18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit meg kell adnod a pasinak a szexben (18+)

Az érzelmek mellett a szex is fontos. Tudd meg, mi az, ami nem hiányozhat az együttlétből!

A megértés és az érzelmi intimitás mellett a kapcsolatban a legszorosabb kötelék a szex. Nem arra a gyakran hangoztatott elméletre gondolunk, hogy a pasi egészen addig elvan, amíg megvan a napi egyszeri ágyba bújás, hiszen a probléma nála is mélyebbre vezethető vissza.

Ha azonban a szenvedély nem úgy működik egy párkapcsolatban, ahogy régebben, az óhatatlanul mindenkinek a fejében rossz gondolatokat szül, és akkor is konfliktushoz vezethet, ha érzelmi téren nincs bajotok egymással. Ha szeretnéd megtartani a pasit, nem csak a rigolyáira, de a vágyaira is érdemes ügyelned.

Tudd meg, mi az, amit meg kell adnod neki az ágyban, hogy ne keresse máshol a gyönyört, de ne feledd, hogy a te vágyaid ugyanilyen fontosak! Amit megadsz neki, azt te is bátran elvárhatod, hogy ne csak számára, de neked is tökéletes legyen a szex!

Dicsérd meg!

Ugyanúgy, ahogy a te hiúságodnak jót tesz, ha párod elmondja, melyik mozdulattal okoztad neki a legnagyobb gyönyört, neki is jólesik a dicséret. Ha valamit eltalált szeretkezés közben, mondd el neki, hiszen te is jól jársz vele, ha legközelebb ugyanezzel a koreográfiával próbálkozik, és nem áll elő egy kevésbé hatásossal. A dicséretet azonban nem feltétlenül kell szavakkal megfogalmaznod: az is tökéletes elismerés lesz párod számára, ha nem fojtod el a rád törő szenvedélyt, és hangot adsz gyönyörödnek. Arra érdemes ügyelned, hogy csak ti tudjátok, mennyire jó, hiszen a szomszédokra nem tartozik, mit csináltok a hálószobában - de nem kell csendben maradnod.

Őszintén élvezd!

Nincs nagyobb elismerés párod számára, mint az, ha élvezed, amit csinál, vagy amit te teszel épp. Akár együtt vagytok, akár orális szexszel kényezteted, úgy tedd, hogy az neked is jó legyen: bár az orális szex elmaradhatatlan kellék a pasi szexlistáján, ha nem élvezettel csinálod, az számára sem okoz örömet.

Csak azért, hogy ezt a napirendi pontot is kipipáld, ne játszd meg az orgazmust az együttlét alatt sem, hiszen, ha kiderül, nagy csalódást okozhatsz párodnak, de tudat alatt magadnak is. Ha ugyanis úgy teszel, mintha kielégítő lenne számodra az együttlét, de nem sikerült eljutnod a csúcsra, a hiányérzet benned marad. Ne állítsd be gyönyörnek, ami nem volt az, így a pasinak is lehetőséget adhatsz arra, hogy kiköszörülje a csorbát, hiszen, ha ő túl hamar elment, a megfelelő módszerekkel még téged is megajándékozhat egy orgazmussal.

Kényeztesd orális szexszel!

Sok férfi csak nehezen, illetve egyáltalán nem tudja elképzelni a szexuális mindennapokat orális szex nélkül. A szenvedélyes együttlét mellett időnként mindenkinek szüksége van másfajta gyönyörre: te is elvárhatod, hogy néha a figyelem középpontjába kerülj, és párod csak rád figyeljen, anélkül, hogy te kényeztetnéd őt.

A kéjt azonban illik meghálálni, ha tehát nincs ellenedre, amikor ő az öled felé veszi az irányt nyelvével, te is tedd ezt meg időnként! Amikor ajkaiddal kényezteted a pasit, nemcsak egészen másfajta gyönyört okozol neki, mint az együttlét során, de férfiszemmel ez az a pillanat, amikor teljesen odaadod magad.

Számára ugyanis nem az a legszexibb élmény, ha őt magát szereted, ha nem is kockás a hasa, hanem, ha legbecsesebb testrészét is kívánatosnak tartod.  Kényeztesd úgy, hogy te is örömödet leled benne, hiszen így a szájmágia téged is felizgathat, párod számára pedig különleges élmény lesz, ami egy arasznyit szexuális önbecsüléséhez is hozzátesz.

Legyél néha a hálószoba párduca!

A mindennapokban a pasi biztonságra vágyik, azonban a szexben nem lesz ellenére, ha kivetkőzöl kicsit megbízható, kedves önmagadból. Dobd fel az együttléteket egy kis vadsággal, és vigyél minél több meglepetést  az erotikába: nem kell minden alkalommal szenvedélyesen nekiesni párodnak, de néha egy kis harapás is belefér.

Ahhoz, hogy megőrizd a szenvedély lángját, időről időre nem árt egy kis feszültség, de sokkal jobb, ha ezt nem párkapcsolati civakodással teremtitek meg, hanem vad szexpraktikákkal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha a pasi nem tudja, mire számíthat épp, szelíd és engedelmes szeretőre vagy egy tüzes párducra, biztos lehetsz benne, hogy soha nem fog megunni. Ha szabadjára engeded szexuális indulataidat, számodra is sokkal élvezetesebb lesz az együttlét, hiszen lehet, hogy éppen ez a tűz hiányzott eddig a hálószobából.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük