4 árulkodó jel, hogy a pasi akar tőled valamit
Figyeld a testbeszédét!
Kíváncsi vagy, hogy az első találkozásból mekkora eséllyel lesz folytatás? A pasi gesztusai elárulják!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit nem adnál érte, ha már az első randin sejthetnéd, hogy a pasi részéről a dolog ennyi volt, vagy vajon számíthatsz ígéretes folytatásra? Ha elmélyülsz kicsit a testbeszéd rejtelmeiben, és nem csak arra fordítasz figyelmet, hogy a leghatásosabb női praktikákat megismerd, a pasi érzelmeiről is sokat megtudhatsz. Néhány, kifejezetten férfias gesztus ugyanis már a flört során leleplezheti partnered, amennyiben már ekkor szöget ütött a fejében a gondolat, hogy szeretne jobban megismerni.

Nyakkendő-birizgálás

A nyakkendő körüli motozás a férfiak gesztustárából a női ajaknyalás megfelelője. Nem más ez tehát, mint egy csepp zavar, ám annál több személyes és szexuális érdeklődés kifejeződése, melyet tudat alatt tesz meg a pasi. Az antropológusok az udvarlási szokások közül a madarak násztáncához hasonlítják, melynek során a hímek minden éküket próbálják megvillantani a nősténynek, hogy az őket válassza.

A szimbólumokról is illik ejteni néhány szót, eszerint pedig a nyakba kötött hosszúkás anyagdarab cirógatása szexuális üzenetet is hordoz, hiszen a férfi két lába között található kvalitására tereli a figyelmet. Ez azonban csak egy mellékes vetülete a zavart udvarló mozdulatnak, ami valójában cseppet sem hivalkodó, és nem is utal arra, hogy a pasi netán csak ágyba szeretne vinni. Ha a szemed láttára nyúl a nyakkendőjéhez, az sokkal inkább arra utal, hogy elég izgalmasnak tart ahhoz, hogy mindenképpen jól akarjon szerepelni előtted, hiszen nem ezt szánja az utolsó randinak.

Felhúzott szemöldök

Bár a szem a lélek tükre, ha kíváncsi vagy, szeretne-e jobban is megismerni partnered, a szemöldökét érdemes figyelned. A tekintetét szegélyező sövény ugyanis árulkodik valódi gondolatairól.

Ha nyugodt ívben húzódik a szeme fölött, és beszélgetés közben is mozdulatlan ez a sáv, sajnos jobb, ha belenyugszol, hogy a randi után hiába várnád a hívását, valószínű ugyanis, hogy hidegen hagytad. Amennyiben azonban a férfi szemöldöke érdeklődően fölfelé görbül, biztos lehetsz benne, hogy a szerencséjén csodálkozik, hogy annyi nő között találkozott veled. A tágra nyílt tekintet az érdeklődés jele, melyet nem csupán a nagy pupillákról, de a magasba emelkedő szemöldökökről is felismerhetsz, amennyiben tehát partnered hasonlóan néz rád, bátran elkönyvelheted a folytatást.

Tükrözés

Ha furdal a kíváncsiság, vajon mennyire sikerült felkeltened partnered érdeklődését, teszteld le! Amennyiben a flört már egy asztalhoz hozott benneteket, vedd szemügyre, hogy amikor megteszel egy mozdulatot, azt ő önkéntelenül megismétli-e.

Csinálhatsz bármit, ihatsz, amennyiben mindketten dohányoztok, rágyújthatsz, vagy babrálhatsz valamit az asztalon. Ha néhány másodpercen belül képtelen lesz a kezének parancsolni, és óhatatlanul megismétli a mozdulatot, amit tettél, biztos lehetsz benne, hogy nagy hatást gyakoroltál rá. Érdeklődése irántad pedig nem könnyen múló vonzalom, de valószínűleg további részletekre is kíváncsi lesz a magánéletedről, a múltadról és az érdeklődési körödről, egy következő randi keretei között.

Amennyiben egészen a beszélgetésig juttok, már nem elég figyelned a pasit, de a mondataidra is érdemes ügyelned. Ha érdekel, hogyan babonázhatod meg a férfit a szavaiddal, olvasd el cikkünket.

A tökéletes barátnő

A közös jövőhöz nem elég a kezdeti vonzalom. Nézd meg videónkat, és megtudhatod, a férfiak szerint milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális barátnőnek.

Vezető kezek

Ha a férfi a tömegen át úgy vezet egy nőt, hogy a derekára teszi a kezét, azt sokan az udvariasság jeleként értelmezik, sőt, akadnak olyanok is, akik idejétmúlt lovagiasságnak veszik. Pedig ez a mozdulat sokkal több természetes vagy erőltetett kedvességnél. Az a pasi ugyanis, aki így próbál segíteni neked eljutni egyik pontból a másikba, minden jel szerint nem szeretne elveszíteni a szórakozóhely többi vendége között.

Ezzel együtt pedig a többi potenciális versenytársnak is tudtára próbálja adni, hogy rólad már van, aki gondoskodjon, és ők jobban teszik, ha a többi hölgy közül válogatnak. Hasonló érzelmek esetében pedig afelől is biztos lehetsz, hogy ez nem egyetlen estére szól, és partnered szívesen megismerne mélyebben is, ami felé ő már megtett egy tekintélyes lépést az első érintéssel.

Ezt is szeretjük