3 oldal, ahol ingyen nézhetsz filmeket: húsvéti sziesztához
Íme, a legjobb filmkínálat, ha a négy fal között töltenéd a húsvéti hosszú hétvégét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A húsvéti háromnapos hétvége remek alkalmat ad arra, hogy a kanapén elnyúlva kicsit sziesztázz. Ezért összegyűjtöttünk három weboldalt, ahol legális keretek között nézhetsz kedvedre filmeket.

Mindegy, milyen műfajt kedvelsz, biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő alkotásokat!

Független filmek tárháza

Ha nem vagy híve a sablonos amerikai kasszasikereknek, akkor a crackle.com lesz a te oldalad. A kisköltségvetésű, független filmeket és már elavult szerzői joggal rendelkező alkotásokat rejtő portálon kedvedre válogathatsz a kevésbé híres, ám annál komolyabb témájú filmek között. Ráadásul mindezt teljesen legálisan teheted.

A felső címsorban találod a kategóriákat, vagyis az egész estét betöltő filmeket és a sorozatokat, televíziós show-kat. Ezekre kattintva feljön a kínálat, ami hetente változik, tehát érdemes akár minden hétvégén bepillantani, éppen mik futnak.

Ne lepődj meg, ha az oldalon felugró ablak fogad, regisztráció nélkül is le tudod játszani a filmeket, a kis figyelmeztetés csak arról szó, hogy ha regisztrálsz, milyen további lehetőségeket vehetsz igénybe.

Több ezer új film

Az IMDb szinte egyedülálló a maga nemében, hiszen minden filmmel kapcsolatos adatot megtalálhatsz rajta, a színészektől kezdve a megnyert díjakig. Ugyanakkor közel tízezer filmet is meg lehet itt nézni az elmúlt évek kínálatából. Az oldal egyetlen hátulütője, hogy nem kategorizálták a filmeket - egy hosszú listából tudod kiválasztani azt, ami érdekel, ráadásul csak az angol címek vannak feltüntetve. Az egyetlen segítséged a keresés szűkítésében a betűrendes mutató.

Ha megvan a kiválasztott film, egyszerűen kattints rá, majd a saját adatlapján görgess le a videókhoz, és válaszd ki a full movie-t. Célszerű kicsivel korábban elindítani a mozit, mint ahogy nézni kezdenéd, így lesz ideje betölteni, és nem fog akadozni.

Minden kategória

A veoh.com kínálatában 11 filmkategóriából választhatod ki a hangulatodnak megfelelő alkotást. Az akciótól az animációs és dokumentumfilmeken, valamint musicaleken keresztül a horrorig mindent megtalálsz, csak győzz válogatni a lehetőségek között. Igaz, kicsit cselesen tudod csak megtalálni őket, ugyanis nem a movies fül alatt, hanem a videós ablak movies szócskája alatt bújtatták el a filmeket.

Itt be tudod állítani, hogy milyen nyelven vagy éppen milyen felirattal keresel magadnak szórakozást, sőt, még azt is megválaszthatod, hogy milyen hosszúságú alkotást szeretnél nézni. Csak kattints a filmre, és már indul a lejátszás. Itt is él a jótanács, lehetőleg minél korábban indítsd el, hogy betöltsön rendesen!

Ezt is szeretjük