4 árulkodó jel, hogy a barátnőd szemet vetett a pasidra
Mit tegyél?
Ha a barátnőd és a partnered közt forr a levegő, az neked is szemet szúrhat, ha figyelsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha rátalálsz a párodra, a közös boldogság intenzív időszaka után, amikor csak egymással foglalkoztok, minden bizonnyal az is fontos lesz, hogy a hozzád közel állók mit gondolnak róla. Köztük is kiemelt helyen szerepelhet a barátnőd, hiszen ő az az ember, aki talán a legjobban ismer ahhoz, hogy megítélhesse, illik-e hozzád a választottad, vagy sem.

Mindezzel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg kölcsönösen tartjátok magatokat ahhoz a szabályhoz, hogy egymás pasijára nem vettek szemet, de amint a barátnőd úgy gondolja, hogy újdonsült párod talán jobban passzolna őhozzá, nehéz helyzetbe kerülhetsz. Ismerd fel a jeleket!

Kicsípi magát

A nők egyik leghatásosabb csábító fegyvere a megjelenésük, amelyet nemcsak tudatosan, de ösztönösen is bevetnek. Ha tehát azt veszed észre, hogy a barátnőd az utóbbi időben a szokásosnál nagyobb gondot fordít a külsejére, mindig szokatlanul csábító ruhákba bújik, valószínűleg jogos a sejtésed, hogy tetszik neki valaki.

Bár távol áll tőlünk, hogy alaptalan gyanakvásra biztassunk, amennyiben feltűnő egybeesést veszel észre barátnőd dögös öltözködése, illetve azon alkalmak között, amikor a párod is jelen van, előfordulhat, hogy ő az, aki felkeltette az érdeklődését.

Mindez azonban még nem elég ok arra, hogy rögtön úgy érezd: csalódtál benne, hiszen az egyik legsúlyosabb tabut szegte meg. Ahogy fentebb utaltunk rá, a dögös külső nem feltétlenül szándékos női praktika, lehet akár tudat alatti is.

Előfordulhat tehát, hogy vonzónak tartja a párodat, és akaratlanul is a mélyebben dekoltált felsője után nyúl a szekrényben, ha tudja, hogy jelen lesz a találkozón, azonban tudatosan eszébe sem jutna elcsábítani őt mellőled. A megjelenés mellé tehát egyéb gesztus is szükséges.

Flörtöl vele

Ha nemcsak az öltözködésbeli változások feltűnőek, de a barátnőd viselkedése is eltérő a szokásostól, már joggal merülhet fel benned, hogy nem ártatlan vonzalomról van szó. Amennyiben úgy érzed, hogy szikrázik a levegő kettejük között, és mintha flörtölni is próbálna a pároddal, több mint valószínű, hogy szemet vetett rá. Amennyiben a legtöbb csábító gesztust megfigyeled rajta, és ezeket mind a párodnak szánja, könnyen lehet, hogy nem tartja áthághatatlan akadálynak, hogy a te partnered.

Hasonlóan kényes helyzetben azonban ne ítélj elhamarkodottan, illetve ne légy elfogult, figyeld meg mindkettejüket a lehető legobjektívebben!

Könnyen lehet ugyanis, hogy a párod sem ártatlan, netán ő kezdeményezte a flörtöt, de persze akkor sem szép dolog, ha mindez bármelyik fél részéről is viszonzásra talál - akár a hátad mögött, akár a szemed előtt.

Keresi az intim alkalmakat

Amennyiben azonban valóban közel akar kerülni a barátnőd a pasidhoz, valószínűleg nem elégszik meg azzal, hogy néha látja, amikor veled is találkozik.

Minden bizonnyal az első lépések egyike lesz, hogy valamilyen közösségi fórumon kapcsolatba lép vele - bár ez a bemutatkozás után ma már szinte akkor is alapvető illem, ha különösebben nem is kerül vele még barátilag sem egy hullámhosszra.

De ha ennél sokkal intenzívebben érez iránta, felfigyelhetsz rá, hogy igen aktívan nyomon követi a párod posztjait. Ha ráadásul a virtuális közeledésnél is tovább megy, és kifejezetten úgy próbál vele találkozni, hogy te nem vagy jelen, nagyon jó indok kell ahhoz, hogy ne legyen számodra gyanús.

Persze, ha csak a találkozó az egyetlen furcsa jel, előfordulhat, hogy valami meglepetésen törik a fejüket, és ezért futnak össze nélküled, amennyiben azonban gyakori sms-ek, telefonhívások és Facebook-üzenetek is társulnak emellé, valószínűleg nem ártatlan érdeklődésről van szó.

Megcsal a párod? Íme, a jelek!

Mit tehetsz?

Amennyiben úgy tűnik, hogy van valami a pasid és a barátnőd között, azt is muszáj mérlegelned, hogy vajon melyikük kezdeményezte a dolgot, avagy ki az, aki nagyobb csalódást okozott neked. Egy barátnő elvesztése adott esetben majdnem olyan nehéz lehet, mint egy partneré, ugyanakkor arra is ügyelj, hogy senkit ne gyanúsíts meg ok nélkül.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az emberi kapcsolatok szinte kivétel nélkül akkor működhetnek csak jól, ha bizalmon alapulnak, az alaptalan vádaskodásokkal tehát csak azt érheted el, hogy magadra maradsz, pedig két ember számára is te voltál az egyik legfontosabb. Ám ha a jelek az orrod előtt vannak, ne dugd a fejed a homokba, és nézz szembe a helyzettel!

A barátságotokat illetően sorsdöntő lehet, hogy a barátnőd vajon véletlenül szeretett-e bele ugyanabba a férfiba, mint te, de próbál uralkodni az érzelmein, vagy egyszerűen átver, és a hátad mögött akarja lecsapni a kezedről a pasit. Ami pedig a partneredet illeti, tartsd szem előtt, hogy az sem ártatlan, aki hagyja magát csábítani.

Ezt is szeretjük