Ezt küldd el a nagyszülőknek, hogy elolvadjanak
A legmenőbb húsvéti szelfik kellékei
Készíts te is cuki fotókat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyuszi kétségkívül a húsvét legcukibb szőrös, puha állatkája, aki számos módon adhat ötletet egy-egy édes fotóhoz.

A nagyszülők biztos, hogy odalesznek az ilyen képek láttán, a gyerkőcök pedig imádni fogják az új, játékos kiegészítőket, amikkel remekül eljátszhatnak húsvétkor. Így már két indok is adott, hogy nekiállj elkészíteni a cuki kis holmikat. Persze magadról is készíthetsz velük szelfiket, de akár használhatsz két balerinacipőt is tapsifülnek - utóbbihoz feküdj hanyatt a szőnyegen, és így fényképezd magadat. A lényeg, hogy jól mulassatok!

Nyuszifül a hajpánton

A legegyszerűbb módja a nyuszifül készítésének az, ha szerzel egy-két hajpántot - érdemes annyit vásárolni, hogy mindenkinek jusson külön-külön egy, akár a gyerekekkel, akár a barátnőkkel tervezel szupercuki fotókat, szelfiket készíteni.

A hajpánton kívül szükséged lesz még színes és fehér kartonpapírra. Előbbiből vágj ki kellő számú nyuszifül formát, úgy, hogy a felragasztáshoz legyen egy kis ráhagyás. A fehér kartonból tedd meg ugyanezt, csak ezek legyenek kisebbek, hiszen ezek lesznek a nyuszifül belsejéül szolgáló rátétek.

Ezt követően már csak rá kell ragasztanod a hajpántokra a fülecskéket - legjobb, ha ehhez ragasztópisztolyt használsz, mert az kellően stabil ragasztást tesz lehetővé.

Ha kedved tartja, akkor készíthetsz egy kicsit élethűbb változatot is. Ehhez használj fehér filcanyagot, amelyet szintén rögzíts egy hajpántra a kivágás után. A belsejét pedig textilfestékkel fesd rózsaszínre, hogy pont úgy nézzen ki, mint egy fehér nyuszi fülecskéje.

Nagyoknak nyuszifülmasni

Ha a lányaid már nagyok, vagy te magad szeretnél valami felnőttesebb, mégis cuki szelfizős kiegészítőt húsvétra, akkor készíts nyuszifülmasnis hajpántot. Egy kis varrogatással könnyen elkészítheted, csupán egy mindkét végén hegyesen végződő anyagcsíkra lesz szükséged, amelyet masniszerűen rögzíthetsz egy hajpántra.

A képek forrásai: www.pinterest.com/gab33, www.pinterest.com/saskiamoons5, www.pinterest.com/earthtoys, www.pinterest.com/fpk

Ezt is szeretjük