Heti horoszkóp augusztus 8-tól 14-ig: a Skorpió a karrierben, a Bak a szerelemben sikeres

A hét tele lesz pozitív energiákkal.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten sokan örülhetnek a pozitív energiák jótékony hatásainak. A horoszkóp nem véletlenül jósol ilyen sok örömteli, kellemes, jó irányba terelő eseményt.

Vannak, akik a szerelemben, mások a karrierben lesznek szerencsések. A heti előrejelzés elárulja, mire számíthat a héten a tizenkét csillagjegy.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kreatív energiák szabadulhatnak fel ezen a héten. Ezt ki is használod, és egyszerűen szárnyalsz tevékenységeidben. Párkapcsolatodban új fejezetet terveztek nyitni, és minden összeáll ahhoz, hogy megvalósítsátok a régóta dédelgetett álmot. Ha szingli vagy, akkor az online társkeresés kecsegtethet új lehetőségekkel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten beleveted magad az élet élvezetébe, és sokkal lazábban kezeled a dolgokat. Párkapcsolatodban egy lépést tesztek előre, amire már nagyon régóta vártál. Szingliként egy titkos hódoló bukkan fel a színen, ez pedig izgalmas lehetőségeket rejthet magában. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten sok időt töltesz a barátaiddal, és ettől megújulsz lelkileg. A munkahelyeden dicséretet kapsz, amitől erősödik az önbizalmad. Szerelmi életedben kisebb felhő keletkezhet kettőtök közt, de el tudjátok simítani a problémát, amitől csak erősebb lesz a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, a héten sok izgalmas flörtben lesz részed. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A héten felfedezel egy új hobbit, ami teljesebbé teszi a mindennapjaidat. A munkádban nagyon sok energiát tapasztalsz. Pároddal egy nyaralást terveztek, amiért nagyon lelkesedtek. Ha szingli vagy, akkor most érdemes lehet több eseményre járni, mert összehozhat a sors egy érdekes illetővel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A munkádban tapasztalsz egy kis fennakadást, de olyan módon tudod megoldani, hogy tanulsz belőle, így jó hatással lesz rád hosszú távon ez a tapasztalat. Szerelmeddel fejlődik a kommunikációtok. Ha szingli vagy, akkor most különösen élvezed az ismerkedési időszakot, és újabb hódolókra akadhatsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten megtapasztalod, milyen fontos a pihenés és kikapcsolódás. Keményen dolgozol, ezért fontos észben tartani, hogy megérdemled. Szerelmeddel lesz köztetek egy nézeteltérés, de hamar megértitek egymás álláspontját. Ha szingli vagy, akkor itt az ideje letölteni egy ismerkedési appot, ugyanis szerencséd lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten hosszú idő után sikerül valamit elrendezned az életedben, és helyre rakni magadban. A munkahelyeden újabb lehetőségeket látsz meg a fejlődésre. Szerelmeddel sikerül a héten közösen kikapcsolódnotok. Szingli vagy? Akkor most különösen élvezed az egyedüllét pillanatait, és úgy érzed, semmi nem hiányzik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten fontos lépést érsz el a karrieredben, amelyért régóta keményen dolgozol: büszke lehetsz magadra. Szerelmeddel vitába keveredhetsz egy apróság miatt, ám annál szenvedélyesebb lehet a békülés. Szingliként több hódolód is akad, és nehezen döntöd el, kit válassz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten végre több időt töltesz a barátaiddal és régóta várt tevékenységekkel. Pénzügyeid hosszú idő után rendeződni látszanak, most elkezdhetsz félretenni is. Szerelmeddel megújulást élhettek át együtt a kapcsolatotokban. Ha egyedülálló vagy, egy izgalmas kaland várhat rád a héten. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagyon jól fogod a pénzt a kezedben, emiatt sokat tudsz spórolni, ami most különösen jól jöhet a jövőd érdekében. Szerelmi életedben nyugalmat és megérkezést tapasztalsz, amit sikerként élsz meg. Szingliként a héten a barátokkal való közös programok hoznak örömet, és az izgalmas emberek, akikkel találkozol közben. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten újragondolod az anyagi helyzeted, és rájössz, hogyan tudnád jobban csoportosítani a pénzt. Vannak ötleteid, mire költenél legszívesebben, de türelmesen kivárod a megfelelő pillanatot. Szerelmi életedben párkapcsolatban és szingliként is szerencsés időszak veszi kezdetét, váratlan fordulatokkal. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten érzel magadban elég energiát, hogy újrakezdd a sportolást, ami különösen lelkessé tesz. A pénzügyeidet is elkezded jobban átlátni. Pároddal megismeritek egymás új oldalát, és ettől mélyül a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, akkor egy online társkereső oldal hozhat új lehetőségeket. Horoszkópos ékszer »

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük