A 3 legfontosabb titok, amit tarts meg magadnak, ha párkapcsolatban élsz
A szerelem úgy szép, ha őszinteségen alapszik, de nem biztos, hogy a párod minden apró részletet tudni akar.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legszívesebben mindent megosztanál pároddal? Bár alapvetően ez a helyes hozzáállás, akad néhány téma, ami a legboldogabb párkapcsolatban is ingoványos terepnek számít. Hiába vezérel tehát jó szándék, ezek inkább maradjanak homályban.

Hiszen nem olyan súlyos titkok, melyek elhallgatása végzetes lehetne a kapcsolatotokra nézve, annál könnyebben törhetik össze azonban az idillt, ha a pasid orrára kötöd őket. Tudd meg, milyen csajos dolgokat tarts meg inkább magadnak!

Nem kedveled az anyját

A férfiak életében két igazán fontos nő van, a partnerük és az édesanyjuk. El kell tehát nézned, hogy nem te vagy az egyedüli nő párod számára, és az anya témát jobb, ha érzékenyen kezeled. Hiába találkoznak csak havi egyszer, hidd el, hogy párod számára is fontos a szülő jelenléte, véleménye. Épp ezért, ha nem igazán kedveled az anyját, bánj óvatosan a megjegyzésekkel.

Olykor a hallgatás többet érhet, mint az, ha minden egyes alkalommal felhánytorgatod párodnak az anyósod hibáit. Hiszen mindenkinek a családjában akadnak problémák, azonban a szülők jelentik azt a biztos hátteret is, amire minden nehéz helyzetben lehet számítani. Ezzel együtt természetesen rád is szeretne támaszkodni kedvesed, így a részedről valószínűleg inkább megértésre vágyik, nem arra, hogy két tűz közé kerüljön. Ha tehát nem értesz egyet mindenben a pasid édesanyjával, problémáidat inkább a barátnőiddel tárgyald ki, és ne partneredet terheld azzal, hogy nem igazán kedveled az anyját.

Hány pasid is volt?

Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a felek mindent tudnak egymásról - gondolhatnánk. Amennyiben azonban arra törekszel, hogy maximális legyen közöttetek az őszinteség, és párod múltad minden részletét ismerje, hogy lássa, bízhat benned, vigyázz, nehogy magad alatt vágd a fát!

Nyilvánvalóan a pasidnak tudnia kell szerelmi életed legfontosabb szereplőiről, viszont nem érdemes minden intim részletre kiterjedő önéletrajzot szolgáltatnod, hiszen neked sem esne jól, ha nemcsak azt árulná el, hány barátnője volt, de azt is megosztaná, melyikben mit szeretett a legjobban. Múltad intim részletei mellett a számokkal sem árt óvatosan bánnod. Ha régebben volt olyan időszakod, hogy több könnyű kaland követte egymást sűrű váltásban, az maradjon a te titkod, hiszen ezekbe a részletekbe a pasik nem szeretnek belegondolni a saját barátnőjükkel kapcsolatban.

Nem hazudnod kell, de szelektálj a beszámolók között, és a pikánsabbakat inkább hagyd meg a csajos traccspartikra. Míg azonban az egy estés légyottokat jótékonyan kifelejtheted a beszámolókból, a mérföldköveket feltétlenül említsd meg a pasidnak is, hiszen a komoly kapcsolataidról valószínűleg szeretne tudni.

A kényes mérettéma

Az említés szempontjából nemcsak az exek száma kényes téma, de a méretet illetően is óvatosnak kell lenned. Előfordulhat ugyanis, hogy a jelenlegi pasi szerényebb méretű büszkeséggel díszeleg, mint előző partnered. Nos, ha van olyan titok, melynek felfedésével egy pillanat alatt meggyilkolhatod párod irántad lángoló vágyát, az ennek a ténynek a közlése. Ha átlagos vagy kicsit szerényebb a szerszáma, az épp elég frusztráló lehet számára anélkül is, hogy kifejtenéd, hogy volt már ennél nagyobbal is dolgod.

Ha egy óvatlan pillanatban megjegyzed, hogy azért a Jenőnek fickósabb fegyverzete volt, nos, utána ne csodálkozz, ha hiába győzködöd, hogy számodra tökéletes élményt nyújt. Inkább vezesd rá párodat, hogyan okozhat számodra örömet azzal, ami adatott neki, hiszen, ha ez sikerül, valóban úgy érezheti, hogy elégedett vagy vele. Ugyanez igaz a fantáziára is: ha unod már a hasonló forgatókönyv szerint zajló szexet, ne hasonlítgasd a pasidat korábbi szeretőidhez, inkább finoman vezesd rá a megoldásra.

Ha szeretnéd, hogy hosszútávon boldog kapcsolatod legyen, azokat a titkokat, melyek a kedvesedet megbántanák, de nem változtathatóak meg, inkább tartsd meg magadnak. Az őszinteség nemes erény, de nem kell, hogy minden apróságra kiterjedjen: néhány téma bekerülhet a szőnyeg alá, vagy az is jó politika lehet, ha enyhébb verziót adsz elő. Ettől függetlenül még lehet nagyszerűen működő, tartalmas kapcsolatod, csak megúszol jó néhány meddő vitát.

Ezt is szeretjük