Álomszép húsvéti terítők körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Öltöztesd ünnepi díszbe az ebédlőasztalod egy csodaszép húsvéti terítő segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A húsvéti ünneplés középpontjában a locsolkodókon és a festett tojásokon kívül a megterített ünnepi asztal áll. Ha már időt áldozol arra, hogy a legfinomabb ételekkel zsúfold tele az ebédlőasztalt, ügyelj arra is, hogy a terítő megfeleljen az alkalom színvonalának és hangulatának.

Húsvéti abroszokból nincs hiány, kedvedre válogathatsz az eleganciát tükröző terítőktől egészen a bohém és vidám mintásokig. Ugyanakkor ne feledkezz meg arról a nagy válogatás során, hogy színvilága és stílusa megegyezzen a terítékével, hiszen csak akkor mutat jól egy-egy darab, ha az egész kompozíció harmonizáló egészet alkot.

Egyszerű pompa

A Kika Fiona asztalterítő-családja a tavaszi életérzés megtestesítője. Az áruház kínálatában megtalálod a virágmintás, zöld falevelekkel tarkított abroszokat, a vidéki bájt sugárzó kockás terítőket, sőt, ha az egyszerűség híve vagy, akkor a sima színes darabokat is. A terítők szélessége egytől egyig 140 cm, azonban az egyszínű darabok ára 1990 forint, míg a virágmintás textilek 2490 forintba kerülnek.

Amennyiben a virágminta számodra a húsvét elengedhetetlen része, a Kikában találsz még mesés tavaszi darabokat. Az áruház idei kollekciójának egyik meghatározója a pipacsminta, ami a jelenlegi trend szerint nagyon divatosnak számít. A 100% pamutból készült, 50x140 cm-es terítő egy letisztult fehér étkészlettel a mezőn elköltött piknik csodás érzésével tölti meg otthonodat. Ára 4990 forint.

Az IKEA kocka alakú, 145x145 cm-es terítője nemcsak szivárványos színvilágával, hanem kockás mintájával is az otthonod éke lehet. A különböző színösszeállításban kapható darab a régi korok piros kockás abroszait idézi, azonban modern árnyalatainak köszönhetően igazán stílusos. 2490 forintért vásárolhatod meg.

Asztali futók kavalkádja

Az örökérvényű igazság szerint a kevesebb néha több, és igaz ez a dekorációra is. Nem kell feltétlenül csiricsáré terítőkkel és még cifrább étkészletekkel telezsúfolni az asztalt, sokszor egy futó az asztal közepén sokkal stílusosabban mutat.

A JYSK bézs asztali futója igazán mindennapi lenne, ha végeit nem díszítené különleges minta. Azonban a hímzettnek ható dekoráció a hagyományőrző húsvét szellemét idézi, pláne, ha az asztal közepén felállított virágcsokorral egészíted ki a látványt. A 150 cm hosszú terítő mindössze 1490 forintba kerül.

Bizonyára te is sok húsvétot töltöttél a nagymamádnál, aki nemcsak a konyhaművészetével kápráztatott el, hanem kifinomult ízlésével is. A komód mélyén rejtegetett csipkefutó csak a nagy ünnepi események alkalmával került az asztalra, azonban pont ettől vált különlegessé. Ha szeretnéd felidézni a nagyinál töltött ünnepek emlékét, akkor válaszd Möbelix Jacquard darabját, amely 799 forintba kerül.

Hasonló érzéseket ébreszt a JYSK hófehér, kör alakú, horgolt abrosza, amely a sötét faburkolatokat csodaszépen kiemeli. Ha ezt a terítőt használod, nincs is szükség alatta másik textilre, mert önmagában is megállja a helyét. A 90 cm átmérőjű kézimunka mindössze 1990 forintba kerül.

Ezt is szeretjük