A 4 legjobb húsvéti képeslapküldő oldal

Kattintásnyi örömszerzés

Elfelejtetted feladni a húsvéti lapokat, vagy csak nyűg a megírásuk? Küldj virtuális üdvözletet!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyors, ingyenes, a választék belőlük pedig hatalmas - csupán néhány indok arra, hogy miért választják ünnepek alkalmával egyre többen az elektronikus képeslapokat a hagyományos lapok helyett.

Húsvétra is millió lap közül válogathatsz, sok hazai és külföldi portál kínálja szebbnél szebb, alkalomhoz illő fotóit, rajzos üdvözlőlapjait vagy mozgóképeit. A következő négy oldalról ráadásul regisztráció nélkül is elküldheted húsvéti jókívánságaidat - teljesen ingyen.

Hangulatos húsvéti lapok helyben: Femina.hu

Még el sem indultál, máris megérkeztél! Ha egyébként is a portálunkon jársz, egyúttal a húsvéti képeslapokat is elküldheted szeretteidnek. Nem is kell mást tenned, csak átkattintanod a Femina.hu képeslapküldőjére a legfelső fejléc ikonsorán. Minden alkalomra találsz nálunk lapot: születésnapra, névnapra, az aktuális ünnephez, illetve csak úgy, ha valakivel tudatni akarod, hogy gondolsz rá.

Húsvétkor sem hagyunk cserben, többféle új, hangulatos fotó közül válogathatsz, a küldéshez pedig regisztrálnod sem kell. Ünnepi jókívánságaidhoz zenét is rendelhetsz, az üzenetet kedvedre formázhatod, sőt, előnézettel meg is kukkanthatod a végeredményt, mielőtt végleg kiküldenéd a lapot az éterbe.

Vidám, animált képeslapok: E-Card.hu

Ha egyszerű, de vidám lapot keresel, az E-Card.hu kínálatában biztosan megtalálod. A mókás, rajzolt figurás virtuális képeslapok elsősorban fiatalos, gyermeklelkű címzettek körében arathatnak sikert, nagy kedvenc lehet például az animált, ugráló nyuszi.

Képeken 10 cuki, pihe-puha kisállat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az oldal készítői a választék összeállításánál a férfi- és női látogatókra egyaránt gondoltak. A humoros, locsolóverses képeslapot például kifejezetten hímnemű feladóknak szánták, a Mit nem szeretek a húsvétban elnevezésű lappal pedig a hölgyek üzenhetnek locsolóiknak. A képeslapküldés menete a szokásos: a kiválasztott lapra való kattintás után ki kell töltened az űrlapot - feladó és címzett e-mail címe, üzenet szövege -, és már küldheted is húsvéti jókívánságaidat. Egyébként kérhetsz visszajelzést is a lap kézbesítéséről, sőt, időzítheted is a küldést a dátum és az időpont megadásával.

Nosztalgiázni vágyók kincsestára: Régiképeslapok.hu

A nosztalgia és a retrohullám természetesen a képeslapok világát is elérte, ráadásul nem is kell antikváriumokban vadásznod egy-egy régi különlegességre, elég ellátogatnod a Régiképeslapok.hu oldalra. Valódi kuriózum, hogy ennyi szép, antik lap ilyen jó minőségben és ízléses szerkesztésben egy helyen össze legyen gyűjtve, tehát tényleg kár lenne kihagynod a 19-20. századi magyar ritkaságok átböngészését.

A bájos, kézzel színezett képeslapoknak nemcsak a nagyi örül, a fiatalabbak szívét is megmelengetik az ismerős rajzok. A virtuális képeslapokat nemcsak, hogy ingyenesen küldheted el, de még zenét és idézetet is választhatsz hozzájuk. A szöveget kedved szerint formázhatod és színezheted, az előnézet utáni kézbesítésükről pedig értesítést is kapsz, ha kipipálod a Tértivevény melletti kis négyzetet.

Virtuális képeslapok a tengerentúlról: 123greetings.com

A New York-i fejlesztésű képeslapküldő weboldalra nem csupán húsvétkor, hanem az év összes többi napján is érdemes ellátogatnod, ha elektronikus képeslapot szeretnél küldeni. A 123greetings.com oldalon hihetetlen mennyiségű és stílusú lap között böngészhetsz, legyen az bohókás, megható, vicces, statikus vagy animált üdvözlőlap.

A húsvéti képeslapokat különböző kategóriákba sorolták - ezeket a Happy Easter, Religious, Family, Formal Greeting, Special feliratú fejlécek jelzik-, így tovább szűkítheted a kört kívánságod szerint: küldhetsz vidám, vallásos, családi, hagyományos és különleges képeslapot. Miután választottál, a jobb oldali Send this ecard feliratra kattintva kezdheted meg az üzenet begépelését.

Ha beírtad az e-mail címed a szöveg fölé, a címzettét pedig alulra, már kattinthatsz is a Send - Küldés - parancsra. A lapokhoz többnyire zene is jár, de a szöveg formázásával is színesítheted virtuális jókívánságaidat. A kézbesítésről kérhetsz visszajelzést, valamint időzítheted is a küldést - mindezt regisztráció és fizetés nélkül.

Ezt is szeretjük