A 10 legszebb húsvéti képeslap a múltból
Válogass kedvedre retro képeslapjaink között!

Dia

 	Baromfiudvar 	Hajdanán nem feltételenül tojások, nyuszik vagy éppen barkaágak és virágok díszítették a képeslapokat.Jellemző volt, hogy egy-egy megörökített jelenet került a képre. Például a baromfiudvar népének etetése. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. » 	 

Baromfiudvar

Hajdanán nem feltételenül tojások, nyuszik vagy éppen barkaágak és virágok díszítették a képeslapokat.Jellemző volt, hogy egy-egy megörökített jelenet került a képre. Például a baromfiudvar népének etetése.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »
 

Fotó: http://backporchgraphics.blogspot.com/2011/03/elegant-easter-cards.html

Dia

 	Nyúluralom 	Érdekes szituáció, ahogy a katonának öltözött nyulak gyeplővel hajtják a tyúkokat. Talán azért, hogy jobban tojjanak, netán öncélú nyulaink arra törekszenek, hogy minél hamarabb eljussanak a gyerekekhez? Bármi is motiválta a képet, nagyon aranyos lett a végeredmény. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Nyúluralom

Érdekes szituáció, ahogy a katonának öltözött nyulak gyeplővel hajtják a tyúkokat. Talán azért, hogy jobban tojjanak, netán öncélú nyulaink arra törekszenek, hogy minél hamarabb eljussanak a gyerekekhez? Bármi is motiválta a képet, nagyon aranyos lett a végeredmény.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://blossombetty.blogspot.com/

Dia

 	Virágözön 	A virágos képeslapok már néhány évtizeddel ezelőtt is nagy kedvencnek számítottak. Habár ma már sokkal színesebb fotók készülnek a tavasz hírnőkeiről, mégsem vehetik fel a versenyt a hajdani hangulatú képeslapokkal. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Virágözön

A virágos képeslapok már néhány évtizeddel ezelőtt is nagy kedvencnek számítottak. Habár ma már sokkal színesebb fotók készülnek a tavasz hírnőkeiről, mégsem vehetik fel a versenyt a hajdani hangulatú képeslapokkal.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://www.cardcow.com/87644/glad-easter-day-holidays/

Dia

 	Nyúlritmus 	Ezek a nyulak aztán tudják mi a jó hangulat titka! Zenés kíséretben szállítják ki a húsvéti tojásokat a megfelelő személynek, mindezt egészen bájos egyenruhában teszik, akár egy nyuszi futárszolgálat tagjai. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Nyúlritmus

Ezek a nyulak aztán tudják mi a jó hangulat titka! Zenés kíséretben szállítják ki a húsvéti tojásokat a megfelelő személynek, mindezt egészen bájos egyenruhában teszik, akár egy nyuszi futárszolgálat tagjai.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://www.tradebit.com/filedetail.php/5518424-500-vintage-victorian-images-birthday-easter

Dia

 	Csibés ünnep 	Vidám és örömteli hangulatú húsvétot kíván ez a bájos kiscsibe, aki éppen csak most bújt ki a biztonságot jelentő tojásból. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Csibés ünnep

Vidám és örömteli hangulatú húsvétot kíván ez a bájos kiscsibe, aki éppen csak most bújt ki a biztonságot jelentő tojásból.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://dkaysdays.com/2011/04/06/wordless-wednesday/

Dia

 	Húsvéti szimbólumok 	Igazi nyúlúriember tipeg a képeslapon, akit hű társa - egy pelyhes kiscsibe követ. A húsvét két ismert jelképe egészen szentimentálisan elevenedik meg a képeslapon - lehetetlen nekik ellenállni. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Húsvéti szimbólumok

Igazi nyúlúriember tipeg a képeslapon, akit hű társa - egy pelyhes kiscsibe követ. A húsvét két ismert jelképe egészen szentimentálisan elevenedik meg a képeslapon - lehetetlen nekik ellenállni.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://www.cardcow.com/231689/joyful-easter-holidays/

Dia

 	Meglepetés 	A huncut szemű kislány úgy tűnik már nem tud a babérjain ülni, annyira várja a húsvéti nyúl érkezését. Persze a kis négylábú nem sieti el a dolgot, a háta mögött dugdosa igyekszik tovább csigázni a leányzó kíváncsiságát. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Meglepetés

A huncut szemű kislány úgy tűnik már nem tud a babérjain ülni, annyira várja a húsvéti nyúl érkezését. Persze a kis négylábú nem sieti el a dolgot, a háta mögött dugdosa igyekszik tovább csigázni a leányzó kíváncsiságát.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://www.cardcow.com/180590/bright-happy-easter-holidays/

Dia

 	Isten báránya 	Természetesen néhány évtizeddel ezelőtt még sokkal inkább jellemző volt a hitélet egy-egy jelenetét megeleveníteni a húsvéti képeslapokon, hiszen ez a keresztények legnagyobb ünnepe. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Isten báránya

Természetesen néhány évtizeddel ezelőtt még sokkal inkább jellemző volt a hitélet egy-egy jelenetét megeleveníteni a húsvéti képeslapokon, hiszen ez a keresztények legnagyobb ünnepe.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://www.cardcow.com/111796/joyful-easter-holidays/

Dia

 	Tavaszi zsongás 	A tündéri csibehölgyek a tavasz előhírnökei, virágos kalapjaikban mindenkit jókedvre derítenek. Egy édes kiscsibének senki nem tud ellenállni. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Tavaszi zsongás

A tündéri csibehölgyek a tavasz előhírnökei, virágos kalapjaikban mindenkit jókedvre derítenek. Egy édes kiscsibének senki nem tud ellenállni.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://jill-abeautifullife.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

Dia

 	Bájos meghittség 	Barkaágak, tojások és nagyméretű kiscsibék mellett várja az ünnepet a képen látható kisfiú. A húsvét szimbólumai egyértelműen megjelennek a nagyon meghitt jelenet közepette. 	Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Bájos meghittség

Barkaágak, tojások és nagyméretű kiscsibék mellett várja az ünnepet a képen látható kisfiú. A húsvét szimbólumai egyértelműen megjelennek a nagyon meghitt jelenet közepette.

Hasonló képeslapot nálunk is találsz. »

Fotó: http://karenswhimsy.com/easter-cards.shtm
Blog.hu ajánló
Szerző: Debreceni Andi
Fotó: