18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szépséghiba, amit elrejtenél szex közben

De a pasi imádja

A hibák is lehetnek imádnivalók, a jó szexhez pedig elengedhetetlen, hogy büszkén vállald a testedet.

A vetkőzés sokak számára a szex, különösen az első együttlét sarkalatos pillanata. A legtöbb ugyanis tisztában van azzal, hogy hol nem áldotta meg az anyatermészet tökéletes formákkal, és, mivel a randi alatt ezeket elrejti a nadrág vagy egy rafinált melltartó, kissé szorongva várja, amikor ezeknek a daraboknak is menthetetlenül le kell kerülniük.

Ha te is közéjük tartozol, itt az ideje, hogy megismerd a férfi álláspontját: szerinte ugyanis nem minden takargatni való, ami nem úgy néz ki, mint a retusált címlaplányokon. Sőt, néhány szépséghiba kifejezetten szexi, hiszen többnyire a iség természetes velejárója, neked sincs okod tehát elrejteni!

Nem teljesen egyforma keblek

Sok fedezi fel még kamaszkorában, hogy különböző méretűek a mellei. Van, akinél alig észrevehető, vagy szinte teljesen elhanyagolható ez a különbség, míg másoknál akár látványos is lehet. Egy megfelelő melltartóval persze könnyedén palástolhatod, főleg, ha a kisebbik cicidhez egy kiegészítő betétet helyezel, ám akkor sem kell kétségbeesned, ha kiszemelteddel már a hálószoba küszöbéig jutottatok, és a melltartód kapcsa felé tart a keze.

Ha ugyanis te nem szégyelled a kebleidet, ő sokkal inkább a szépségüket fogja látni, mint ezt az apró hiányosságot, amit talán észre sem vesz. Hiszen a férfiak az apró i hibák terén jóval kevésbé szemfülesek, mint mi magunk, éppen ezért nem érdemes szégyellned magad, és még kevésbé külön felhívni párod figyelmét az apró különbségre!

Ha ő maga észreveszi, több, mint valószínű, hogy inkább különös szexepilként értékeli, és csak még vonzóbbnak tart. Hiszen ez a szépséghiba lehet az a tulajdonság a szemében, ami megkülönböztet a többi től, ráadásul izgalmasabbá tesz meztelenül, mint ruhában. Fogadd el tehát a melleidet, és, ha a mindennapok során bizonyos öltözködési trükkökkel ki is egyenlíted az apró különbséget, az ágyban bátran villantsd őket!

Pici pocak

A pici pocak szintén az a jelenség, amivel nem szívesen büszkélkedik egy nő szex közben. Pedig a férfiak a zörgő csontok helyett azt szeretik, amikor van mit fogni egy n, és, ha azt vesszük, hogy Dávid szobra a tökéletes férfi márvány mása, akkor érdemes szem előtt tartani, hogy a korabeli meztelen alakok nem befelé horpadó hassal rendelkeztek.

Éppen ellenkezőleg: egy enyhe domborulat szinte kötelező a ies megjelenéshez, hiszen nem a szálkássá sportolt lányokkal bújnak ágyba legszívesebben a férfiak. Ha tehát eddig szégyellted a tested a nagynak vélt úszógumik vagy hurkák miatt, többé nincs okod az amerikai filmekhez hasonlatosan lepedőbe rejteni magad szex közben.

Persze az egészséges önkritika nem árt: ha úgy érzed, valóban a hasadra gyűlik a súlyfelesleg, és ezt a párod is szóvá tette, érdemes egy kis edzéssel lefaragni pár centit, hogy szexibbnek tartson. Ha azonban csak a természetes, de makacs kis domborulat miatt aggódsz, ne tedd: minden bizonnyal a partnered sem véletlenül mondja, hogy nem zavarja, sőt, kifejezetten szereti.

Mit imádnak a pasik a nőn?

Ha kíváncsi vagy, hogy szépséghibával vagy anélkül mely i testrészek a férfiak kedvencei, nézd meg videónkat! Szakértőnktől megtudhatod, hogy mi az, amin már az első találkozáskor megakad a pasik szeme!

Narancsbőr

A harmadik nemkívánatos elem az ágyban, ami a k egyhangú tiltakozása ellenére mégis ragaszkodik a combokhoz és a popsikhoz, szintén nem számít elítélendő dolognak a férfiak szerint. Persze nem arról beszélünk, amikor a narancsbőr már inkább dimbes-dombos látképre emlékeztet, hiszen ez ellen a helyzet ellen is lehet tenni egy kis rendszeres testmozgással és némi feszesítő bőrápolással.

De, ha minden igyekezeted ellenére marad némi egyenetlenség, azt fölösleges a párod előtt takargatnod, két okból is. Egyrészt, ahogy a cici méretkülönbségeire, szerencsére erre a problémára sincsen kihegyezve a férfiak szeme, másrészt pedig a narancsbőr csak a markolni való, dús popsikhoz ragaszkodik igazán, melyekért pedig bolondulnak a férfiak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ők is tisztában vannak vele, hogy a címlaplányok sok esetben az okos fényképkezelő programoknak köszönhetik tükörsima bőrüket, és aki látott már igazi t, az tudja, hogy a fenék és a combok találkozásánál sokszor akad némi egyenetlenség. A popsi imádatából tehát némi dicsfény erre a szépséghibára is vetül, kár lenne tehát rejtegetned, annál is inkább, mert a feneket leginkább középpontba helyező kutyapóz során pont olyan helyzetbe kerülsz, hogy engedelmesen kisimulnak ezek a redők.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük