Az 5 legmókásabb húsvéti képeslap

Küldd el őket te is!

Szerezz örömet barátaidnak és rokonaidnak azzal, hogy megleped őket egy humoros képeslappal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már nem sokan veszik elő a legszebben fogó tollukat, valamint a gyöngybetűiket, hogy megírják a családnak és a barátoknak szóló húsvéti jókívánságokat. Szerencsére az elektronikus képeslapok felhozatala is nagyon széles, kedvedre válogathatsz a vicces, bájos és hagyományos ünnepi üdvözlőkártyák között.

Mi most összeszedtük neked egy csokorba a leghumorosabb képeslapokat, amelyekkel garantáltan jó kedvre deríthetsz bárkit. Nevetésben nem lesz hiány!

Táncos mulatság

Hívd segítségül a jókívánságok elküldéséhez a húsvéti állatok arzenálját! A rock and rollos hangulat biztosan mindenkit magával ragad, legyen szó a nagymamádról, aki éppen most sajátítja el az internet csínját-bínját, vagy éppen a legjobb barátnődről.

A csibék basszusa és gitárjátéka, valamint a szaxofon hangja mindenkit meggyőz arról, hogy itt az idő az ünneplésre. Vagány napszemüvegük és vidám mellényük szinte vonzza a tekintetet, képtelenség nevetés nélkül kibírni összehangolt muzsikájukat. Ha meggyőzött a mulatságos trió, akkor küldd el minden ismerősödnek!

Ki hozza a tojást?

Bár a baromfi - főként a pihe-puha kiscsibe - része a húsvétnak, mégis a húsvéti nyuszi a sztár az ünnep alkalmával. Ő hozza a gyerekeknek a sok finomságot, ajándékot, és a hímes tojást is. Vidám kis képeslapunkon azonban a szerepek felcserélődnek, miután a csirkék tollazata kihullik. Ez már önmagában okot ad a nevetésre, de a továbbiakban is szórakoztató helyzetekre számíthatsz, olyan, mint ha egy komikus kisfilmet követnél végig. Amennyiben úgy gondolod, van olyan, aki vevő erre a kicsit vad humorra, küldd el neki az animált képeslapot!

Rock and roll mindenek felett
A húsvéti tojás rejtélye
Szerkessz UFO tojásokat
Játék a húsvéti nyuszival

Tojás az űrben

Első látásra meghökkentőnek tűnhet a másik bolygóról származó UFO-tojások inváziója, azonban a képeslap korántsem merül ki a mókás alakzatok egyszerűségében. Tetszésed szerint olyan más tojásokkal, mintákkal, színekkel, szöveggel és nem utolsósorban zenével egészítheted ki az űrlényes üdvözlőlapot, amelyről úgy gondolod, hogy tetszene a címzettednek.

A zöld bolygólakóknak garantáltan nagy sikerük lesz, hiszen nemcsak ők maguk, de a Hold és is tojás alakúak. Egy igazán modern húsvéti képeslap, ha valaki szereti a különc megfogalmazást.

Játékos kedvben

Kösd össze a kellemeset a hasznossal, és küldj játékos képeslapot a barátaidnak! Ezek mindig nagyon közkedveltek, hiszen néhány perc szórakozást és kikapcsolódást ígérnek, mindenki szívesen játszik velük.

Ebben az esetben a húsvéti nyuszi látogat ki a mezőre, hogy csúzlival kilője a hímes tojásait, és megtöltse a kosarakat. Ha valaki csak gyors kikapcsolódásra törekszik, akkor választhat a tapsifüleshez közel elhelyezkedő kosarak közül, míg ha lopna magának pár percet a munkaidejéből, akkor akár a távoliakat is becélozhatja.

Feminás meglepetés

A Femina idén húsvétkor sem hagy jópofa képeslapok nélkül. Nagy örömödre íme, egy üdvözlet, amely ugyan megemlékezik arról, nehogy elszáradj - teszi ezt némi szódával -, mégsem locsol le tetőtől talpig vízzel.

Szegény lány azonban nem jár ilyen szerencsésen, nem elég, hogy bőrig ázik, még a tojásairól is lefolyik a festék. Csak reménykedhetsz, hogy veled nem fog ez megtörténni húsvét alkalmával.

Ezt is szeretjük