3 módszer, amivel szilveszterig bepasizhatsz
Ha nem szeretnéd az év utolsó napját szingliként búcsúztatni, akkor próbáld ki tanácsainkat! Egy kis flörtből akár még több is lehet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy felfigyeljenek rád a pasik, legyél nyitott, és ne görcsölj, ugyanis minden a fejben dől el! Ha sikerül elhatározásra jutnod, akkor kövesd az alábbi módszereket, egy kis flört akár komollyá is alakulhat!

Olvass nyilvános helyen!

Olvasni nemcsak azért jó, mert kicsit kiszakadhatsz a mindennapokból, hanem azért is, mert sokkal intellektuálisabbnak és érdeklődőbbnek tűnsz egy regénnyel a kezedben. A pasik szeretik az okos nőket, ráadásul azzal, hogy úgy tartod a borítót, hogy a kiszemelted is lássa, egyfajta lökést adsz neki, hogy kérdezősködni kezdjen. Persze, ehhez olyan tartalomra van szükséged, ami a pasikat is érdekli, például egy életrajzi mű André Agassiról, nem pedig egy romantikus lányregényre Örökké szeretlek címmel.

Ha tetszel a férfinak, biztosan oda fog hozzád menni, hogy megkérdezze, hogyan tetszik a könyv, mi a véleményed róla, ajánlanád-e neki, ami első lépése a megismerkedés folyamatának. Innen már sima ügy az első randi és a továbbiak.

Fedezz fel egyedül!

Habár tipikusan női szokás csoportosan vonulni mindenhová, vedd a nyakadba a várost egyedül. A pasik bátrabban odafordulnak azokhoz a nőkhöz, akiket nem követ egy egész slepp, hiszen így nem esik csorba a büszkeségükön, ha az adott hölgy elutasítja a közeledésüket.

Menj ki az utcára, sétálj egyedül a parkokban, ülj be egy bárba vagy egy étterembe. Meglátod, az, hogy szólóban érkeztél, csábítóvá tesz a férfiak szemében, és biztosan megakadnak rajtad az érdeklődő pillantások. Nyugodtan üzenhetsz ilyenkor a testbeszédeddel, hogy igen, szingli vagy, és nem bánod, ha közelednek hozzád. Légy magabiztos, de nem flegma, hagyd, hogy magával sodorjon a helyzet izgalma!

Keresd a kontaktust!

A férfiak mindig azt mondják, hogy nem szeretik a sokat csacsogó nőket, ez azonban nem mindig igaz. Ha van benned elég spiritusz ahhoz, hogy leszólíts egy jóképű idegent, akkor akár még azt is elfelejti neked, hogy éppen össze-vissza hebegsz, ugyanis jó színben tünteted fel magad a kezdeményezőkészséged révén.

Persze, ehhez tényleg elég nagy bátorság kell, ezért, ha kezdetben nem vagy elég merész, akkor próbálkozz egyszerűbben. Egy-egy véletlennek tűnő összeütközés, netán a kéz akaratlannak mutatkozó simítása mély benyomást tehet az ellenkező nemre. Mivel itt elég rövid idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy pozitív képet alakíts ki a férfiban magadról, egy pillanat alatt kell humorosnak, kedvesnek, megnyerőnek tűnnöd.

Neked van valami jól bevált trükköd ha gyorsan be akarsz pasizni?

Ezt is szeretjük