18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pornós szextechnika, amit sose próbálj ki! (18+)

A pornófilmek óhatatlanul hatással vannak a nemi életre, de nem feltétlenül jó értelemben. Tudd meg, mivel ne kísérletezz!

A szexfilmekben egészen másképp mutatják be az erotikát ahhoz képest, ahogy az a hálószoba falai között zajlik. Bár egy-két jó tippet elleshetsz belőlük, alaposan szelektálnod kell a praktikákat, hiszen akadnak fogások, melyeket a való életben soha nem élvezne úgy egy nő, ahogy azt a filmeken látni - de talán még a pasi sem. Tudd meg, mi az, ami jobb, ha a képernyőn marad, és soha nem érdemes kipróbálnod azt a pároddal!

Szex a semmiből

A pornófilmek egyik legnagyobb tévedése, hogy a nők különösebb előjáték nélkül előszeretettel vetik bele magukat az élvezetekbe. Sajnos ennek hatására akad olyan pasi, aki el is várja, hogy a barátnője egyszerűen ránézzen, és máris tűzbe jöjjön, nem kell azonban lelkiismeret-furdalást érezned, ha a dolog nem megy számodra.

A meztelen férfi effektus ugyanis csak egy bevett pornós fogás, ami a valóságban nem tükrözi a női vágy működését.

Teljesen természetes, ha az együttlét előtt szükséged van némi előjátékra, és ahhoz, hogy megkívánd a párodat, nem elég férfiasságát villantania előtted, de mentálisan és testileg is fel kell izgatnia. Nem kell tehát kipróbálnod, hogy minden felvezető nélkül belemész egy aktusba, hiszen ez a nemi vágy hiányában igen fájdalmas lehet. A szex a párkapcsolatban ráadásul nemcsak a szexuális gyönyörről és a kielégülésről szól, de nagyrészt az érzelmek teszik élvezetessé.

Ami pedig az egyik legnagyobb ellentét a pornófilmekhez képest, hogy nem a férfi van a középpontban, hanem az a cél, hogy mindketten élvezzétek. Ahhoz pedig, hogy egymásra hangolódhassatok, idő kell, hiszen az intimitás mellett a vágy is igényel némi felvezetőt.

Az in medias res szexet, amit a pornófilmekben látsz tehát, felejtsd el: valójában a gyönyörteljes együttlét titka a minél több előjáték és a kölcsönösség.

Mélytorok technika

A mélytorok technikát sokan próbálták átemelni a hétköznapi szexuális életbe, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy valószínűleg a férfiak fejéből pattant ki az ötlet. Női szemmel azonban nehéz elképzelni, hogy az orális szex hasonló mélységeit bárki is élvezetesnek találná - már a pasin kívül.

Ráadásul az anatómia szerint a pénisz felső harmada a legérzékenyebb, tehát még a biológia sem támasztja alá, hogy meg kellene próbálkoznod ezzel a technikával: úgy is lehetsz észveszejtő a szájmágia terén, ha nem akarod egészen a tövéig a szádba engedni párod péniszét.

A szexfilmekben látottakkal ellentétben ez az orális szexpraktika a legtöbb nő számára nemcsak fizikailag kellemetlen, de megalázó is, egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban pedig az, ami neked rossz, a párod számára sem jelent élvezetet.

Inkább találd meg a módját annak, hogy te is örömödet leld a különleges kényeztetésben, tehát próbálj meg csak olyan nyelvtechnikákat bevetni, melyek számodra sem kellemetlenek. Amennyiben nem csak az ő kedvéért hajolsz néha az ölébe, párod számára is sokkal élvezetesebb lesz az orális szex, és eszébe sem jut felemlegetni, hogy mindezt még a mélytorok technikával is fűszerezhetnéd.

Fontos!
A pornófilmekben számos olyan jelenet fordul elő, ami a valóságban igen megalázó a nő számára, és komoly lelki sérülésekhez vezethet. Hasonló szextechnikákat akkor se vállalj be, ha párodat izgatná a gondolata, hiszen a nemi életben fontos, hogy az élvezet kölcsönös legyen. Így az orális szexből nem csupán a mélytorok technikát, de az arcra élvezést is bátran kihagyhatod, és az is természetes, ha nincs kedved kipróbálni, milyen lenne többen az ágyban.

Női ejakuláció

Egyre több pornófilmben fordul elő a női ejakuláció ábrázolása. Bár a való életben is akad, aki hasonlót tapasztal, nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy ez sokkal inkább egy filmes fogás, és nem a valóság.

Az évek előrehaladtával ugyanis a pornórajongók egyre többet kívántak látni, így az első erotikus mozgóképekhez képest fokozatosan lett egyre szabadosabb és nyíltabb a szexábrázolás.

Ennek köszönhetően a mélytorok technika után egyre gyakoribb és bőségesebb a női ejakuláció is. A hasonló jelenetek elsődleges célja, hogy látványossá tegyék a női orgazmust, de egyáltalán nem baj, ha ez a hálószobákban nem olyan mindennapos, mint a kamerák előtt. Bár ez a jelenség egyesek szerint tanulható, ne hidd azt, hogy a végső női gyönyör csak úgy az igazi, ha látványos is. Mellesleg, bár a gyakorlott szexfilmrajongók lehet, hogy erotikusnak tartják a látványt, a legtöbb férfi, amikor a valóságban találkozik a női orgazmus hasonló jeleivel, leginkább meglepődik, ugyanis nem tudja mire vélni.

Bár a filmekben szinte minden percre jut egy-egy női orgazmus, nem kell rosszul érezned magad, ha a te nemi életedben esetenként nemhogy nem látványos, de elmarad a végső gyönyör. A valóságban nem minden aktus végződik a nők számára a csúcson, ha azonban próbálnád magad a szexfilmekben látottakhoz tartani, ez a feszültség akár még orgazmusproblémákhoz is vezethet. A lényeg tehát, hogy élvezd az együttlétet pároddal együtt, a magad módján!

Anális szex felvezető nélkül

Mint említettük, a nemi vágy sem éled fel villámcsapásra, de még inkább téves az a kép, amit az anális szexről közvetítenek a pornófilmek. A kamerák mögött zajló aktus során a popsiszex olyan, mintha csak egy másik póz lenne, ami bármikor bevethető, tehát nem igényel különösebb előkészületet, és a nő legalább annyira élvezi, mint a férfi. Ha azonban hasonlóképpen próbálnátok belevágni az anális szexbe, az nemcsak rendkívül fájdalmas lehet, de akár sérülésekhez is vezethet.

Ahhoz, hogy az anális szex ne fájdalmas, hanem kellemes élmény legyen, számos szabályt be kell tartanotok, és szigorú forgatókönyv szerint érdemes csak próbálkoznotok. Ha érdekel a popsiszex, olvasd el cikkünket!

A különleges együttlétre időt kell szánnotok, és nem megy körültekintő előjáték nélkül, mindenekelőtt pedig elengedhetetlen előfeltétele, hogy leküzdd a gátlásaidat, mielőtt próbálkoznátok. Ha te magad nem szeretnéd, a legjobb, ha bele sem kezdtek, a szexfilmekkel ellentétben ugyanis egyáltalán nem nélkülözhetetlen eleme ez az együttlétnek.

Amennyiben fenntartásaid vannak a dologgal kapcsolatban, valószínű, hogy rossz lenne az élmény maga is: ha tehát nem szeretnéd, csak a pasid kedvéért ne tedd meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami pedig a körülményeket illeti, ha netán téged is érdekel a dolog, csak alapos tisztálkodást követően és szigorúan óvszerrel próbáljátok ki!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük