Hol a legszexibbek a plusz kilók a pasi szerint?
Kedvenc kerek testrészek
Ne gondold, hogy a pasik csak a modellalkatú lányokra buknak. Íme, néhány testrész, ami kereken az igazi!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közmegegyezés szerint plusz kilóknak az asszonyon helye nincs, azt onnan, ha mással nem, holmi klerikális beavatkozásokkal - lásd még: ördögűzés -, de el kell távolítani. Ha meg nem lehet, hát szenvedjen az a lány, ríjon önnön tökéletlensége felett, marcangolja magát, ahol éri. A Tökéletesék meg közben majd röhögnek a markukba.

Na most mi azért kiosztanánk egy-két nevelő szándékú pofont a senkiházi divatcsinálóknak, csak úgy, köszönetképp a villogó bordák és a csirkecsontnyi combok évtizedes rémuralmáért. Szívünk szerint valami jó kis forradalmat is összehoznánk, de most inkább csak dicsérni fogunk, nem temetni.

Ugyan kötelességünk, és reményeink szerint ehelyütt bátorítás következik, de, ha a következő sorokban a hölgyek mégis bármi bántóra bukkannak, kérem, ne feledjék az örök, ám indulatból mondva sokkal ízesebb igazságot: válogatós hímtagnak a kutya fartájában a helye.

Telt keblek

Önmegvallás következik: nemigen mennénk sárkánynak félalmányi cicikért. Azokat is pátyolgatni kell, olyan elveszettek olykor, sőt, miféle csudaszép megindulásokra, stoplis égnek futásra képesek, ha a férfi nagy magányukban őket pártfogásába veszi! Ennek ellenére mégis inkább azok vagyunk, akik a pici esést az óriási mellben inkább felénk való zuhanásként szeretnénk megélni. Az olyat elkapni illik, nem fújolni rá.

Tessék azonban sportolni! Lehet attól katonás, mert kicsit termetes! A teljes löttyedést a férfi ugyanis átverésnek éli meg: melltartó-levarázsoláskor, ha megremeg a száj melletti szarkaláb, a pofa pedig fészkelődő vigyorba torzul, akkor bizony bajok vannak. Afféle esztétikai nagyhoppák.

Ezeken azonban, és ezt nem mi, hanem szakavatott orvosdoktorok beszélik, néhány fekvőtámasszal és holmi hideg vizek bevetésével hosszabb távon lehet javítani. Ha meg lehet, akkor muszáj. Nem az elbízásra játszunk itten tehát, csupán azt mondjuk, hogy a hatalmas, megesett, de mégis feszesül kerek, vágyban pácolt, simogatásra megremegő, piros bimbajú, bugyigumi-pattanásra már ördögveres, úgynevezett asszonyos virágoknak juszt is megvan a helyük a férfiúi megöntözés alatt.

Ahová jó pakolni

Ha valamiért hálásak lehetünk a természetnek, akkor az a kuffer: az asszonyos tompor. A tökéletes popsi. Földkerekség, ami mellett simán lennénk kisbolygó.

Félreértés ne essék: nem a túlhízott, megplöttyölt pasibecsapósról beszélünk. Nekünk a szánk most a kerekre evett, ámde karbantartott csajszis hátsószeméremre állt rá. Mert annak rengése van, míg a butalányok merésze csak néz, mint mafla gyerek a kétpálcásra a céllövöldében. A görögdinnyefalat kisasszonyi fenék: mosolyog. Kacérkodik. Meg kell zabálni.

Ó, be szép is nyáridőn, a sörkertben, málnaszagban, ilyen jeles rengéseket, elcsábítós szavakkal a szánkon, korsóval - vagy mit tudom én, mikkel - a kezünk ügyében meglesni! Mert ez, kérem, már-már tudomány: a kör négyszögesítéséhez hasonlóan a kerek popsi láttán a mániás hapsit is simán kockává idomítja az, kinek a nevében ugyan biztosak nem vagyunk, de bizonyos oldalbordák elsikkasztása okából a hatóság már igen régen nagy erőkkel körözi, és ámen.

Pogácsák, tepertő nélkül

Tetszik-e tudni, mifene a pogácsa? Nem a nagyifélére gondolunk, hanem arra, ami mosolykor jelenik meg a kiskegyednek az arcán: vigyor mellett jobbról-balról kettő tulipiros hadcsókoljammeg harapnivaló, pírban. Ez a pogi, mely a fogyókúrába belebolondult lányok arcára sosem ül. A pogi az ízre izguló lányok jussa. A manus pedig kedveli ezt. Disznótorok reggelén, mielőtt a kávé lefőtt volna, ennek tiszteletére fogyasztjuk a pálinkát.

A pogácsa szinte stigmája a töpörtyűn túli, lánykaféle szívszeretetnek. Ilyesfajta szeretetpuffancsa csak a különleges csajoknak lehet. Akik mosollyal varázsolnak, általában sziporkásan. Vigyorvudu. Bele kell szédülni.

Ezt is szeretjük