18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 csajos, romantikus, de forró szexfilm

Tudd meg, mit válassz vágykeltő esti mozizáshoz, ha a pornó leginkább elveszi a kedved a szextől, és nem meghozza!

Az erotika látványa vitathatatlanul izgató minden ember számára, de nem csoda, ha attól, amit késő este a tévében adnak, inkább elmegy a kedved a meghitt összebújástól.

Bár a romantika alapvetően nem a szexfilmek sajátja, akad néhány darab, ami a testiséget nem abban a lelketlen megközelítésben ábrázolja, mint ami a pornó szó hallatán eszedbe jut.

Bár műfajukat tekintve azok az igényes szexfilmek, melyek a mozikba is eljutnak, többnyire thrillerek, számos közülük nem szűkölködik romantikus érzelmekben sem. Tudd meg, mit válassz, ha egy, a te ízlésedhez is közel álló, túlfűtött filmmel szeretnéd megalapozni a szenvedélyes és intim éjszakát!

A test melege - forró nyomon az ágy felé

Lawrence Kasdan 1981-es filmje az erotikus mozi alapdarabja. Bár ez esetben egy krimiről van szó, az érzelmi szenvedély is helyet kap benne, hiszen William Hurt menthetetlenül beleszeret Kathleen Turner veszélyes karakterébe, Matty-be. A férjezett asszonyt semmi nem tartja vissza attól, hogy megszerezze, amit épp megkíván, és nem egy buja jelenetben ez éppen William Hurt maga. Ahogy azonban az lenni szokott, az érzelmek és a testi szenvedély eltakarja a férfi elől az igazságot, így nem tudja, hogy valójában a gyönyörbe vagy a vesztébe rohan.

Az ügyvéd szeretőjének kívánsága szerint félreállítja az útból a férjet is, azonban a szerelmi tragédiák hagyományához hűen ez nem elég ahhoz, hogy megszerezze az áhított nőt.

Bár a film kockáin egyszerre szerepelnek a hihetetlenül izgató szexjelenetek és a gyilkosság, az érzelmekről sem kell lemondanod, ha pároddal ezt választjátok közös esti mozizáshoz.

Végzet - szenvedélyek viharában

Louis Malle filmjében Stephen Fleming, a szigorú politikus egy hivatalos eseményen találkozik azzal a buja nővel, aki fenekestül felforgatja az életét. Annáról azonban hamarosan kiderül, hogy már foglalt, és éppen a Jeremy Irons által megformált főhős fiának a jegyese. A testi és lelki szenvedélynek azonban lehetetlen ellenállni: a titkos pár szerelmét emlékezetesen megkomponált, buja szexjelenetekben mutatja be a rendező. A tüzes képkockák Az utolsó tangó Párizsban című filmről is megemlékeznek, hiszen egyszer Juliette Binoche és Jeremy Irons éppen úgy szeretkezik a földön ülve, ahogy Bertolucci művének szeretői.

A szex azonban ezúttal korántsem annyira erőszakos, mint az 1973-as filmben: itt valóban az érzelmek hevességét fejezi ki a testiség. Ha szereted a lángoló szenvedélyt és a tiltott szerelmet ábrázoló történeteket, a két nagyszerű színész minden bizonnyal elvarázsol. Ami pedig párodat illeti, a kendőzetlen szexjelenetek hatására egymást is pillanatok alatt megkívánjátok.

Lady Chatterley szeretője - szex női nézőpontból

Sylvia Kristel nevét a legtöbb pasi ismeri, azonban a hölgy nem csak az Emmanuelle-lel alkotott maradandót. D.H. Lawrence a világirodalom legforróbb regényét írta meg, ami 1928-ban botrányosnak számított kendőzetlen szexualitása miatt. Hazánkban hasonlóan vegyesen fogadták a kritikusok Just Jaeckin 1981-es adaptációját: a rendező egyesek szerint csak egy romantikusabb ürügyet keresett arra, hogy egy újabb Emmanuelle-t forgathasson Sylvia Kristellel.

A színésznő és Nicholas Clay, vagyis Lady Chatterley és Oliver, a favágó azonban nem az önmagáért való szexualitást jelenítik meg, hanem két szenvedélyes szeretőt mutatnak be, akik lassan, egymás rezdüléseire reagálva fedezik fel a gyönyör ellenállhatatlan mélységeit. 1981-ben a kor mozifilmjeihez képest igencsak botrányosnak számított a kendőzetlen férfi- és női meztelenség, azonban mindez nem más, mint az irodalmi mű hű adaptációja. A képek mégis izgatóbbak lehetnek, mint az, ha felolvasóestet tartanátok partnereddel: ha később szívesen folytatnátok az intim együttlétet a hálószobában, ez a film tökéletes választás lehet.

Henry és June - bohém vágyak

Philip Kaufman 1990-es filmje a túlfűtött jeleneteknek köszönhetően csak 18 éven felülieknek ajánlott, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyszerű szexfilm lenne, hiszen Oscarra is jelölték. A történet egy párról szól, akik a művészek bohém Párizsában élik mindennapjaikat. Egy fiatal nő, Anais Nin azonban mindkettejük érzelmeit felkavarja, ami óhatatlanul szexbe torkollik. Henry és June így lesznek egyazon nő szeretői, azonban ez a buja háromszög cseppet sem hasonlítható össze a pornófilmek egyszerű hármas szexjeleneteivel.

Itt ugyanis a gyönyörön kívül érzelmek, szenvedély, művészet és irodalom is van a levegőben, ami igazán csajos és gyönyörű filmmé teszi a Henry és June-t.

A film jelmondata szerint a valóság sokkal erotikusabb bármilyen fantáziánál: ha te magad is szívesen megtapasztalnád ezt, két órára merülj el a párizsi művészek forró erotikájában, majd tedd próbára párodat!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük