4 ellenállhatatlan nőtípus, akit minden férfi fel akar szedni

Ki az, akivel a meglátni és megszeretni valóban egy pillanat műve? Íme, a nagy férfibolondítók!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A vonzalom nem mindig fondorlatos praktikák műve: van, aki egyszerűen a lényével ejti rabul a férfiakat, anélkül, hogy akár a kisujját is mozdítaná. Ők azok a k, akik láttán joggal kel életre benned a zöld szemű szörny, ha éppen van kit féltened, szingliként pedig mindenki rájuk szeretne hasonlítani. Ha azonban megismered mágneses szexepiljük titkát, te is bevetheted a párkeresés során: sosincs kizárva tehát, hogy te is egy legyél az ellenállhatatlan négyesből!

A 100% nő

Ebbe a típusba az tartozik, aki tudja, hogy a iesség nem testalkat vagy tökéletesség kérdése, hanem egyszerűen csak önbizalom és stílus kell hozzá. Nem csoda, hogy makulátlan megjelenésével az első pillanatban felkelti a pasik érdeklődését: ő az, akit legelőször meghívnának italra a lelkes jelentkezők, ha egy szórakozóhelyen megjelenik.

A ies csaj anélkül lesz a pasik kedvencévé, hogy ezen különösebben dolgozna: nem is próbál a beszélgetés során a legújabb autómárkákról csevegni, hiszen tudja, hogy ebben a témakörben elvérezne. Inkább azt a köztes terepet választja, ahol egész biztosan mindketten boldogulnak, hiszen úgysem a beszélgetés témája, hanem a levegőben vibráló vonzerő dönti el az este kimenetelét.

Ha szeretnél te is a iességeddel hódítani, vedd szemügyre a köztudottan ebbe a típusba tartozó francia hölgyeket, és tanuld el minden trükkjüket, ami a sikkes megjelenést eredményezi! Az ő vonzerejüket sem kizárólag a párizsi divat adja - mellé kell egy adag báj és kedvesség is, valamint az a kifinomult érzék, amivel tudják, mennyire kell engedni a férfinak, és mennyire legyenek tartózkodóak, hogy csak értük rajongjanak.

Akit muszáj oltalmazni

Ő az, aki egyedül, férfi nélkül nem igazán állja meg a helyét a világban, hiszen valahol a valóság felett lebeg fél méterrel. A kisugárzása némileg kislányos lehet, ami már önmagában is szexi sokak számára. De igazán ellenállhatatlanná az teszi, ha egyedül van, szinte látszik mellette az ölelő férfikar hiánya, azé az emberé, aki bármikor kiszedi a pókot a sarokból, megszereli a villanyt, főleg érte. Hiszen hála is jár a védelmező férfias cselekedetért, mégpedig az ölelésen és a csókon kívül tisztelet formájában.

Ez utóbbi pedig a pasik számára az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban, nem csoda hát, ha az önálló, öntudatos k olykor enyhe rosszallással szemlélik, hogy az ebbe a típusba tartozók milyen könnyedén képesek megszerezni őket. Pedig a titkuk nem más, mint az, hogy lehetőséget adnak arra, hogy a pasas ízig-vérig férfi lehessen mellettük - ezért próbálják annyian éppen őket elcsábítani.

Milyen a tökéletes nő?

Ha szeretnéd tudni, mi az ellenállhatatlan k titka, nézd meg videónkat! Összeállításunkban az utca embere árulja el, hogy mi is tesz egy t tökéletessé, és végre választ kaphatsz arra is, hogy a külső vagy a belső a fontosabb a pasiknak.

A jófej, jócsaj

Azt, hogy jófej csajnak lenni nagyobb áldás vagy átok, sokszor nehéz eldönteni. A jófej csaj ugyanis az, aki pillanatok alatt a társaság középpontjába perdül, mindenkivel könnyedén beszélget, szervezkedik, a pasik már szinte maguk közül valónak érzik. Éppen ez a jófejség hátránya, ami akkor fordul hatalmas előnybe, ha mellé a lány még valami plusszal rendelkezik, vagyis egy kis ies vonzerővel van megbolondítva a rátermettség.

Ha így áll össze a kép, biztos lehet benne, hogy a férfiak nemcsak haverkodni akarnak majd vele, hanem ő lesz az egészen más jellegű érdeklődésük egyik elsődleges célpontja is. Ez nem azt jelenti, hogy, ha te a jófej csaj típusba tartozol, akkor egyben modellalkattal is rendelkezned kell, hogy felkeltsd a pasik érdeklődését. Elég, ha csak tudod megfelelően hangsúlyozni azt, amivel az anyatermészet megáldott, akár a dekoltázsodról vagy hosszú combjaidról legyen szó. Ha ezt megteszed, a közvetlenség és a szexi megjelenés a legütősebb keverék lehet.

A mosolygós

A tetszéshez nem kell sok: a viselkedéskutatók szerint elegendő mindössze egy mosoly. Ez a gesztus ugyanis barátságossá, érdeklődővé varázsolja az arcot, aminek a legtöbb férfi képtelen ellenállni - ez az oka tehát a mindig jókedvű lányok nagy sikerének.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az igazi fegyver azonban az őszinte mosoly, a hamistól ugyanis megdermednek az arc vonásai, és a szem is rezzenéstelen marad. Hiszen egy mosoly nemcsak arra utal, hogy a tulajdonosa mindig megtalálja a dolgok szebbik oldalát, de arra is következtetni enged, hogy a társaságában másnak is felfelé görbül a szája. A vonzerő egyik legegyszerűbb titka tehát nem más, mint az őszinte jókedv, de nevetésedet még csábosabbá teheted egy, a szád eredeti színénél pár árnyalatnyival sötétebb rúzzsal is.

Ezt is szeretjük