18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 vérforraló szexélmény, amit a pasik sosem felejtenek el (18+)
Mivel lepd meg a párodat, ha szeretnél különleges élményt okozni? Meríts ihletet a férfiak beszámolóiból!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az életben számos pillanat adódik, amikor úgy érezheted, jó lenne a történéseket vagy egyszerűen csak az érzéseidet kimerevíteni, hogy örökké emlékezhess rájuk. A legtöbb embernél az első csók és az első együttlét feltétlenül szerepel ezen a listán, de az évek során számos erotikus jelenet adódhat a hálószoba falain belül - és azon kívül is -, amit kár lenne elfelejteni.

Bár az idő a szexuális élmények között is kíméletlenül válogat, a férfiak és a nők körében egyaránt vannak olyan alkalmak, melyek felejthetetlenek. Saját szexi képeidet akár vágykeltőként is használhatod, de izgalmas közös kaland lehet az is, ha pároddal összevetitek, közös együttléteitek közül kinek mi volt a legmaradandóbb.

Érdemes azonban más férfiak buja pillanataiba is bepillantanod, ezek az emlékek ugyanis árulkodnak arról, mi az, amire leginkább vágynak a pasik, közöttük akár a te partnered is. Ismerd meg néhány férfi legemlékezetesebb szexélményét, és tanulj belőlük, hogy legközelebb te nyűgözhesd le párodat egy huncut újdonsággal!

Dicséretes méret

A barátnőm egyszer egy fergeteges aktus után, még az orgazmustól elhalt hangon ennyit mondott: - Nem akarok durva lenni, de egyszerűen fantasztikus péniszed van! Ferenc, 26

Minden pasi számára fontos a méret, és valljuk be, nem véletlenül centizik magukat odalent már kölyökkoruktól kezdve. Elsősorban azonban nem az a fontos, hogy mekkora, hanem az, milyen az adott pasival a szex. Az elismerés, ami a péniszt illeti, tehát olyan, mintha dupla dicséretet kapna a férfi, ez pedig számára is nélkülözhetetlen a szexben.

Nemcsak akkor lehet ugyanis feledhetetlen egy aktus férfiszemmel, ha minden korábbinál jobban élvezte a szexet, de sokkal maradandóbb élmény lehet az, ha téged ajándékoz meg életed legkülönlegesebb orgazmusával. Ha pedig háládat közvetlenül a férfiasságának fejezed ki, minden bizonnyal a te párod is legszívesebben keretbe foglalva akasztaná ki a hálószoba falára ezt az élményt.

Közös orális élvezet

A legszebb pillanat az volt, amikor az egyik barátnőm egy röpke szünetet tartott az orális szexben, és így szólt: - Ezt csak annyira teszem a te kedvedért, mint magamért. - Ezt követően minden mozdulata sokkal élvezetesebb volt, és nem is kell mondanom, hogy életem addigi legintenzívebb orgazmusát éltem át. - István, 32

Ez a vallomás újabb bizonyíték arra, hogy a férfiak nem is annyira önzők, mint ahogy a nők sokszor gondolják. Bár az orális szex - ami szemükben az együttlét egyik legemlékezetesebb momentuma - alapvetően passzív élvezetnek tűnik, nem teljesen az. Feledhetetlenné ugyanis nem a könyvből tanult technikák teszik, hanem te magad, ha igazán élvezed. Ha szeretnéd gazdagítani párod emléklistáját, lepd meg te is hasonló pillanattal.

Ne aggódj, nem feltétlenül kell az aktus közepén kimondanod, hogy mennyire élvezed a kényeztetést: elég, ha szenvedélyes gesztusaiddal egyértelmű jelét adod. Amennyiben hasonló módon ráhangolódsz a pasi élvezetére, könnyen lehet, hogy te is feledhetetlen pillanatokat élhetsz át, vele együtt!

Feledhetetlen szexfantázia

Egyszer egy lány, akivel lefeküdtem, szex közben szavakkal úgy illusztrálta a dolgot, mintha hárman lennénk. Eleinte kicsit fura volt, de hihetetlenül szexi együttlét kerekedett belőle, a képzeletbeli harmadikkal! - Miklós, 27

A legtöbb pasi szexfantáziái között előkelő helyen szerepel az édes hármas. Lényegében tehát bármivel maradandóvá teheted partnered számára az együttlétet, ami emlékezteti erre a felállásra, legyen az akár egy teljes alakos tükör az ággyal szemben vagy merész képzeletbeli játék. Ez is bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell valóra váltanod a pasi legvadabb vágyait ahhoz, hogy feledhetetlen élmény legyen veled a szex: elég egy kis fantázia és legalább annyi fesztelen szenvedély, hogy lenyűgözd.

Izgató csók

Máig emlékszem arra, amikor meztelenül feküdtünk a párommal az ágyban, én megcsókoltam, ő pedig eközben néhány arasznyival lejjebb elkezdte simogatni magát. Életem legizgatóbb csókja volt! - Pál, 23

Néha nem az a legjobb a pasinak, amit vele teszel, hanem az, amit magaddal. Ha tehát párodat is szeretnéd hasonlóan feledhetetlen élménnyel meglepni, nem kell azon törnöd a fejed, vajon mi a legjobb neki az ágyban. Csak add át magad a vágyaidnak, és élvezd!

A spontán ötleteket se vesd el, hiszen sokkal különlegesebb lehet a szex mindkettőtök számára, ha nem előre megfontolt tervek alapján zajlik, hanem egy hirtelen ötlettől vezérelve rántod magaddal partneredet a szenvedélybe.

Ezt is szeretjük