18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 tűzforró orális szexpóz, csak csajoknak (18+)
Nem csak a hagyományos szexben érdemes különböző pózokat kipróbálnod: tedd izgalmasabbá a szájmágiát is!

Nem csak a hagyományos aktusba vihetsz új színt néhány különleges szexpózzal. Ha már minden szájtechnikát és variációs lehetőséget kipróbáltál, vedd sorra az orális szex során is a különböző pozíciókat, melyekkel élvezetesebbé teheted az élményt mindkettőtök számára!

Felejtsd el a comb közé fekvős alaphelyzetet: ismerd meg a legizgalmasabb pozíciókat, melyekkel újszerű örömöket szerezhetsz a pasinak, és akár magadnak is!

Derékszögben

Amikor az előjáték után a lényegre térnél, kérd meg párodat, hogy feküdjön az ágyon az oldalára, te pedig közelítsd meg szerszámát úgy, hogy pontosan szemben legyen veled.

A legjobb, ha hason fekve kezdesz bele a játékba, hiszen a pozíció lényege, hogy a pasi közbeavatkozás nélkül kénytelen tűrni a kényeztetést, így párod akadály nélkül átadhatja magát az élvezeteknek.

Egyik kezedet nem árt, ha a pénisz tövén tartod, így megakadályozhatod, hogy partnered a leggyönyörteljesebb pillanatokban önkéntelen csípőmozdulataival kellemetlenséget okozzon neked.

Egy kis izgató játékkal még intenzívebbé teheted az élményt: ha elfáradtál, tarts egy kis szünetet, és éppen csak érintsd ajkaiddal a pasi fegyverzetét, kezeddel pedig simogasd az arcát és a mellkasát. Ez a helyzet nagy kedvence lehet párodnak, hiszen a különleges behatolási szög egészen újfajta érzést nyújt számára.

Alsó megközelítés

Feküdj hanyatt úgy, hogy fejed az ágy széléhez essen. Ha partnered kissé széttett lábakkal a fejedhez áll, ügyesen vedd a szádba péniszét úgy, hogy egyik kezeddel kissé lefelé irányítod.

Ügyelj azonban arra, hogy ne okozz neki fájdalmat: ha túl magas, inkább helyezz néhány párnát a fejed alá, hogy kényelmesen felérhesd! Javasoljuk, hogy ezt a pózt akkor vessétek be, ha jól ismeritek egymást, és megbízol a párodban. Ha az ajkaid közt tartod fegyverzetét, marad két szabad kezed, amivel tetszés szerint teheted még izgalmasabbá az aktust, azonban az egyiket érdemes a csípőjén tartanod, hogy szabályozd hevesebb mozdulatait!

Fontos, hogy ezúttal te irányíts, hiszen ebben a pózban rengeteg gyönyörteljes lehetőség rejlik, azonban ahhoz, hogy te is kiélvezhesd, ki kell küszöbölnöd a pasi kellemetlen hevességét. Másik szabad kezeddel akár magadat is kényeztetheted, ami párodnak is hihetetlen izgató látvány lesz, és így az orális szex akár közös gyönyörhöz is vezethet.

Térdelő ajkak

Ezúttal párod kerül az ágy szélére, úgy, hogy lábaival a földön támaszkodik. Így könnyen a combjai közé térdelhetsz, és teljes körű kényeztetésben részesítheted, akkor is, ha szerényebb méretekkel rendelkezik. Ha nagyobb szerszáma van, ez a helyzet azért jó, mert nem tud úgy mozdulni, hogy neked kellemetlenséget okozzon.

Vesd be a legváltozatosabb nyelvtechnikákat, hogy egészen a végsőkig izgasd párodat: ne feledkezz meg az izgató vákuumos mozdulatról sem. Amikor a pasi szerszámát a szádban tartod, lassan engedd ki, de közben fejts ki finom szívó hatást a száddal, ami pillanatok alatt a csúcs közelébe juttathatja. Ezt követően válts vegyes technikára: ajkaidat puhán szorítsd a makkjára, és csak itt kényeztesd a nyelveddel, pénisze tövét pedig a kezeddel izgasd tovább.

Különleges kutya

A kutya póz nagy kedvenc, de az orális szexből sem kell kihagynod. A felállás nagyon hasonlít a hagyományos kutya pózra, csak éppen fordítva kell elhelyezkedned, tehát úgy, hogy fejed essen a partnered felé. Nem kell rögtön letérdelned a pasi elé, felvezetésként simogasd a mellkasát, hiszen neki sem csak a két lába között található erogén zóna!

Ha ujjaiddal bejártad az egész felsőtestét, és eljutottál a péniszéig, hajolj le hozzá, és játszadozz az ajkaiddal! Eközben sem kell azonban kezeiddel tétlenkedned: elég, ha az egyikkel támaszkodsz, a másikkal simogathatod a fenekét, vagy magadhoz húzhatod, esetleg eltolhatod a csípőjénél fogva, ha úgy esik jól. Kényeztesd a száddal egyre erősödő ütemben, majd amikor érzed, hogy közel jár a csúcshoz, tartsd a ritmust!

Vakrandi

Ez a póz nemcsak a pasidnak, de neked is élvezetes lesz! Ha az ágyon fekszik, helyezkedj mellé oldalt fekve úgy, hogy lábaid a feje felé essenek. Támaszkodj az egyik könyöködre, így könnyen hozzáférhetsz legérzékenyebb testrészéhez. Ha elég merész vagy, vigyél annyi nehezítést a dologba, hogy ezúttal bekötött szemmel kényezteted: így azt sem látod majd, hogy az ő keze merre indul kalandozni a testeden!

Ha párod ujjai elég ügyesek, akár mindkettőtök számára orgazmussal végződhet ez a huncut együttlét, de nem csak a gyönyör lesz izgalmas! Mivel nem látod sem párodat, sem a szerszámát, teljes mértékben a többi érzékszervedre leszel kénytelen hagyatkozni, így megtapasztalhatod, mennyire izgató lehet, ha csak tapintással érzékelheted párod egyre fokozódó vágyát, majd végül a gyönyörét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük