18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 veszélyes nőtípus, akivel könnyen megcsalhat a párod

A férfi tollából

Vannak csajok, akiktől megbolondulnak a hapsik. Tudd meg, ki lehet veszélyes a kapcsolatodra!

A ma - meg úgy az összes korszak - férfijainak valószínűleg egy a baja: hogy egyik sem oda született, ahová megálmodta volt. Az informatikus sárkányroncsoló bádoglovag lenne. A bádoglovag esetleg pixelroncsoló informatikus.

Hasonlóképp áll a dolog a kkel is: a tuti sosem jó. A tuti unalmas, arra a hétköznap kötött masnit. Mert a hapsinak a reneszánsz meg boldog békeidők dögszag - neki minimum Mohács kell. Vagy egy kisebb világháború, mondjuk, egy holdnyi. És a nagymellű helyett éjszakánként hetyke cickókról álmodik. A hetykék helyett kannákra vágy. És így tovább, és így tovább. Épp ezért az alant hetyegő csajkákra tessék odafigyelni lányok!

A jókedvű

Az asszonyka, aki sportot űz a jócsajságból - ebből ráadásul aranyérme van. Igazi stényördög, megadta neki az ég, ami járt, jelesül azt a hímtagállító kabócaéneket, ami önnön magából nótázik. Maroknyi cicik, a derék darázs, a lába alig akar elérni a holmi gyümölcsnevekkel brandes, harapnivaló fenekéig. A klasszikus jó pipa, aki után még a k is megfordulnak az utcán, legyen bármekkora a tél meg a jégcsap meg a zúzmara.

De. Mint azt már kifejtettük: a jó csajt nem a külső teszi. A hapsi szemében a csupán kiváló karosszéria egy menetre való, csudavárás nélküli durrbele. Az ember a magasabb osztályú Mercedesekkel utazni akar, illetve villogni esetleg.

Kell az asszonykába a hókuszpókusz, a bűvésztrükk, a valami, hogy a kedélyes formák összessége pluszra tegyen varázsszert. Ilyen például a jófejség. A humor. Az önkritika, ami a magadon való őszinte kacagás képességével egyenlő. Ha ilyen leány kerül a hapsid közelébe, a Jóisten mentsen meg a romlott paszulytól. Ámen.

Az akaratos

Ördögtől való továbbá a muszáj-asszony: a karma görbe és mirhától illatos, a szájában pedig csak arra áll rá a villás nyelv, hogy Akarom. Ez afféle mantrája neki. Semmi olyan nincs szerte a világon, ami nem az övé - ha a pasidra vetett szemet, addig kapar, míg meg nem kapja.

Aljas kis peszméte. A csillagjegye legtöbbször a rozsomák. Éjjelente a saját levében fő, tervezget, molyol, a varangyokkal diskurál. Nem azért veszélyes, mert olyan jó - lehet kifejezetten átlagos is, ha rusnya, akkor már kicsit kinn vagyunk a vízből. Ellenben kitartó.

Kislányként is addig üvöltött, amíg az állatkertből meg nem kapta a macit. Ami kell, azt megszerzi. Piszkos trükkökkel, harisnyatartóval él. Elkábítja a manust, az meg észre sem veszi, mikor a kelepcébe sétál. Úgy vonzza magához, mint legyet a húsevő pipitér - aztán csámcsogva felzabálja, a maradványokat kiköpi, és gonosz nótákra gyújt.

Tegyük hozzá: kiköpnivaló nem sok maradt. Kereszt kell, fokhagyma, éberség meg a tenyérbe szorítva két nagy pofon. Hogy te, az én pasimat, még mit nem - ilyen mondatok. A pasi vak ugyanis, az effajta démon ellen a lánynak legyen szeme.

A bájos

Az örök ellenfél: a fiatalabb asszony. Vagy a babaképűbb. A porcelánlány. A feszesebb cickós. A vékonyabb, a Mit Bámulsz Rajta, Nem Szégyelled, Hogy A Szemed Majd Kiesik-szeráf. Az a csaj, akit akkor vesz észre a kakas, mikor a saját asszonya féltékeny lesz rá.

Mert a férfi megnézi, ahogy eltipeg előtte az övnek is elme szoknyácskájában, hümmög, a sanda szájszegletben kis vigyor ver tanyát, általában ennyi. Aztán oldalra pislog, és azt veszi észre, hogy meg lett fojtva, kanál vízben, ismerős, ápolt ujjak által.

És olyankor mondja a pasi azt, hogy basszus, volt itt valami, barátom.
Babák vannak, lesznek is. A babák karmai közé néha a nejek féltékenysége hajtja bele a férfit. A babákkal törődni épp ezért felesleges, vagy legalábbis plusz teher.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük