Mutatós húsvéti finomságot akart készíteni, katasztrófa lett a vége - A rémcsibéktől a szörnynyúlig

Előfordul, hogy a húsvéti ételek vagy dekorációk nem éppen úgy sikerülnek, mint ahogyan a neten látott fotón.

husvet elkepzeles valosag cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet tele van szebbnél szebb húsvéti dekorációkkal és nassolnivalókkal, melyek biztos, hogy az egész családot, sőt, még a vendégeket is lenyűgözik.

Gyönyörű kosárkák, tálak, csibe formájú falatkák vagy meseszép asztali díszek: nem csoda, hogy mindenkit ámulatba ejtenek ezek a kreatív és mutatós, ráadásul látszólag egész könnyűnek tűnő ötletek. Ám előfordul, hogy a megvalósításuk mégsem úgy sikerül, ahogyan azt elképzeled.

Kreatív húsvéti finomságok a neten és a valóságban

Sokakkal előfordult már, hogy kinéztek egy szuper kis desszertet a Pinteresten, ami nemcsak finomnak, hanem nagyon különlegesnek és cukinak tűnt. De, amikor megpróbálták elkészíteni, akárhogy is igyekeztek, nem jött össze olyanra a végeredmény, amilyet vártak, hanem inkább vicces, katasztrofális lett. Néhányan pedig meg is mutatták a hasonló húsvéti bakikat a neten: kiposztolták, mit szerettek volna megcsinálni, és azt is, hogy valójában milyenre sikerült. 

Szuper és nagyon aranyos ötletnek tűnt, hogy a kaszinótojás éppen kikelő kiscsibe formát öltsön. A neten tényleg aranyos volt, de, mint kiderült, egyáltalán nem olyan egyszerű megcsinálni. Inkább furcsák és kicsit rémisztőek lettek a csibék a második képen.

[PINTEREST] 5c8a1ef21453c

Igazi remekmű az a bárányos torta. Elkészítője viszont lehet, hogy nem tudta, mire vállalkozik, amikor belevágott. Az alsó képen mutatta meg, hogy sikerült az édesség, ami inkább egy többször kimosott, elhasználódott és kissé ijesztő arcú plüssállatra hasonlít. 

[PINTEREST] 5c8a1fb74e272

Biztos minden gyerek örülne, ha ilyen finom reggeli fogadná húsvétkor az asztalnál… Legalábbis akkor, ha az első fotón lévőt találja a tányérján. A másodiktól lehet, hogy inkább megijedne.

[PINTEREST] 5c8a2000dcb33

A cikk az ajánló után folytatódik

A csibék egy kicsit ducibbak lettek a kelleténél, és kimásztak a tepsiből.

[PINTEREST] 5c8a203dec870

És így lesz a húsvéti nyusziból hegyes fülű cica. Azért ez is aranyos lett.

[PINTEREST] 5c8a207f0c6a2

Húsvéti kiscsibére nem hasonlít, de azért az íze még lehet jó.

[PINTEREST] 5c8a20dc9cb37

Húsvéti dekorok: elképzelés vs. valóság

Vidám és színes tál egyszerűen, gombokkal díszítve. Az első fotón tényleg nagyon jól mutat, de a második képen lévőt a készítője nem valószínű, hogy büszkén tette ki a húsvéti asztalra. Sőt, nagy rá az esély, hogy a kukában landolt.

[PINTEREST] 5c8a216e62d94

Előfordul, hogy a tojásfestés sem úgy sül el, ahogy elképzeled…

[PINTEREST] 5c8a21a280ef5

Egyszerű húsvéti díszek, melyeket nem lehet elrontani

Mutatunk néhány extra könnyen megvalósítható, mégis meseszép asztali dekort, mellyel biztosan nem fogsz pórul járni: ezeket tényleg egyszerű elkészíteni.

Ezt is szeretjük