4 helyszín, ahol könnyen bepasizhatsz
Szingli csajoknak
Ha szeretnél párra lelni, az otthon, a négy fal között nem fog menni. Eláruljuk, hová menj, hogy sikerrel járj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, hogy a jól működő párkapcsolat tekintetében már az első lépcsőfoknál elakadtál, vagyis, hogy találkozz valakivel, akivel aztán lehetne randizni? Ahhoz, hogy ezen változtass, mindenekelőtt ki kell mozdulnod, de persze az sem mindegy, hogy hová.

Érdemes ugyanis a helyszínválasztást is ahhoz igazítani, hogy milyen emberbe szeretnél belebotlani, hiszen, ha öltönyös urakra vadászol, valószínűleg nem egy tömött szórakozóhely táncterén járhatsz sikerrel. Hogy ne merüljön fel benned minden egyes alkalommal, amikor elmész valahová, hogy mégis hol vannak a jó facér pasik, adunk néhány tippet!

Szórakozóhelyek

A szórakozóhelyeken könnyű találni valakit, de a sikered nagyban függ attól, hogy a Pesti Estben melyik hely fölött állapodik meg az ujjad. A legjobb, ha a különleges programok között találsz valamit, ami nagyon érdekel, ugyanis azzal, akit az szintén vonz, legalább egy közös témátok már biztosan van.

A szórakozóhely stílusa is döntő lehet: igaz, a zenés, táncos diszkókban valószínűleg nem kell sokáig magányosan pásztáznod a terepet, de, ha nem éppen ez a zenei stílusod, és a könnyű préda helyett inkább tartósat keresel, akkor ne feltétlenül ezeken a helyeken próbálkozz. Igazi sikerre ott számíthatsz, ahol hozzád hasonló emberek fordulnak meg, de persze nem árt, ha kicsit lazább a hangulat, mint egy kávézóban.

A legjobb tehát, ha a zene és a tánc lehetősége adott, ezek stílusa közel is áll hozzád, és alapfelszereltségként egy barátnődet sem árt magaddal vinned.

Hármasban azért nem ideális bulizni, mert valószínűleg nem szívesen próbálkozik egy facér pasi egyszerre ennyi nőnél, hiszen túl sok elvárásnak kellene megfelelnie.

Teszteld magad!
Kíváncsi vagy, milyennek látnak a pasik? Vagy inkább az érdekel, melyik randitípusba tartozol, és hogyan lehetnél sikeresebb a párkeresésben? Töltsd ki tesztjeinket, melyek segítségével nemcsak jobban megismerheted magad, de tippeket is kaphatsz, hogy hogyan változtass!

Munkahely

Bár a munkahelyi etikett nem kimondottan pártolja az itt szövődő románcokat, és ideális esetben valószínűleg te sem azzal a szándékkal mész reggelente munkába, hogy végre megtaláld a párodat, manapság az emberek nagy hányada a napi robot helyszínén esik szerelembe. Nem árt tehát csinosan és mindenekelőtt nyitott szemmel járnod a munkahelyeden, azonban légy óvatos, hogy ki iránt kapnak lángra az érzéseid!

A foglalt férfiakat és a főnökeidet lehetőség szerint kerüld: a legszerencsésebb talán az, ha másik részlegről szemelsz ki magadnak valakit, akivel nem vagy mindennapos munkakapcsolatban. Így ugyanis a főnökeidnek sem lehet kifogása a viszonyt illetően. Akkor találhatsz nagy eséllyel tartós párra a munkahelyeden, ha a szakmád egyben a szenvedélyed is, és előszeretettel mélyedsz el az itt előforduló témákban olyannal, akihez ezek szintén közel állnak.

Egy barátod lakása

Ez a helyszín akkor a legesélyesebb, ha valaki épp összejövetelt szervez, és azon olyanok is jelen lesznek, akiket nem ismersz már évek óta. Sokszor a baráti társaságon belül szövődő szerelmek a legtartósabbak, ezért egy hasonló alkalmat kár lenne kihagynod!

Akkor is érdemes elmenned, ha csak főzős buliról van szó, vagy nem ápolsz túl szoros kapcsolatot az adott társasággal: sosem tudhatod, hány magányos férfi lesz jelen, akik szívesen ismerkednének. Ráadásul a társaságban nem is vadidegenként vagy együtt a többiekkel, így könnyebben mehet az ismerkedés, és kevésbé valószínű, hogy megbízhatatlan alakba botlasz, aki csak játszani akar veled.

Gondjaid vannak a párkereséssel?

Ha régóta nem találod a párodat, előfordulhat, hogy mindez nem rajtad vagy a férfiakon múlik. Ha rendszerint hasonló csapdákba esel, és nem találod a sikertelenséged okát, előfordulhat, hogy a családi múltadban van elrejtve. A családállítás módszere éppen ezeket az okokat segíthet felderíteni: videónkból megtudhatod, hogyan!

Iskola

Már nem egészen vagy abban a korban, hogy az iskolapadban ülj? Pedig tanulni ma már bármit, bármikor lehet! Ha úgy érzed, hogy végképp beszűkültek az ismerkedési lehetőségeid, és sem a munkahelyeden, sem a baráti társaságodban nem akad egy kellőképpen vonzó és csak félig ismerős férfi, a legjobb lehetőséget a különórák jelenthetik.

Akár a főzőiskola, egy érdekes külföldi nyelv vagy a számítógépes tanfolyam kelti fel az érdeklődésedet, mind remek alkalmat nyújthat arra, hogy új embereket ismerj meg. Hiszen itt nem annyira mesterkélt a légkör, mint egy szórakozóhelyen, tehát ideális akkor is, ha több idő kell, hogy összeszedd a bátorságod, és flörtbe bonyolódj valakivel. Amennyiben pedig mégsem találsz egy jóképű csoporttársat, akkor sem lesz kidobott pénz, amit a tanfolyamra áldozol, hiszen némi tudással biztosan gazdagabban távozol.

Ezt is szeretjük