4 apró jel, hogy a párod a neten flörtöl

Vedd észre!

A közösségi portálok és a társkereső oldalak terjeszkedésével egyre kézenfekvőbbé válik az online flörtölés. Ám mindez nem marad nyomtalan.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A virtuális világ sokszor jelent kísértést arra, hogy valaki teret adjon az elképzelt személyiségének, és szabadon engedje a vágyait, melybe esetenként az udvarlás is beletartozik - gyakran anélkül, hogy bármilyen fizikai szinten is folytatódna az affér.

Az online flört sokféle, van, aki megelégszik a kétértelmű, esetleg pikáns üzenetváltással, mások a képcserékig, esetleg személyes találkozásig is elmehetnek.

Ugyanakkor az online flörtölő könnyen meggyőzheti magát arról, hogy nem is számít megcsalásnak, amit csinál. Ha gyanakszol a párodra, nézd meg, melyek a virtuális flört leggyakoribb jelei.

Megnövelt játékidő

Az első gyanús jel az lehet, ha a párod az utóbbi időben többet ül a gép előtt, mint azelőtt - esetleg nem csak a szokásos időkben megy fel az internetre. Lehet, hogy miután lefeküdtetek aludni, az éjszaka közepén azon kapod, hogy a gép előtt ügyködik, és azokra az intervallumokra időzíti az online tevékenységét, amikor épp nem vagy a közelben. Persze, ha ez egyszer-egyszer fordul elő, még nem kell aggódnod, ám ha rendszeressé válik, akkor kérdezd meg tőle, mi ennek az oka.

Titkolózás

A titkolózás a legtöbb esetben sokkal látványosabb, mint az, amikor valakinek nincs rejtegetnivalója. Ha a párod szép lassan egész védelmi rendszerrel bástyázza körül a virtuális jelenlétét, nem csoda, ha gyanakodni kezdesz.

15 jel, hogy a pasi megcsal

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha nem lép be az e-mailjeibe a jelenlétedben, esetleg levédi a jelszavait, a barátai listáját, takargatja előled az online eseményeket, akkor nem véletlenül érzed magad kellemetlenül. Érdemes szóvá tenned neki, hogy legalábbis furcsállod a viselkedését. A titkolózáshoz tartozhat az is, ha szóvá teszi, hogy miért sürgölődsz körülötte, amikor ránézel a monitorra, és közli, hogy saját térre van szüksége a számítógép előtt. Mindig akkor zár be egy ablakot, illetve lép ki valahonnan, amikor közeledsz a számítógéphez, vagy, ha biztosra akar menni, egyenesen átfordítja a gépet, hogy ne legyen rálátásod.

Sürgető kényszer

Ha azt veszed észre a párodon, hogy nehezen szakad el a géptől, és azonnal válaszolnia kell az sms-eire vagy az e-mailjeire, ezt más gyanús jelekkel együtt érdemes figyelembe venned. Ha gyakran nézegeti a technikai eszközöket, ám mintegy lopva, azzal a szándékkal, hogy neked ne tűnjön fel, az árulkodó lehet. Hacsak nem simán technikai kommunikációfüggő a pasi, vagy tényleg a munkájához tartozik.

Növekvő költségek?

Ha nő az online tevékenység ideje, a böngészéstörténet árulkodó lehet, mint ahogy az is, ha valaki gondosan kitörli az előzményeket. Bizonyos esetekben a részletes telefonszámla is tájékoztatást adhat arról, ha valakinek új személy lépett az életébe, mint ahogy az is, ha egyik hónapról a másikra épp ezért egyszerű számlát kér.

Kettős identitás

A virtuális flörtölők gyakran nem elégszenek meg egyetlen identitással, nemcsak azért, mert ez növeli a lebukás veszélyét, hanem néha azért is, mert izgalmasabb, ha másnak adják ki magukat.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha kiderül a férfiről, hogy titkos e-mail címek, közösségi profilok tulajdonosa, vagyis több személyiséget tart fenn a világhálón, akkor nemcsak pszichológiai problémára gyanakodhatsz, hanem arra is, hogy ezeknek a személyiségeknek funkciójuk van, talán épp a flört szolgálatában.

Flörtöltél már a neten?

Ezt is szeretjük