Az 5 legidegesítőbb férfitípus - Szerintünk
Elolvashattad, mit nem bírnak a férfiak, úgyhogy itt az ideje, hogy elmondjuk nekik, mi az, amitől mi, nők mászunk a falra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Természetesen a teljesség igénye nélkül, de kicsit szétnéztünk a placcon. Mindegyik típusból van egy kevés minden férfiban, ezért egyiket sem nehéz megtalálni. Az életünkben pedig semmiképpen. Uraim, ha ilyenek vagytok, ha magatokra ismertek – nos, akkor ideje egy kicsit változtatni.

A tróger

Sok nő rémálma. És az anyáiké is. Mert a Tróger jóképű, ellenállhatatlanul sármos – és ezt tudja is. A csajozás neki csak időtöltés, elsődleges, másodlagos és harmadlagos pótcselekvés.

Az órát és a pontosságot nem ismeri, társaságát órákig várakoztatja, és az otthon maradt barátnőt szintén. Más pontokon is megbízhatatlan – hiszen folyton abban bízik, hogy szexi mosolya kihúzza a csávából. Ami általában igaz is. Sokat bulizik, és sokat is iszik, igazából erről szól az élete. Megfakult vonzerejére negyven éves korára ébred rá – szánalmasan fest, és többnyire a bárpultot támasztja még akkor is. Ilyenkor már korántsem szép látvány, inkább szánalmas.

A művész

Folytonos hangulatváltozásairól ismerszik fel. Hol az egekben repdes, és bármilyen madarat megfogna neked, máskor hetekig nem lehet kirángatni a négy fal közül. Meggyőződése, hogy minden ember gonosz és önző, miközben talán ő a legönzőbb mind közül. Örök gyerek marad, aki jó periódusában nagykanállal zabálja az életet, de elsírja magát egy napraforgóföld látványától. Ő az, aki elvárja, hogy folyton mindenki csak vele törődjön, különben hisztis is tud lenni – rosszabb esetekben díva-szintje meghazudtolja Madonnáét is. Ha kreativitását kiélheti, és megtanulja kezelni hangulatait, még javítható. De csak akkor, ha hajlandóak vagyunk elviselni, hogy az ő életében csak ő a fontos.

A nőgyűlölő

Ez a típus sok magyarázatot nem igényel. Valamikor valaki annyira megsebezte, hogy képtelen túl lenni rajta. Nem hisz benne, hogy mi, nők is lehetünk kedves, aranyos, törékeny teremtmények.

Szerinte önző és lehúzós dögök vagyunk, akik az első adandó alkalommal lelépnek egy cabriós pasi kedvéért. Alkohol hatására agresszívvá is válhat. Amíg nem nő fel lélekben, mindenképpen kerülendő.

A házasodós

Az igazi csapda. Egy bizonyos korban mind erre vágyunk – de nem szabad elfelejteni, hogy nem minden áron! Ő az, aki a mama szoknyája mellől nem igazán szabadult ki, feleségként is ilyet keres. Minél előbb, annál jobb. Észre sem veszed, és máris a nevét hordod, gyűrű az ujjadon, szaténcipő a lábadon. De tényleg ezt akartad? Általában nagyon precíz és vonzó jelenség – rosszabb típusában rendmániás. Légy résen – nem biztos, hogy ő a foltod, te meg a zsákja.

A döntésképtelen

A legtöbb agyalást okozó fajta. Mert önmagunkban bizonytalanít el, pedig ő az, aki csupa kérdőjelből áll. Fogalma sincs, mit akar, már harminc is elmúlt, de még mindig nincs elképzelése az életéről. Egyik nap tűzoltó lenne, a másik nap katona vagy vadakat terelő juhász. Veled is így van valahogy: hol szeret, hol szabadulna, aztán jönne vissza kettesével. Sokat nem tehetünk, ha megéri rá várni, ám legyen. Ha azonban elveszítjük a türelmünket, őt is elveszítjük gond nélkül.

Egyvalamit jobb lenne már tényleg a pasik fejébe verni. A legtöbb nő úgy működik, hogy sokáig türelmes, aztán már nem. Ilyenkor tárják szét az urak hatalmas kezüket: most meg mi történt?

Pedig hónapok óta le kellett volna már húzni a rolót. Ha viszont tényleg eljön az ideje, akkor sok lánynál nincs visszaút. Ennyi volt. Nem jobb lenne idejében észhez térni?

Ezt is szeretjük