4 apró jel, hogy a párod a neten flörtöl
Vedd észre!
A közösségi portálok és a társkereső oldalak terjeszkedésével egyre kézenfekvőbbé válik az online flörtölés. Ám mindez nem marad nyomtalan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A virtuális világ sokszor jelent kísértést arra, hogy valaki teret adjon az elképzelt személyiségének, és szabadon engedje a vágyait, melybe esetenként az udvarlás is beletartozik - gyakran anélkül, hogy bármilyen fizikai szinten is folytatódna az affér.

Az online flört sokféle, van, aki megelégszik a kétértelmű, esetleg pikáns üzenetváltással, mások a képcserékig, esetleg személyes találkozásig is elmehetnek.

Ugyanakkor az online flörtölő könnyen meggyőzheti magát arról, hogy nem is számít megcsalásnak, amit csinál. Ha gyanakszol a párodra, nézd meg, melyek a virtuális flört leggyakoribb jelei.

Megnövelt játékidő

Az első gyanús jel az lehet, ha a párod az utóbbi időben többet ül a gép előtt, mint azelőtt - esetleg nem csak a szokásos időkben megy fel az internetre. Lehet, hogy miután lefeküdtetek aludni, az éjszaka közepén azon kapod, hogy a gép előtt ügyködik, és azokra az intervallumokra időzíti az online tevékenységét, amikor épp nem vagy a közelben. Persze, ha ez egyszer-egyszer fordul elő, még nem kell aggódnod, ám ha rendszeressé válik, akkor kérdezd meg tőle, mi ennek az oka.

Titkolózás

A titkolózás a legtöbb esetben sokkal látványosabb, mint az, amikor valakinek nincs rejtegetnivalója. Ha a párod szép lassan egész védelmi rendszerrel bástyázza körül a virtuális jelenlétét, nem csoda, ha gyanakodni kezdesz.

Ha nem lép be az e-mailjeibe a jelenlétedben, esetleg levédi a jelszavait, a barátai listáját, takargatja előled az online eseményeket, akkor nem véletlenül érzed magad kellemetlenül. Érdemes szóvá tenned neki, hogy legalábbis furcsállod a viselkedését. A titkolózáshoz tartozhat az is, ha szóvá teszi, hogy miért sürgölődsz körülötte, amikor ránézel a monitorra, és közli, hogy saját térre van szüksége a számítógép előtt. Mindig akkor zár be egy ablakot, illetve lép ki valahonnan, amikor közeledsz a számítógéphez, vagy, ha biztosra akar menni, egyenesen átfordítja a gépet, hogy ne legyen rálátásod.

Sürgető kényszer

Ha azt veszed észre a párodon, hogy nehezen szakad el a géptől, és azonnal válaszolnia kell az sms-eire vagy az e-mailjeire, ezt más gyanús jelekkel együtt érdemes figyelembe venned. Ha gyakran nézegeti a technikai eszközöket, ám mintegy lopva, azzal a szándékkal, hogy neked ne tűnjön fel, az árulkodó lehet. Hacsak nem simán technikai kommunikációfüggő a pasi, vagy tényleg a munkájához tartozik.

Növekvő költségek?

Ha nő az online tevékenység ideje, a böngészéstörténet árulkodó lehet, mint ahogy az is, ha valaki gondosan kitörli az előzményeket. Bizonyos esetekben a részletes telefonszámla is tájékoztatást adhat arról, ha valakinek új személy lépett az életébe, mint ahogy az is, ha egyik hónapról a másikra épp ezért egyszerű számlát kér.

Kettős identitás

A virtuális flörtölők gyakran nem elégszenek meg egyetlen identitással, nemcsak azért, mert ez növeli a lebukás veszélyét, hanem néha azért is, mert izgalmasabb, ha másnak adják ki magukat.

Ha kiderül a férfiről, hogy titkos e-mail címek, közösségi profilok tulajdonosa, vagyis több személyiséget tart fenn a világhálón, akkor nemcsak pszichológiai problémára gyanakodhatsz, hanem arra is, hogy ezeknek a személyiségeknek funkciójuk van, talán épp a flört szolgálatában.

Flörtöltél már a neten?

Ezt is szeretjük