18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 biztos orgazmustipp a férfiak örömére (18+)
Már megtárgyaltuk a hölgyek örömét, most nézzük, mi az, ami a legnagyobb élvezetet okozza a férfiaknak! Próbáljátok ki!

A férfiak esetében a három legkedveltebb pózt meghatározni kicsivel nehezebb, mint a nők esetében, hiszen biológiailag teljesen másképp működnek. A férfiak esetében a tökéletes póz kiválasztásában szerepet játszik a látvány is. A férfiak izgalmi állapotát jelentősen befolyásolja, hogy közben mit lát, és nem csak az, hogy mit érez. Ezek alapján számára szinte minden pozíció megfelelhet, melyben ringó melleket lát.

Lovagló póz

A fentiek alapján nem volt nehéz kitalálni, hogy a férfi egyik kedvenc pozitúrája, mikor a nő lovagol rajta. Kevés olyan póz van, ahol ő henyélhet, hiszen a tempót szinte mindig neki kell diktálnia, azonban a lovagló póz esetén elengedheti magát és igazi kényeztetésben lehet része, míg a nő a saját tempóját diktálva igyekszik az orgazmus felé.

Ebben a pozícióban a nőnek lehetősége van arra, hogy néha lehajoljon, és megcsókolja partnerét, vagy ami ennél is nagyobb tűzbe hozza a férfit, ha a mellbimbóját szopogatják aktus közben. Vagy épp a nő adja a férfi sajátját a férfi szájába.

Pihenésként néha meg lehet állni mélyen a férfi szemébe nézni, megfogni a kezét és ujjait szopogatni, ami a férfit még jobban beindítja. Természetesen a pihenés közben a gátizmokkal is lehet játszadozni, ami nem csupán a férfi örömére történik. A lovagló póz során nem muszáj mindig túlontúl magasra emelkedni, majd visszahuppanni, dönthetsz úgy is, hogy egy kicsit körözünk csípőnkkel, vagy egyszerűen összedörzsölitek a szeméremtesteteket. Természetesen az aktus közben a férfi kénye kedve szerint hódolhat vizuális élményeinek és a női melleit mustrálgathatja, vagy éppen masszírozhatja, vagy tehet bármit, ami a leginkább élvezet okoz neki.

Kutya póz

A kutya póz nem csak a nők, hanem a férfiak toplistás darabja is. Ez a pozíció lehetővé teszi a mélyebb behatolást és az állati ösztönök kifejezésre juttatását. A férfi hajlamos gyorsan ejakuálni ebben a pozícióban, így ha hosszú kihagyást követően ez az első alkalom, hogy szeretkeztek, talán válasszatok inkább egy másik pozíciót.

A hátulról történő behatolás ugyancsak előnyös a G-pont izgatása szempontjából, mivel a pénisz a vagina elülső falával érintkezik. A csikló izgatása ebben az esetben kézzel történhet. A férfi látja, hogyan mozog a pénisze, ami ugyancsak izgató hatással van rá.

Nem póz

A következő kényeztetési módszer nem kíván semmiféle behatolást, így pózra sem lesz szükség. Mivel jelenleg a férfiak kényeztetésével foglalkozunk, így egy bombabiztos orgazmus-mixre adunk receptet, ami után a pasi rettentő hálás lesz neked. Ez nem más, mint az orális és anális szex édes egyvelege, amitől a pasi elveszti a fejét. A kényeztetés lényege, hogy orálisan elkezded izgatni a párodat. Bármelyik technikát is alkalmazod, hálás lesz. Természetesen közben gyengéden masszírozod a heréit, vagy akár egy gyöngysorral a kezedben izgathatod a hímvessző tövét is és vele együtt a heréket, míg a szád dolgozik. Mivel az aktus előtt tudtad, mire készülsz, ezért a másik kezedben a síkosító krémmel elkezded izgatni az ánuszát. Ezt mindenképpen meg kell beszélni előtte, mert nem biztos, hogy párod vevő lesz rá.

Lehetséges, hogy elsőre meglepődik, de ne hagyd abba a bejárat simogatását, így tudatosulni fog a férfiban, hogy semmi baj nem történik vele.

Miután ellazult, lassan, centiről centire hatolj be az ujjaddal a végbélnyíláson, keresd meg a prosztatát, ami két-három centire a bejárattól helyezkedik el, és kezdd el masszírozni. A felhőtlen orgazmus és a hálás pasi garantált!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük