18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A gyors numera 5 aranyszabálya

Nyáron lazulnak az erkölcsök, könnyebben mondunk igent egy frissen megismert férfinak. Persze nem árt az óvatosság!

Az egyéjszakás kaland szabályzata

Vannak, akik esküsznek rá, és akadnak olyanok is, akik soha nem vállalnák be. Mint annyi minden más, ez is ízlés, de leginkább akarat kérdése: az egyéjszakás kaland lehet nagyon jó, és lehet igen fájdalmas is. De ha bizonyos keretek közé szorítjuk, megkímélhetjük magunkat egy jó adag csalódástól.

Az idegen varázsa

Távol álljon tőlem, hogy erkölcsi kódex alapján papoljak különféle dolgokról, legfőképpen azért is, mert mindenkinek saját korlátai vannak, ami az egyiknek belefér, az a másiknak vörös posztó. De azt hiszem, azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy a nőket megilleti az a jog, hogy szabadon rendelkezzenek testükkel, idejükkel, szexuális vágyaikkal.

És amennyiben ez a késztetés éppen arra irányul, hogy másnap reggel szeretnénk mosollyal és kielégülten ébredni, és éppen nincsen tartós – vagy egyáltalán semmilyen – párkapcsolatunk, igenis sokszor hangzik el a felkiáltás egy-egy szombat éjjel: „Ide nekem egy jóképű, szép testű idegent!”
Valóban csak ennyiről van szó? Ránéztünk, megkívántunk, mindkét fél számára fennáll a késztetés. Miért ne? Alkalom szüli a szexet, mondhatnánk, és néha tényleg tökéletes az alkalom.

Azt kapod, amit vársz

A legtisztább helyzet nyilván az, ha előbb-utóbb mindkét fél számára nyilvánvalóvá válik, hogy miről is van szó. Aki férjet keres, ne nagyon hagyja magát ilyen könnyen elcsábulni – igaz, tisztelet a kivételnek, ilyenről is hallottunk már, létezik ez a városi legenda a bárban felcsípett fiú és a lány esetéről. De aki egy kicsit is gondolkodik, az nem képzelheti azt, hogy ezekből a légyottokból hosszú távú kapcsolat kerekedik. Nincs is ezzel semmi baj, ha mindkét fél tisztán lát. Két felnőtt ember élvezi egymás testét. Szigorúan óvszerrel természetesen, hogy ne is menjek ezen a ponton tovább! Mert még mindig döbbenettel tölt el, hogy egyesek mennyire fittyet hánynak az életükre. Ne legyél hülye, ennyit egy jó szex sem ér!

Hogy is hívnak?

Hallottam olyan verziót, ahol még nevet sem cserélnek a felek, olyat is rengeteget, ahol telefonszámot viszont igen. Ez kétélű fegyver. Először is, mert mi, nők, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ha egy fickó elkéri a számunkat, akkor az előbb-utóbb hívni fog. Márpedig ez az egyéjszakás kalandok esetében szinte soha nem történik meg. Akkor meg miért is futtattok bennünket felesleges köröket? Nincs rá szükség. Felnőttek vagyunk. Természetesen előfordul, hogy mégis csörög a telefon, az ilyen sztorik fejlődnek később ilyen-olyan viszonyokká. De érzelmi töltetet tényleg csak akkor érdemes belevinni, ha az illető férfiember napfényben, normális randi keretei között is hajlandó velünk találkozni.

A napfény íze

Apropó napfény! Az igazi éjszakai kalandorok esküsznek rá, hogy a legfontosabb szabály, hogy a sztorinak legyen vége, még mielőtt felkel a nap. Mert ha pusztán szexről volt szó, igazán nem sok értelme van a hajnali lelkizésnek, vagy egymás kerülgetésének a fürdőszobában kínos csöndekkel tűzdelve. Reggelizni is inkább a barátaimmal szeretek, vagy a reggeli sorozatokat bambulva – a saját ágyamban. Arról nem is beszélve, hogy ha nem igazán voltunk megelégedve az illető teljesítményével, jobb gyorsan elhúzni, mielőtt újra kedvet kapna.

Tabu

Igyekezzünk elkerülni azonban néhány típust, bármennyire is nehezünkre esik. A legjobb barátunk pasiját elcsábítani még egy éjszakára is tilos, fejvesztés és csúnya karma jár érte.

Hasonlóan meggondolandó az eset, ha a legjobb barátunk történetesen férfi, csak éppen ki van bukva a csaja miatt, és eggyel többet ivott a kelleténél. Céges bulin a nagyfőnökkel hálni, akinek otthon raklapnyi gyereke és felesége van, szintén nem szerencsés.

Továbbá szintén meggondolandó a pasi, akivel éppen alakulna valami románcféle, csak éppen képtelenek vagyunk a bugyinkban maradni. Pedig lehet, hogy megérné még várni kicsit, hátha előbb-utóbb randira hív. Ha nem – az megint egy másik lapra tartozik. Ha elcsábít a fűszeres éjszaka és egy idegen szempár, akkor se felejtsd el azonban, hogy légy észnél mindig! Egy idegen bárki lehet, a legrosszabb rémálmod is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük