3 intő jel, hogy a pasi el akar hagyni
Amikor még megelőzheted
A legtöbb férfi nem a szavak embere, de egyikük vállalta, hogy elárulja, milyenek a szakításon agyalva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már látszik a pasi homlokán a hűtlenség pirosan lézeres célzópöttye, ha kilóg a  punnyadás lólába, akkor úgy áll a dolog, mint kései bárányhimlőkor: kutyául. Apelláta régen nincs. Ráadásul éppen úgy, mint a nevezett kór esetében, az ágytáji játékok utolsó kocsmaköre következhet.

Nem jó már semmi sem. Minek jövök olyasmivel, ami régen rossz? Magam sem tudom. De a remény hal meg utoljára ugyebár. Most juszt is el lesz mondva, milyen az, mikor nagy valószínűséggel fájni fog, de, ha van erő és hajlandóság szembenézni a helyzettel, még lehet tenni ellene.

Családi kacskaringók

Anyósviccek, pfuj, csupa hímsovinizmus meg randaság, igazságtalan és gonosz az egész. És, mint ilyen, legtöbbször alapja van. A férfinak eleve nem hiányzik feltétlenül a rámás családi fotó. Tisztesség ide vagy oda, végül mégis annak az embernek a lányát hancúrozom, aki jobb esetben épp pálinkával kínál, rosszabb esetben gyanúsan hosszan és kivörösödve szorítja a kezemet meg. Ha én apa lennék, és megjelenne valami nyikhaj, a pofáján százfogú vigyor, oldalán a leányom, hát én sem lennék rest betárazni a shotgunt a kompót mögött.

Ha fáradt olajtól trüsszög a párkapcsolati motor, pláne nem hiányzik a bájvigyor. A bájvigyornak hasonló esetekben az a tulajdonsága, hogy még akarni sem kell: az úgy lesz. Odanő, mint a kerti gyom meg a papsajt. Levakarni képtelenség, kis idő múltán fáj, mert zsibbad, meg különben is, beleragad a húslevesből a csigatészta.

Ha a hapsi látványosan ódzkodik az apus-anyus kiruccanástól, az bizony stigma. Nem akar alakoskodni - na nem azért, mert nem tud, hanem, mert fárasztó. Megoldás lehet, hogy nem mentek. Illetve mentek, csak kettesben, el a megszokásból, messzire. Lemondjátok, anyu ugyan megsértődik, de egyébként is meg fog, ha kiderül, hogy a függöny, amit karácsonyra, ráadásul annyiért, a karnis helyett még mindig benn penészedik a kredenc aljában.

Már meg is csalt?

Tartasz tőle, hogy a párod talán nemcsak a szakításon gondolkozik, de netán félre is lépett? Ha szeretnéd felismerni az árulkodó jeleket, nézd meg videónkat, és leleplezheted a hűtlen férfit.

Éjszakai dühöngők

Külön állatfaj, latin neve még nincs. De dolgozunk rajta. Tanulmányozzuk. Már biztos, hogy aki egyedül, általában a bárpultnál szlopál, és részegen odamondogat a csaposlánynak, az ő. Munka után a kertek alatt sunnyog el kocsmázni. A haverokkal iszunk egyet! - mondja ilyenkor, és tényleg, egyszerre csak egyet isznak, majd megismétlik az egész hacacárét újra, aztán megint. Üres korsók, csorba feles poharak, falra tapadt tegnapok szegélyezik a kerülőutakat, melyeken végül hazaódzkodik.

Gyanúsan sokat van távol, tudja nagyon jól, csak beismerni nem hajlandó. A szerelem reggelén, amikor még udvarolni kellett, részegen is fölhívott, igaz, hülyeségeket borgőzölt a telefonba, esetleg elénekelte az Eddától az Abbát. De most már nem kell hízelegni, most már nem is veszi fel.

A viselkedése nagyban hajaz egy puha rágcsálóéra, aki dióvadászat közben az egérragacsba beletalpalt, most meg áll, mancsában a csonthéjas, mégsem boldog, sőt. Kifejezetten tanácstalan. Szabadságvágya, az van neki. Ráment a fejére a lélekfulladás.

Attól köhög meg zihál, hogy ez most már így lesz mindig: ennyi volt, van nő, több nem lesz, jön lassan az SZTK, a szocotthon, a vények, meg valami furán ismerős keresztnevű kórság, amire már nem jó a kalmopiryn sem. Retteg, hogy innentől csak a halál választhat szét.

Amikor a leány ilyesmit tapasztal, a legrosszabb, amit tehet, hogy perlekedni kezd. Pont az ellenkezőjére van szükség: meg kell mutatni, hogy miért van veled az a mameluk. Attól, hogy egy befőttesüvegbe kirakta, még neki is van szíve.

Mutogatós durbincs

A felhorkanós manus egy ideig foghatja a melóra, mutogathat a munkahelyre, hogy ott húzzák fel az orkok. Egy ideig hihető a magyarázat - ellenben dühítő, már az első perctől. Ha sokáig húzza, ha juszt sem jelent neki megnyugvást az otthoni lét: tutira bajok vannak.

Talán ő maga sem tudja - illetve tudja, maximum nem fogalmazta meg egyenesen, tőmondatokban -, de menni akar. Mert már csak statisztikailag sem lehet mindenért az asszonyka a hibás.

Mit lehet tenni? A megértésen túl vagyunk: marad a fenéken billentés. Talán ez az asszonyi durca legkonkrétabb kilométerköve. Ki kell tárni az ajtót: ha menni akar, menjen. Döntse el. Legyen férfi. Piszkos Harry biztos, hogy nem hisztizne így. Rambóról már ne is beszéljünk.

Ezt is szeretjük