18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 péniszbűvölő praktika, amitől a pasi garantáltan elszáll (18+)
Nem az orális szex a legizgatóbb, amit párod szerszámával tehetsz. Lepd meg tippjeinkkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd elbűvölni párodat, nem feltétlenül a hangulatteremtő dekorációkra, a romantikus zenére és a szerelmi étkekre kell helyezned a hangsúlyt. Természetesen van olyan alkalom, amikor a férfiember is megvesztegethető egy mesterien tálalt vacsorával, azonban ne feledkezz meg a testéről sem!

Tapints a pasi legérzékenyebb pontjára, és meglátod, nem csak az ágyban viszonozza majd új, vérforraló praktikáidat! Tudd meg, hogyan bánj a férfi fegyverzetével, hogy csak téged akarjon.

Indíts messzebbről!

A férfi szerszámához nem feltétlenül a gatyáján át vezet az út. Az első megállót helyezd valamivel messzebb a céltól, és indíts a nyakánál vagy akár a szájánál. Egy forró csókkal adj ízelítőt a folytatásból, majd élvezettel simogasd a mellkasát: ez a buja törődés sokkal intenzívebb hangulatteremtő a pasi számára, mint az, ha gyertyákat gyújtasz a félhomályban. Térképezd fel legérzékenyebb részeit, először a kezeddel, majd a nyelveddel is.

Ahogy egyre ellenállhatatlanabbul lángol vágyatok, néhány ruhadarabtól megszabadíthatod partnered és magadat is, de ne siess! Ha szeretnéd, hogy amikor végre elérsz a célegyenesbe, már kézzel fogható legyen párod vágya, haladj apró lépésekben! Vesd le a felsődet, és öleld meg hátulról, hogy tested hozzásimuljon a hátához.

Mindeközben kapcsold kezeidet is szenvedélyesebb fokozatba, és gyengéd karmolásokkal fűszerezve kényeztesd a felsőtestét: bármelyik pasi élvezettel lenne hasonlóan buja szendvicsben.

Most már megállapodhatsz a nadrág peremén, ha pedig az öv szorítása engedi, kicsit betekinthetsz az ujjaiddal. Simogasd az egyre keményebb szerszám környékét, de ne érintsd magát a péniszt, legfeljebb csak a nadrágon keresztül. Ha párod ekkor már alig bír a vágyával, elérkezett a pillanat, hogy a nadrág is lekerüljön.

Kezeld ügyesen!

Ha olyan élményben szeretnéd részesíteni párodat, amihez foghatót még nem tapasztalt, vedd kezelésbe a lehető legváltozatosabb technikákkal szerszámát! Amint megszabadult a nadrágtól, nem kell többé a háta mögött meghúzódnod: feküdj mellé, vagy fészkeld be magad a lábai közé, hogy kézre essen a férfiassága. Most már megérintheted ott, ahol a legjobban szeretnéd: vedd a kezedbe óvatosan a szerszámát, formálj tölcsért a kezedből, és éppen csak érintve simítsd végig a tövétől egészen a hegyéig.

A makkhoz érve hajlítsd sisak alakúra a kezed, és lágyan szorítsd rá péniszére: ha eddig nem volt teljesen harcra kész, ez a mozdulat garantáltan újabb lendületet ad a pasi vágyának. Ugyanilyen törődő simogatásokkal járd be nemi szervének egész környékét: kalandozz el a herék felé, és ne feledkezz el a különösen érzékeny gát környékéről sem. Ha érintéseddel minden porcikáját lázba hoztad, vadabb iramra kapcsolhatsz. Csak addig kényeztesd azonban a kezeddel, amíg piszkosul megkíván a pasi: mielőtt a gyönyör határát elérné, tarts szünetet.

Őrjítsd meg a testeddel!

Nem csak ujjaiddal érdemes azonban a pasi szerszámát izgatnod. Dobd be a melleidet is: ezért garantáltan bolondul majd a pasi! Ajkaiddal nedvesítsd meg a makkját, majd használd péniszét saját izgató játékszeredként: simogasd vele a mellkasod, majd kényeztesd a mellbimbóidat. Ha látja párod, mennyire élvezed férfiasságát, biztos lehetsz benne, hihetetlenül izgató élmény lesz számára!

Vesd be a szájmágiát!

Csak addig kalandozz azonban péniszével a testeden, amíg az nedves. Ha kiszárad, az orális szexből is adhatsz neki egy kis ízelítőt, mielőtt pedig túlságosan élvezetes lenne a számára nyelvtechnikád, szünetképp ismételten kényeztetheted vele magadat.
Miközben a melledet simogatod makkjával, a kezeddel gyorsabban is izgathatod pénisze tövét.

Alkalmazd ezeket a technikákat felváltva úgy, hogy mindig a legforróbb pillanatban váltasz. Ezzel nemcsak újfajta élményeket okozhatsz a párodnak, de intenzívebb gyönyört élhet át, mint valaha, hiszen nincs a férfinak vérforralóbb élmény, mint az, amikor érzi és látja, hogy minden porcikáddal a legbecsesebb testrészét kényezteted.

Hasonló körülmények között a nyelős kérdésre is elegáns megoldást találhatsz. Ha az orális szexben ez mindig kínos pillanatot jelent a számodra, ezúttal csak annyit kell tenned, hogy amikor érzed, hogy elkerülhetetlenül közel jár az orgazmushoz, a melled környékére irányítod a szerszámát, és a kezeddel teszed fel a koronát az élményre.

Ezt is szeretjük