4 figyelmeztető jel, hogy a párodnak munkahelyi viszonya van
Vedd észre időben!
Az embert a munkahelyén is megtalálhatja a kísértés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párod mintha megváltozott volna az utóbbi időben, furcsán és zavartan viselkedik, amikor hazaér a munkából? Nem kizárt, hogy hasonló jelek láttán arra gyanakszol, hogy munkahelyi románca van, de legalábbis kacérkodik a gondolattal.

Ha felmerül benned a gyanú, vagy szorongást tapasztalsz, az általában nem véletlen. Persze, van, amikor megtéveszthetnek egyéb bizonytalanságok, melyeket olykor nehéz elválasztani attól a kellemetlen érzéstől, amelynek a párod viselkedése az alapja. Ám a nyomasztó gyanú gyakran beigazolódik.

Ilyenkor a legjobb, ha az intuíciódra hallgatsz, mert az ösztönök gyakran hamarabb veszik és dolgozzák fel a gyanús jeleket, mint a tudatos elme és a racionalitás. Így tudattalanul nyomot hagynak azok a tettek és reakciók, melyeket a párod részéről tapasztalsz. Ha igazolni akarod a gyanúdat, íme, a leggyakoribb jelek, melyek munkahelyi viszonyról árulkodnak.

Megváltozott napirend

Ha már nem ér mindig haza vacsorára, rendszeresen sokáig dolgozik, hirtelen megszaporodnak az üzleti utak, nem kizárt, hogy a párod olyasmit csinál, amiről nem szeretné, ha tudnál. Persze, ez a munkája típusától is függ, hiszen előfordulhat, hogy időszakosak a túlórák és a külön elfoglaltságok. De ha szorongás támad benned emiatt, akkor ne hunyj szemet a kétségeid felett. Mindezt kiegészíthetik azok a jelek, hogy már nem örül annak, ha a munkában hívod, vagy különösen hosszúra nyúlnak az ebédszünetei.

Már nem beszél a kolléganőről

Az elmúlt időszakban sokat emlegette a tehetséges, újonnan érkezett kolléganőt, ám általában nem a személyiségét, hanem a szakmai teljesítményét dicsérte. Ám ha egyik napról a másikra elhallgat, és már tartózkodik attól, hogy csak említse is az illetőt, nem kizárt, hogy szorosabbra fűzték a szálakat. Amíg nem volt vaj a füle mögött, addig nyugodt lelkiismerettel beszélt, de amint úgy érzi, elszámolnivalója van, inkább hallgat, nehogy gyanúba keveredjen.

Megszűnnek a veszekedések

A románc általában nem hagyja érintetlenül a kapcsolaton belüli kommunikációt sem. A viszonyoknak akkor nő meg az esélye, ha sokat veszekedtek, és az utóbbi időben nagyobb köztetek a feszültség. Ha ez a helyzet, mintha elfújták volna, enyhül, ám anélkül, hogy megbeszélnétek, gyanakodhatsz. Amennyiben a párod sokkal engedékenyebb az elmúlt időben, inkább rád hagyja a dolgokat, illetve egyszerűen csak rábólint a véleményedre, miközben előzőleg nem ezt tette, nem árt, ha gyanakszol.

Nem hív céges bulikra

Ha eddig rendszeres vendég voltál a munkahelyén és a céges rendezvényeken, vagy legalábbis nem tiltakozott a részvételed és a megjelenésed ellen, akkor, ha munkahelyi viszonyt folytat, valószínűleg az ellenállásával találkozol, amennyiben szóba kerül az újabb rendezvény. Esetleg már azelőtt elkezd magyarázkodni és mentegetőzni, hogy egyáltalán felmerülne, hogy vele tartasz-e.

A leggyakrabban kevés az esély arra, hogy hirtelen megváltozott a céges protokoll, mindezek sokkal inkább arra utaló jelek, hogy a férfi valaki mással szeretné jól érezni magát.

Mit gondolsz a munkahelyi flörtről?

Ezt is szeretjük