Ezt teszteli rajtad a férfi az első randin
Vajon megfelelsz?
Úgy készülsz a randira, mintha vizsgáznod kellene? Lehet, hogy nem tévedsz. Szoronganod mégsem kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első néhány randi gyakran a tesztelés időszaka mindkét fél számára. Ám szerencsés esetben egyikőtök sem érzi úgy, hogy vizsgáztatják, miközben gyakran épp erről van szó.

Filmforgatókönyvbe illő elképzelés, hogy valaki külön azért rendezne meg váratlan helyzeteket, hogy kiderítse, választottja hogyan reagál a szokatlan kihívásra. Pedig kicsiben sokszor valami hasonlóról van szó.

Vannak olyan tulajdonságok, melyeket a legtöbb férfi örömmel lát a nőben, és szeretné mielőbb kideríteni, hogy kiszemeltje rendelkezik-e ezekkel. Persze az egyéni ízlés jócskán árnyalja a képet, és valószínűleg mindenkinek mások a módszerei. Vannak, akik egészen apró és más szemében elhanyagolható dolgokba szeretnek bele, míg ugyanezek másokat épp kiábrándíthatnak. Nézd meg, melyek a leggyakoribb tesztelnivalók az első néhány randin!

Humormorzsák

A férfi számára a humorérzék fontos mérőeszköz, vagyis elsősorban az, hogy nevetsz-e a poénjain. Az a célja, hogy megnevettessen, de ezzel azt is le tudja tesztelni, hogy érted-e a humorát. Ez különösen akkor nagy falat, ha sajátosan fekete vagy épp angol humorral van megáldva az úriember. Ha valóban viccesnek találod, amit mond, nem pedig nevetségesnek az erőlködését, ezt a jelet te is komolyan veheted. Arra utalhat, hogy egészen egy hullámhosszon vagytok.

De a humortesztnek van egy másik része is, melyben arra kíváncsi, érted-e a tréfát, és tudsz-e akár magadon is nevetni, vagy véresen komolyan veszed a helyzetet. Van, aki ironikus célzásokkal bombáz, vagy egy kicsit viccelődik veled, és kíváncsian várja a hatást. Megsértődsz, nevetsz rajta, vagy egyenesen visszavágsz?

Vagány vagy?

Bár nem mindenkinek Lara Croft az ideálja, sok férfi szemében fontos, hogy választottja kellőképp talpraesett és bátor legyen, és ne hiányozzon belőle némi kalandvágy sem. Mindenkinek mást jelent persze a vagányság. Van, aki megelégszik azzal, ha vele nézed a meccset, más viszont síelni vinne szívesen, míg van, aki a spontaneitást díjazza, és értékeli, ha feltalálod magad ismeretlen helyzetekben. Azt mondják, az ember valódi jelleme a játékban nyilvánul meg igazán, és erre egy fallabdamérkőzés vagy egy paintball-esemény is alkalmas lehet.

Természetes vagy műanyag?

A természetesség a viselkedésben és a megjelenésben egyaránt fontos. A férfi elsősorban arról szeretne meggyőződni, hogy képes vagy takargatás nélkül vállalni magad. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy smink nélkül kell megjelenned, de azt igen, hogy óvakodj a túl vastag fedőrétegtől.

Emellett semmit ne tegyél jobb belátásod ellenére, csak, mert imponálni akarsz. A természetesség minden szinten azt jelzi számára, hogy elég magabiztos vagy ahhoz, hogy vállald magad olyannak, amilyen vagy. Máskülönben felmerülhet a kérdés, hogy mi mindent akarsz elrejteni, és miért.

Könnyen ítélkezel?

Nem kelt jó benyomást az a nő, aki túl hamar kész ítéletekkel áll elő, vagy lenézően viselkedik. Elfogadó vagy, vagy a kákán is csomót keresel? Nem baj, ha határozott az ízlésed, de jobb, ha nem szólod le a helyet, amit ajánl, és nem teszel éles megjegyzéseket azokra a dolgokra sem, melyek nem tetszenek. Valószínűleg neked sem imponálna túlzottan, ha a másiknak alacsony lenne a toleranciaküszöbe. 

Ezt is szeretjük