4 női megnyilvánulás, ami lelohasztja a férfit
Őszinte vallomások a pasiktól
Az érintettek elmondják, mivel lehet azonnal lehűteni egy pasit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak furcsa vagy idegesítő szokásai, melyek a nemi eloszlást tekintve is igen változatos képet mutatnak. Akadnak tipikusan férfibűnnek tartott gikszerek, amiktől a nők menetrendszerűen a falra másznak, miközben a párjuk értetlenül áll a kiakadás előtt.

De akadnak olyan észrevétlenül felvett viselkedési formulák, amelyeket jellemzően csajosnak bélyegeznek. Ezekről vallanak a pasik.

Azonnali státuszváltás

Az egyik legnagyobb férfirémálom, amikor a nő két lépéssel előrébb jár, és igyekszik a pasit is minél nagyobb tempóra ösztönözve cibálni maga után, aki ilyenkor minimum ösztönösen szalad a másik irányba.

Gergő sztorija is erről árulkodik:  - Megismerkedtem egy nagyon dögös csajjal az egyik ismerősöm szülinapján, a szimpátia kölcsönös volt, így még arra a hétre leszerveztünk egy randit. Vacsoráztunk és rengeteget beszélgettünk, csak valamikor hajnalban estem haza, de biztos voltam benne, hogy megérte, mert még elalváskor is a csajon járt az eszem, és persze azon, hogy mikor hívjam el újra, a második randira. Na, ehhez képest volt nagy meglepetés, amikor másnap jött a Facebook-értesítés, hogy már nem vagyok egyedülálló. Abban a pillanatban elszállt minden ábrándom, és töröltem is a lány számát a telefonomból.

Kefekötő-effektus

Az, hogy egy-két pohár bor oldja az első randis feszültséget nem újdonság, és az sem eget rengető vétek, ha történetesen egy nő is alkalmazza a piataktikát. A határt viszont nem is olyan nehéz átlépni, főleg, ha az ember nem látja magát kívülről becsiccsentve.

Tomi szerint nincs illúziórombolóbb egy elázott nőnél: - Jártam egyszer egy lánnyal, aki rendszeresen tartott péntekenként csajbulikat, amiből persze én ugyanúgy kimaradtam, ahogy őt sem cipeltem magammal a bandázós sörözésekre. Az egyik ilyen külön szervezett este alkalmával viszont teljesen véletlenül összefutottunk, és bár én sem voltam éppen színjózan, teljesen hidegzuhanyként hatott rám a barátnőm viselkedése. Egymás után hajtotta fel a feleseket, és egyfolytában esett-kelt, mintha csak egy haveromat kellett volna hazatámogatnom. Kellett pár külön töltött nap, mire kihevertem a sokkot, és a szememben újra visszatért a nőiessége.

Smink a strandon

A férfiakat alapból lelohasztja, ha egy nő annyira elengedi magát a kapcsolat bármely szakaszában, hogy megfeledkezik az ápoltsági minimumról, és szakadt bugyiban, tüskés lábbal flangál a pasi előtt. Igen ám, de ennek fordítottja is épp elég kiakasztó lehet, a másik végletről Ádám mesélt:  - Az exbarátnőm igazi nagybetűs nő volt, soha nem láttam őt kitaposott papucsban vagy lepattogott körömlakkal, viszont egy idő után éppen a tökéletesre maszkírozott megjelenés kezdett el idegesíteni, és valósággal vadásztam a tökéletlen pillanataira.

Képes volt csak azért korábban kelni reggelente, hogy kivasalja a haját, én pedig be sem léphettem a fürdőszobába, amíg nem készült el a művelettel. Még a strandra is kisminkelve járt, ez már túl sok volt a jóból.

A rivális dicsérete

Nem újdonság, hogy a pasik gyakran a világ megmentője szerepre gyúrnak, és minimum megsértődnek, ha ezt rajtuk kívül egy másik hím is kiérdemelte a partner szemében. Akkor meg pláne, ha a sorban még maga mögé is utasította: - A barátnőmből mindig harapófogóval kell kihúzni a legkisebb elismerést is.

Úgy érzem, olyan messze van az elvárási küszöb, hogy azt szinte sose fogom átlépni. Ehhez képest úgy tud áradozni más férfiak profi teljesítményéről, hogy még a maradék önbizalmam is elpárolog. Miért lelkesedjek annyira a tőlem alapjáraton távol álló barkácsolásért, ha azt az exe vagy az apja amúgy is jobban csinálja? - meséli Marci.

Ezt is szeretjük