18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 rafinált kedvcsináló, hogy mindig kívánd a szexet (18+)
Alapvetően a pasi feladata, hogy felizgasson, de miért ne segíthetnél neki, és magadnak?

A jó szexhez nem elég, ha csak a férfira hagyatkozol: bármikor előfordulhat, hogy kicsivel többre van szükséged ahhoz, hogy megkívánd, mint amennyi kényeztetést ő nyújt. A pasik sokszor kisebb jelentőséget tulajdonítanak az előjátéknak, mint a nők, de nem feltétlenül kell hagynod, hogy ez az együttlét hangulatára is rányomja bélyegét.

Nem arra biztatunk, hogy érd be egyetlen puszival, mielőtt párod a bugyid felé tapogatózna, de időnként nem árt, ha te is segítesz neki - vagy még inkább magadnak. Néhány csajos praktikával ugyanis könnyen feltüzelheted saját vágyadat, hogy a kölcsönös előjátékkal kiegészítve pillanatok alatt megjöjjön a kedved a folytatáshoz.

Öltözz a szexhez!

A szexi öltözék, ami többet mutat, mint amennyit takar, természetesen a férfinak sincs ellenére, azonban nemcsak azért érdemes előásnod a fiókodból a legszebb csipkealsódat, hogy párodat tűzbe hozd. Ha ugyanis a szexhez öltözöl, az neked is segíthet. Dobd félre a melegítőalsót, és vegyél fel egy igazán merész ruhát vagy fehérneműt: hasonló szerelésben sokkal vonzóbbnak látod magad te is.

Ha pedig nem úgy állsz a pasid elé, hogy bizonytalan vagy benne, mennyire lát szépnek, könnyebb lesz elhinned, hogy hihetetlenül kíván. Ez a különleges tűz a szemében pedig téged is könnyen lángra lobbanthat. Mielőtt tehát a szexre kerül a sor, nem árt kicsit felturbóznod a nőiségedet: az erotikus külső meghozza a kedved a csábításhoz, és pillanatok alatt a szexre terelheti a gondolataidat is.

Ha kellően magabiztos vagy, az sem lesz ellenedre, hogy az erotikus ruhadarabok szép lassan lekerüljenek rólad - akár úgy, hogy partnered hámozza le őket óvatosan, vagy te magad vetkőzöl le egy rögtönzött sztriptíz keretében.

Illatok és ízek

Nem minden a látvány: ha fel akarod korbácsolni vágyaidat, az illatokról és az ízekről se feledkezz meg. Mindezek alapvető tartozékai az érzékiségnek, és hasznos kellékek lehetnek, ha szeretnéd, hogy erősebben lángoljon a szenvedély. Ősidők óta ismert, hogy néhány virágnak és fűszernek vágyserkentő, izgató hatása van.

Ezek elfogyasztva vagy illatukat belélegezve kellemes érzéseket ébresztenek benned: megnyugtatnak, ellazítanak, vagy épp meghozhatják a kedvedet a szexhez. Ha szeretnéd, hogy a romantikus este a hálószobában végződjön, készíts egy sáfránnyal fűszerezett vacsorát osztrigával, csepegtess egy olajmécsesbe levendulaolajat, és szórd be magad rózsaillatú parfümmel!

Sokak szerint a szerelmi serkentők csak azért hasznosak, mert annak hisszük őket, de az eredmény szempontjából ez mit sem számít. Ha nem is a vegyületek hatására jössz izgalomba, biztos lehetsz benne, hogy a szerelem hangulata rövid idő alatt feltüzel!

Pörgesd fel magad!

Ha párod alapvetően lelkes az előjáték terén, de szeretnél észrevétlenül rátenni egy lapáttal az élményre, használd a fantáziáidat! Engedd szabadjára ábrándjaidat a szex előtt, hogy még jobban kívánd a pasidat: nem feltétlenül kell minden arcpirító részletről neki is tudnia. Ez a te titkod, te tudod, hogy mi izgat fel igazán, ha viszont valami netán őt is feltüzelheti, nem kell kihagynod az élményből. Biztosan ő is benne lenne, hogy kipróbáljátok a Káma-Szútra egyik különlegesebb helyzetét, de könnyen lehet, hogy egy átszeretkezett hétvégére, illetve arra sem mond nemet, hogy orális szexszel kényeztessen.

Akkor se érezz azonban lelkiismeret-furdalást, ha nem a partnered, illetve nem kizárólag ő fantáziáid főszereplője. Sok nő számára izgató a gondolat, hogy egy vadidegennel szeretkezzen, esetleg párja helyett egy izmosabb vagy nagyobb szerszámú pasast képzel el. Ezeket jobb, ha nem kötöd a pasid orrára, de nincs ebben semmi rossz, amíg ő az, akit végül megkívánsz ábrándjaid hatására.

Érintsd meg magad!

Nálad jobban ki lenne tisztában azzal, hogy mi a jó neked? Ha párod nem találja el a megfelelő mozdulatot, amivel tűzbe hozhat, nyugodtan tarts neki egy kis bemutatót, és segíts neki az előjátékban azzal, hogy simogatod magad.

Ez a módszer nem csupán neked, de a pasinak is hihetetlenül izgató, és abban is biztos lehetsz, hogy nem hagyja majd, hogy sokáig kelljen egyedül kényeztetned legérzékenyebb pontjaidat. Valószínűleg ő is hamar becsatlakozik a szexi magánszámba, és ezen a ponton már neked sem lesz ellenedre, ha egy lépéssel tovább haladtok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük