18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 kipróbált gyönyörhozó módszer, mellyel egyszerre érhettek a csúcsra (18+)
A szimultán orgazmus nem csupán mítosz.

Sokan szkepszissel fogadják az összehangolt kielégülés lehetőségét, mondván, hogy szinte lehetetlen harmonizálni a két nem izgalmi állapotát úgy, hogy közel ugyanabban a pillanatban éljék át a gyönyört. 

Még ha nem vesszük figyelembe a korai magömlés jellemző problémáját, akkor is tény, hogy a férfiak izgalmi állapota sokkal kevesebb idő alatt képes a tetőpontig fokozódni, amíg a nő lépésről lépésre halad a cél felé.

Mégsem kizárt összehangolni egy pár szexuális ritmusát, ha visztek egy kis tudatosságot a hancúrba. A mámor sokkal intenzívebb, az együttlét pedig bensőségesebb lehet, ha ezúttal nem a megszokott sorrendben következik egymás kielégítése.

Ne ágyban, agyban kezdd!

Hiába várod a közös gyönyört, ha a munkától lestrapáltan, fáradtan esel be az ajtón, majd az órádra nézel, és spontán ágyba bújással ugrasz fejest az akcióba. A női szenvedély felébresztéséhez ugyanis idő kell és persze megfelelő hangulat, aminek megteremtése legalább annyira a te feladatod, mint a párodé.

Ha már napközben megengedsz magadnak néhány lopott pillanatot, amikor a gondolataid a szex felé kalandoznak, vagy megejtesz egy-egy erotikus sms-váltást, könnyebb lesz ráhangolódni az esti randitokra. Adj időt magadnak, és vess be mindent az ellazulás érdekében - az afrodiziákumok éppúgy idetartoznak, mint a hangulatvilágítás, a zene vagy az illatgyertya. Nem kell mindenáron extrém újdonságot erőltetni, a cél, hogy ki tudj kapcsolni és nyílj meg az erotikára. Érezni fogod, ha eljött a vetkőzés ideje.

Végig a kéjtérképen

A preorgazmusos fázisban a hangsúly mindenképpen a te örömödön kell legyen, hiszen, ha egyformán izgatjátok egymást, a pasid rövid úton elhúz melletted, te pedig behozhatatlanul lemaradsz - különösen, ha azon stresszelsz, hogy utolérd, az egészből versenyfutás lesz, és oda a hangulat. Hagyd, hogy sorban felfedezze a kéjzónáidat, amíg te közben legfeljebb a belső combját vagy a hátát simogatod. A legintenzívebb felkészítő egyértelműen a csiklóizgatás lesz, így, ha már feltüzeltek az érintései, továbbléphettek a következő szintre.

A tökéletes testhelyzet

Nem mindegy, milyen pózt választotok, ugyanis léteznek olyan testhelyzetek, amelyeknél nagyobb esély van a szimultán orgazmusra. A klasszikus misszionárius például lehetőséget ad, hogy aktus közben hozzáférj a csiklódhoz, így egyszerre érnek hüvelyi és klitorális impulzusok, ami nemcsak közelebb hozza, de meg is sokszorozza a kielégülést. De akkor is hasonló a helyzet, ha a pasi ölébe pattansz, vagy ő közelít hátulról. Utóbbi két esetben egész mélyre hatolhat benned, miközben úgy irányíthatod a mozgást, hogy szeméremcsontja épp a csiklódat súrolja. Növelheted a szexuális energiádat, ha szex közben megfeszíted a PC-izmodat - ez a szeméremcsonttól a farcsontig húzódik, és úgy tudod a legegyszerűbben edzeni, ha pisiléskor megállítod a vizelet áramlását, majd újra elengeded. A hüvely összeszorításakor nagyobb mennyiségű vér áramlik a környékre, fokozza a nemi izgalmat, mellesleg a férfi péniszét is stimulálja.

Gyönyörstop a pasinak

Ahhoz, hogy a partnered ne szaladjon túlságosan előre, a megfelelő ponton lassítania kell a tempón, illetve egy rövid időre visszafogni a kéjérzést. Ha a párod még kezdő az orgazmuskésleltetésben, elsőre talán nem lesz könnyű, de egy kis gyakorlás után könnyen elsajátítható. Az egyik legsimább módja ennek, ha az orgazmust megelőzően összeszorítja PC-izmát, megakadályozva a magömlést. Hasonló módszer a vágy időleges hűtésére, azaz, ha a finálé előtt 10-20 másodperccel megáll, illetve a kezével erős nyomást fejt ki a pénisze tövére vagy tetejére.

De bevethet a ritmussal és sebességgel játszó módszert is: az úgynevezett sekély és mély technika lényege, hogy partnered erősebb és gyengédebb lökéseket variálva izgat téged, miközben ezzel meghosszabbítja a szeretkezést. Ha a visszafogott és lágy csípőmozgást lassú levegővétellel kombinálja, azzal is késleltetheti saját kielégülését egészen addig, amíg te is tűzközelbe érsz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük