A legfinomabb húsvéti csokinyuszik
Teszteltük, így ajánljuk
Nem tudsz dönteni, milyen csokinyuszival lepd meg a locsolókat? Válassz körképünkből!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagyobb ünnepek környékén elárasztják a boltok piacait az ünnephez kapcsolódó szimbólumok csokoládéváltozatai. Húsvétkor sincs ez másként, roskadoznak az üzletek a tengernyi csokoládétól, amit - valld be nyugodtan - te is előszeretettel pakolsz a bevásárlókosaradba, még akkor is, ha nem a locsolóknak szánod őket, hanem saját magadnak.

Ha úgy döntöttél, eljött az édes bűnözés ideje, és még a bikiniszezon előtt feltöltenéd magad édességgel, akkor válaszd a színes, zörgős papírba csomagolt csokinyuszikat! Körképünkből kiderül, hogy Gombóc Artúr vajon igazat mondott-e a csokoládét illetően.

Milka

A Milkától jól megszokott, minőségi ízvilágot húsvét alkalmával sem kell mellőznöd. Ha szereted ezt a márkát, akkor készülj, mert ezúttal a lila tehén mellett a lila nyúl is ringbe száll a kegyeidért. Az íz a már megszokott lágy, krémes tejcsokoládé, amely elolvad a szádban, és az édes pillanatokkal kényeztet el.

Bár a csomagoláson szereplő állat nem a legszebb kivitelezésű grafikai szempontból, mégsem minden a külső. A celofán alatt rejtőző forma íze ugyanis mindenért kárpótol. Amennyiben úgy döntöttél, hogy a locsolóid is megérdemlik a színes nyulakat, 319 forintért vásárolhatod meg 60 g-os kiszerelésben.

Boci

A Boci csokoládé az egyik legkedveltebb hazai termék, így nem meglepő, hogy szezonális termékeikből is egész sorozatot gyártanak. A jól megszokott, mérsékelten édes, szinte porhanyósnak mondható tejcsokoládé nyúlon kívül idén összefuthatsz a boltok polcain az étcsokoládés és a mogyorós változattal is.

A keserű csoki állítólagos íztelenségére rácáfol a Boci étcsokoládés verziója, amely mérsékelten ötvözi a kesernyés aromát a Boci csokitól megszokott ízekkel, így a végeredmény egy igazi kuriózum. Ugyanez mondható el a mogyorós verzióról is, amely a tejcsoki édességét elegyíti földimogyoró-darabkákkal, amelyek frissen ropognak a fogaid alatt. A 70 g-os nyulak ára ízesítéstől függetlenül 325 forint.

After Eight

Az After Eight mentával ízesített különlegességeit vagy szeretik, vagy utálják. Nincsen köztes állapot. Ha azonban odáig vagy a hűsítő ízű, kocka alakú csokoládéért, akkor garantáltan ízleni fog a húsvéti nyúl alakjára mintázott üreges csokoládétömb is.

Az ízélmény talán valamivel kevésbé erőteljes, mint az eredeti változatban, de a csokoládé és a borsmenta harmóniája itt is remekül érvényesül - az édesség szinte felrobban a szádban. A 10 dkg-os húsvéti szimbólum ára 599 forint.

Kinder

Valószínűleg már gyerekkorodban az eszedbe vésted, hogy a Kinder csokoládé - óriási tejtartalmának hála - nagyon finom és krémes. Azóta már elmúlt néhány év, de szerencsére a Kinder ugyanaz maradt.

A gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelik a csokoládé olvadós zamatát, amelyet habkönnyűvé varázsol a benne található tej. Mindegy, hogy meglepetést rejtő tojásról, arasznyi csokirúdról vagy éppen húsvéti nyúlról van szó, a Kinder nem hazudtolja meg önmagát. A terméket 55 g-os és 110 g-os kiszerelésben vásárolhatod meg, 349 és 558 forintért.

Smarties

Az aprócska csokidrazsénak képtelenség ellenállni, pláne akkor, ha a csokoládét még több csokival vegyítik, ahogyan az igazán édesszájúak szeretik. Ha benned is egy Gombóc Artúr veszett el, akkor a következő húsvéti nyúl biztosan a kedvedre lesz.

A könnyű tejcsoki nyúlalak mérsékelt édességétől talán nem ragad össze a szád, azonban Smartiesszal gazdagítva igazán tökéletes végeredményt alkot. A zörgő finomság nem csupán a gyerekek kedvence - még ha titkolod is, a szíved mélyén te is odáig vagy a csokidrazsé ízéért -, így a belőle készült 48 g-os édesség valószínűleg neked is megér 219 forintot.

Ezt is szeretjük