18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 rejtett jel, hogy a pasi szerelmes

Nem csak egyetlen szóval lehet elmondani, ha valaki szerelmes: tudd meg, milyen kevésbé nyilvánvaló jelei lehetnek!

Ami a pasikat illeti, sokszor nem azért hódítanak meg egy nőt, mert életük szerelmét látják benne. Előfordulhat, hogy csak egy forró éjszakát, néhány kellemes hetet, vagy esetenként a kapcsolat lehetőségét remélik, de nem feltétlenül lángoló szerelemmel fűszerezve.

Nem csoda hát, ha döntőnek érzed a közös jövőtök tekintetében azt a pillanatot, amikor nemcsak egy forró csókkal, de egy tétova, ám annál sokatmondóbb szóval is a tudtodra adja partnered, hogyan is érez irántad.

Nem biztos azonban, hogy csak az a férfi szerelmes, aki ki is mondja ezt: van, aki kevésbé a szavak embere, és inkább máshogy kommunikálja az érzelmeit. Tudd meg, ha a te párod esetében is hasonlóról van szó: ismerd fel a rejtettebb szerelmi vallomásokat, melyek elárulják, ha odavan érted!

Látni akar

A férfi, aki szerelmes beléd, nem elégszik meg azzal, ha hetente egyszer szakítotok időt egymásra az irodai teendők és a számos egyéb elfoglaltság mellett. Lehet, hogy rendkívül elfoglalt ember, de mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, és a szerelemre ki ne szeretne napokat szánni?

Ha tehát nem csak szórványos sűrűséggel követik egymást randevúitok, de már a találkozó végén ügyel arra partnered, hogy lefixáljátok a következő időpontot, amikor újra láthat, kétség sem férhet hozzá: szerelmes. Mégpedig te vagy az, aki rabul ejtette a szívét.

Ismerni szeretne

Ha a pasi odavan érted, nem elég neki az, hogy láthat, és ezt viszonylag sűrűn megteheti, de ismerni is szeretne, minél jobban. Éppen ezért hasonló partner mellett nem kell attól tartanod, hogy a randevútok a focivébé nyitómeccséről fog szólni, amikor te azzal sem vagy tisztában, hogy mi a les, és ezt el is mondtad neki.

A szerelmes férfi ugyanis nem magát szeretné fényezni, ha a társaságodban van, hanem inkább téged ismerne meg minél jobban. Tudni szeretne a családodról, hogy hol éltél korábban, milyen filmeket és könyveket szeretsz.

Mindezt pedig nem azért teszi, mert tudat alatt pipálgatja a listát, hogy mennyire felelsz meg az elvárásainak, hiszen ezzel tisztában van: nagyon. Egyszerűen csak azt szeretné, hogy minél hamarabb megismerhessen, és egymás életének a részévé válhassatok.

Zavarban van

A szoknyapecér pontosan tudja, hogy milyen mondatokkal lehet levenni a lábukról a lányokat, és melyek azok, amelyek túl sablonosak ahhoz, hogy bárki is bedőljön nekik.

A szerelmes férfi ezzel szemben a korábbi beszélőkéjét is elveszti, hiszen csak olyan egyszerű mondatok jutnak az eszébe, hogy szép vagy. Nem csoda hát, ha inkább zavarba jön a társaságodban, és véletlenül felborít pár poharat.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy félreismerted, és nem az a magabiztos férfi, akinek az első találkozásotokkor tűnt, sokkal inkább azt, hogy benne azóta változott egy-két dolog, és mentehetetlenül beléd szeretett.

Programokat szervez

Aki odavan érted, az nemcsak a klasszikus randihelyszínekre szeretne ellátogatni veled, hanem úrrá lesz rajta a romantika, és a legkevésbé férfira valló programokat eszelheti ki. Érted megy a munkahelyedre, és ellop egy romantikus vidéki házba egy hétvége erejéig, vagy páros masszázsra invitál, de az is előfordulhat, hogy csak órákig tartó sétára hív a Várba.

Bár a férfiak között is akad kifejezetten romantikus típus, ha párod minden erejével azon van, hogy meglepjen, és nem csak szórakoztató, de érzelmes programokat is szervezzen, biztos lehetsz benne, hogy ezúttal többről van szó, mint átlátszó csábításról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Élvezd ki nyugodtan ezeket az alkalmakat, amelyekkel párod meglep, ugyanis ez arra utal, hogy szerelmes, még ha azzal a bizonyos szóval nem is mondta neked.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük