18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tiltólistás orális szextechnika (18+)
A legdurvább női hibák
Tudd meg, hogyan ne kényeztesd a pasit: íme, a legrosszabb orális technikák!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szex aranyszabályai mellett nem árt, ha azzal is tisztában vagy, milyen hibákkal ronthatod el ezt a mindent elsöprő élményt. A pasi számára a szájmágia különleges gyönyört nyújt, amiről akkor is nehezen mond le, ha partnere nem szívesen hajol az ölébe.

Ha te nem tartozol az ódzkodó nők közé, és szívesen juttatod ajkaiddal a csúcsra partnered, ismerd meg az orális szex tiltólistáját. Tudd meg, mit kerülj, hogy semmi ne árnyékolja be a pasi örömét, és a csúcs után te is kiélvezhesd a legforróbb hálát!

Kiábrándító szünet

Ha orális szexbe kezdesz, fontos, hogy figyelmedet teljes mértékben párod felé fordítsd, és semmi ne legyen, ami ezt megzavarhatja. Ha tehát hirtelen megszólal a telefon vagy a csengő, próbáld figyelmen kívül hagyni. Kevés vágylohasztóbb élmény van, mint amikor az odaadó hölgy a legprofibb nyelvmunkát megszakítva, rezzenéstelen hanggal szól a telefonba. Azon kívül, hogy vágyával magára hagyod partnered, még egy lapáttal rátesz a csalódásra, hogy reakcióidon nyoma sincs a nemi izgalomnak, pedig fél pillanattal előtte még meglehetősen intim helyzetben voltatok.

Ha néha beiktatsz egy kisebb szünetet orális tevékenységedbe, az meglehetősen izgató lehet, de ez nem egyenértékű a telefonbeszélgetéssel, hiszen ebben a holtidőben is illik törődnöd partnered péniszével.

Az ajkak pihenőideje alatt simogasd szerszámát a kezeddel, hiszen akárki legyen is a vonal túlvégén, várhat. Ha szeretnéd, hogy a pasinak még a lélegzete is elálljon a gyönyörtől, fejezd be, amit az öve alatt elkezdtél!

Vigyázz a fogakkal és a körmökkel!

Ügyelj rá, hogy ne érintsd a kelleténél erősebben se a fogaiddal, se a körmeiddel a pénisz bőrét. Ha magadtól nem érzel rá, hogy mi a határ, amikor még kellemes az erőteljesebb inger, kérj segítséget partneredtől: mondd meg neki, hogy szóljon, ha bármikor egy kicsit is átlépnéd a kellemes küszöbét.

Útmutatásával hamar belejössz majd, hogy mi az, amikor még jó a szorítás vagy esetleg egy finomabb harapás.
Ne ess azonban át a ló túloldalára sem, hiszen a pénisz nem egy törékeny játékszer.

Ahogy a testen, úgy ezen a környéken is izgató lehet az erőteljesebb ingerlés: ha félsz, és nem mered rászorítani sem a kezed, sem az ajkaidat, előfordulhat, hogy nem sikerül élvezetet okoznod partnerednek. A szenvedélyt tehát bátran vidd bele mozdulataidba, és kísérletezz, amíg meg nem találod a legvadítóbb hevességű érintést!

Kínos szárazság

Bár az orális szex esetében kézenfekvő lehet, hogy a legtermészetesebb síkosító végig elegendő nedvességet biztosít a gyönyörhöz, ez korántsem biztos, hogy így van. Előfordulhat, hogy kiszárad a szád, ekkor azonban kényeztető mozdulataid akár fájdalmasak is lehetnek a pasi számára. Éppen ezért nem árt gondoskodni egy kis síkosítóról. Vannak kifejezetten az orális élmény megédesítésére szolgáló termékek, melyek finom ízt biztosítanak, miközben odalent tevékenykedsz.

Amikor nedvesítő anyagot alkalmazol, mindenképpen ügyelj arra, hogy felvitel előtt kezeid között felmelegítsd a megközelítőleg teáskanálnyi mennyiségű gélt. Ellenkező esetben a hideggel gyűlhet meg partnered baja, ami akár véget is vethet a szexi játszadozásnak. Ha nem kedveled a mesterséges síkosítót, elég, ha jó előre odakészítesz magad mellé az éjjeliszekrényre egy pohár vizet, és szükség esetén ebből kortyolsz néhányat.

Ha nem tudod, milyen síkosítót válassz, nézd meg szexi körképünket, melyben garantáltan megtalálod az alkalomhoz illőt!

Amikor a szád kudarcot vall

Sok nő beleesik abba a hibába, hogy úgy hiszi, az orális szex csak a szájról szól. Csupán ajkaiddal azonban nehéz lesz csúcsra juttatni partnered, hiszen ideális esetben az egész testeddel kell kényeztetned. Mindig használd a kezeidet: miközben nyelveddel izgatod, ragadd meg a pénisz tövét, és a kézimunka szabályai szerint kényeztesd partnered ritmikus mozdulatokkal.

Ezzel azt is elkerülheted, hogy kellemetlenül mélyre hatoljon, másrészt pedig minél több módszerrel próbálod kényeztetni a pasit, annál nagyobb lesz az öröme.

Hogy még vadítóbb legyen számára az élmény, a hajadat és a melledet is bevetheted: simogasd a mellkasát loboncoddal, miközben a két melled közötti szexi völgybe is beengeded párod férfiasságát.

Ezt is szeretjük