11 dolog, amit izgatónak talál a férfi

Te tudod, mitől indul be leginkább a férfi fantáziája? Íme, néhány vágyfokozó.

Dia

 	Tánc 	Bár némelyik férfit nehéz rávenni, hogy táncra perdüljön, alig akad hímnemű, aki a kecsesen hullámzó női sziluett hatása alól ki tudná vonni magát. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen a férfi ölelése? Elárulja, mit érez irántad »

Tánc

Bár némelyik férfit nehéz rávenni, hogy táncra perdüljön, alig akad hímnemű, aki a kecsesen hullámzó női sziluett hatása alól ki tudná vonni magát.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a férfi ölelése? Elárulja, mit érez irántad »

Dia

	Hajsimogatás	Persze egy jól irányzott és időzített csók önmagában is hatásos, de fokozza az élvezetet, ha közben megsimítod a haját, vagy a tarkóján hagyod a kezed.

Hajsimogatás

Persze egy jól irányzott és időzített csók önmagában is hatásos, de fokozza az élvezetet, ha közben megsimítod a haját, vagy a tarkóján hagyod a kezed.

Dia

 	Illat 	Egy leheletnyi parfüm felébresztheti az érzékeket, de a természetes illatod az, ami igazán magnetikus hatással van a férfira és beindítja a fantáziáját. A kutatók szerint a vonzalom is a szagláson múlik, ezért nem érdemes túlzásba vinned az illatszereket, melyek elkendőzik azt, ami utánozhatatlan benned. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért nem létezik férfi-nő barátság »

Illat

Egy leheletnyi parfüm felébresztheti az érzékeket, de a természetes illatod az, ami igazán magnetikus hatással van a férfira és beindítja a fantáziáját. A kutatók szerint a vonzalom is a szagláson múlik, ezért nem érdemes túlzásba vinned az illatszereket, melyek elkendőzik azt, ami utánozhatatlan benned.

Kapcsolódó cikk:
Ezért nem létezik férfi-nő barátság »

Dia

	Röpke érintés	Ne várj arra, hogy a férfi érintsen meg először. Egy-egy véletlenül elejtett érintéstől vagy leheletnyi súrlódástól garantáltan felbátorodik.

Röpke érintés

Ne várj arra, hogy a férfi érintsen meg először. Egy-egy véletlenül elejtett érintéstől vagy leheletnyi súrlódástól garantáltan felbátorodik.

Dia

 	Férfiruhában 	Nemcsak a gondosan összeválogatott ruhadarabok emelhetik ki a nőiességedet. A legtöbb férfi izgatónak találja, ha az ő valamelyik ruhadarabját kapod magadra. 	Kapcsolódó cikk: 	3 dolog, amit izgatónak talál a férfi »

Férfiruhában

Nemcsak a gondosan összeválogatott ruhadarabok emelhetik ki a nőiességedet. A legtöbb férfi izgatónak találja, ha az ő valamelyik ruhadarabját kapod magadra.

Kapcsolódó cikk:
3 dolog, amit izgatónak talál a férfi »

Dia

 	Magassarkú 	Persze, azért a magassarkút sem kell hanyagolnod. Nemcsak az alakodra van jó hatással, és a lábad kecsességét emeli ki, de kénytelen vagy odafigyelni a tartásodra és a lépéseidre is benne. Az összkép elbűvöli a férfit.

Magassarkú

Persze, azért a magassarkút sem kell hanyagolnod. Nemcsak az alakodra van jó hatással, és a lábad kecsességét emeli ki, de kénytelen vagy odafigyelni a tartásodra és a lépéseidre is benne. Az összkép elbűvöli a férfit.

Dia

 	Dicséret 	A legtöbb férfit sokkal inkább képes feloldani a dicséret, mint amennyire bevallja. Különösen, ha az az ágybeli teljesítményére vonatkozik. Ezért ne spórolj vele, ha megérdemli, mert ezzel további teljesítményekre sarkallhatod, és pozitív várakozásokkal fog tekinteni a hálószobára. 	Kapcsolódó cikk: 	5 mondat szex után, amitől a pasiban felmegy a pumpa »

Dicséret

A legtöbb férfit sokkal inkább képes feloldani a dicséret, mint amennyire bevallja. Különösen, ha az az ágybeli teljesítményére vonatkozik. Ezért ne spórolj vele, ha megérdemli, mert ezzel további teljesítményekre sarkallhatod, és pozitív várakozásokkal fog tekinteni a hálószobára.

Kapcsolódó cikk:
5 mondat szex után, amitől a pasiban felmegy a pumpa »

Dia

 	Smink nélkül 	Az ismerkedéskor előnyt jelenthet a smink, ám hosszútávon a legtöbb férfi a természetességre szavaz - az apróbb hibákkal együtt is. Fontos, hogy a pasi lásson smink nélkül, és épp olyan magabiztos legyél, mint kifestve, mert ez azt jelzi számára, hogy jól érzed magad a bőrödben és képes vagy vállalni magad. 	Kapcsolódó cikk: 	8 jel, hogy a férfi szerelmes »

Smink nélkül

Az ismerkedéskor előnyt jelenthet a smink, ám hosszútávon a legtöbb férfi a természetességre szavaz - az apróbb hibákkal együtt is. Fontos, hogy a pasi lásson smink nélkül, és épp olyan magabiztos legyél, mint kifestve, mert ez azt jelzi számára, hogy jól érzed magad a bőrödben és képes vagy vállalni magad.

Kapcsolódó cikk:
8 jel, hogy a férfi szerelmes »

Dia

 	Nevetés 	A nevetés is remek libidóemelő hatással bír, főleg, ha a férfi poénjainak szól. A kutatások szerint a férfi és a nő is teszteli a humoron keresztül az összeillőséget. A férfi ahhoz vonzódik inkább, aki nevet a viccein, a nő pedig azt találja viccesnek, akihez vonzódik. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt teszteli rajtad a férfi az első randin »

Nevetés

A nevetés is remek libidóemelő hatással bír, főleg, ha a férfi poénjainak szól. A kutatások szerint a férfi és a nő is teszteli a humoron keresztül az összeillőséget. A férfi ahhoz vonzódik inkább, aki nevet a viccein, a nő pedig azt találja viccesnek, akihez vonzódik.

Kapcsolódó cikk:
Ezt teszteli rajtad a férfi az első randin »

Dia

 	Öntörvényűség 	Az önállóság és a kezdeményezőkedv a kapcsolat minden területén inspiráló. A legtöbb férfit felvillanyozza, ha olyan nőt tudhat maga mellett, akinek saját elképzelései vannak, és nem túl könnyű befolyásolni, ezért egyszersmind némi küzdelmet is jelent. 	Kapcsolódó cikk: 	3 női tulajdonság, melybe azonnal beleszeret a férfi »

Öntörvényűség

Az önállóság és a kezdeményezőkedv a kapcsolat minden területén inspiráló. A legtöbb férfit felvillanyozza, ha olyan nőt tudhat maga mellett, akinek saját elképzelései vannak, és nem túl könnyű befolyásolni, ezért egyszersmind némi küzdelmet is jelent.

Kapcsolódó cikk:
3 női tulajdonság, melybe azonnal beleszeret a férfi »

Dia

 	Erotika a zuhany alatt 	Ha egyikőtök már úgyis levetkőzött, érdemes összekötnötök a kellemeset a hasznossal, és a víz testbarát simogatását is belevonhatjátok az előjátékba. 	Kapcsolódó cikk: 	A legérzékenyebb pontok a pasin »

Erotika a zuhany alatt

Ha egyikőtök már úgyis levetkőzött, érdemes összekötnötök a kellemeset a hasznossal, és a víz testbarát simogatását is belevonhatjátok az előjátékba.

Kapcsolódó cikk:
A legérzékenyebb pontok a pasin »

Ezt is szeretjük
Fotó: