartozik: ez az egyszerű gesztus az egész lényedet pozitívvá teheti, ne vágj tehát búskomor képet, amikor arra vársz, hogy rád találjon a Nagy Ő!

Ha pedig már eljutottatok az első randiig, néha te is mondj neki valami kedveset, dicsérd meg a ruháját vagy a szemeit: ne csak egy zavart pillantással tedd zsebre az ő hízelgő szavait.

Hűség

Ha férfiakat, illetve nőket kérdeznénk a párkapcsolat legfontosabb értékeiről, egy közös győztes minden bizonnyal lenne, az említett hűség. Könnyen lehet ugyanis, hogy a pasik részéről gyakrabban kerül említésre azok véleménye, akik előszeretettel hangoztatják, hogy a hűtlenség náluk elkerülhetetlen, mivel a férfilétből fakad - ugyanakkor nem mindenki vélekedik így a témáról, sőt, könnyen lehet, hogy a női oldalon ők is kiemelkedő fontosságú erényként tartanák számon a hűséget.

Ezúttal azonban nem azokat a pasikat kívánjuk kitárgyalni, akik képtelenek felülkerekedni a biológiai ösztöneiken, inkább a másik táborról ejtenénk néhány szót, akik maguk is szerelemre, biztos kapcsolatra vágynak. Számukra pedig az, hogy a partnerük megbízható legyen, és ne kelljen állandóan azon izgulniuk, hogy vajon kivel találkozik a hátuk mögött, elengedhetetlen.

Hiszen a szerelem csak akkor képes kibontakozni teljes szépségében, ha a bizalom nem kétséges, és az állandó aggodalom helyett mindkét fél örömmel merülhet el a másikban és az érzésekben.

Az eszes lányok győznek

Egy bomba testű nőnek kevés facér pasi képes ellenállni, ha kölcsönös flörtre kerül a sor. Azonban ahhoz, hogy a nagy egymásra találásból ne egyetlen fergeteges éjszaka legyen, hanem szerelem, nem elég a külső, sőt, még tovább megyünk: az érzelmek szempontjából a belső kvalitás fontosabb.

Ha arról van szó, hogy a találkozás pillanatában kihagy-e az illető szívverése egy ritmust, sok férfi számára az intellektualitás nagyobb súllyal esik latba, mint a mell-, derék- és csípőbőség aránya, hiszen társként talán ők sem egy szép ékszerre, hanem egy olyan emberre vágynak, akinek önmagában az egyénisége is megkapó.

Mi kell a hosszú kapcsolathoz?

Ha nemcsak fellobbanó szerelemre, hanem tartós kapcsolatra vágysz, nézd meg videónkat! Összeállításunkból megtudhatod, mely női tulajdonságok a legfontosabbak az utca embere szerint.

Érzelmek nélkül nem megy

Végső soron azonban a szerelem akkor kopogtat be, ha kölcsönösen mély érzelmeket táplál egymás iránt két fél. Az, hogy ki is mutasd a férfi iránt, ami benned van, elengedhetetlen, ha szeretnéd szorosabbra fonni a kapcsolatot vele. Ne csak a bókok terén próbáld tehát te is aktivizálni magad, de a szenvedélyt életben tartó érzelmi megnyilvánulásokat se csak tőle várd. Sok nő hajlamos abba a hibába esni, hogy minduntalan elvárja a férfitól a szerelem bizonygatását, ő maga azonban nem ad érezhető bizonyítékot - és ezalatt nem sűrűn ismételt szeretlek szóra gondolunk.

Akármennyire nehéz is a néma gyerek gondolatait kitalálni, az érzelmeidnek remek bizonyítéka lehet, ha nem kérdezed meg minden alkalommal, mire vágyik a partnered, hanem magadtól is kitalálod - vagy legalábbis megjegyzed, amikor említést tesz róla. Lehet szó a kedvenc filmjéről vagy éppen egy simogatási módszerről, szexuális praktikáról, a hasonló törődő gesztusok kulcsfontosságúak lehetnek abban, hogy ne csak fellobbanjon a szerelem, de hosszú távon lángoljon is közöttetek.

Ezt is szeretjük