A Megasztár zsűritagjai

Dia

 	Presser Gábor 	Mindenki Pici bácsija a Megasztár első három évadában képviselte a zsűrit, kedvességével és építő kritikáival sokak kedvencévé vált. A Kossuth-díjas zeneszerző szívén viseli a fiatal tehetségek sorsát. 	Kapcsolódó cikk: 	Kiderült az igazság! Így érez a zsűritag, amiért kihagyták a Megasztár 6-ból »

Presser Gábor

Mindenki Pici bácsija a Megasztár első három évadában képviselte a zsűrit, kedvességével és építő kritikáival sokak kedvencévé vált. A Kossuth-díjas zeneszerző szívén viseli a fiatal tehetségek sorsát.

Kapcsolódó cikk:
Kiderült az igazság! Így érez a zsűritag, amiért kihagyták a Megasztár 6-ból »

Dia

 	Pierrot 	A Pierrot művésznéven ismertté vált Marosi Z. Tamás a népszerű tehetségkutató első két évadában értékelte a versenyzőket, de ő volt a műsor egyik producere is egyben. Korábban együtt dolgozott többek a között a Pa-dö-dővel és Gangxta Zoleeval is, mostanában számítógépes játékok tervezésével foglalkozik.

Pierrot

A Pierrot művésznéven ismertté vált Marosi Z. Tamás a népszerű tehetségkutató első két évadában értékelte a versenyzőket, de ő volt a műsor egyik producere is egyben. Korábban együtt dolgozott többek a között a Pa-dö-dővel és Gangxta Zoleeval is, mostanában számítógépes játékok tervezésével foglalkozik.

Dia

 	Bakács Tibor 	A szókimondó újságíró a Megasztár első három szériájában illette éles kritikájával az énekeseket, ugyanakkor őszintén tudott lelkesedni, ha valakiben meglátta a tehetséget. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenki elfordult tőle? Váratlan lépésre szánta el magát az ismert műsorvezető »

Bakács Tibor

A szókimondó újságíró a Megasztár első három szériájában illette éles kritikájával az énekeseket, ugyanakkor őszintén tudott lelkesedni, ha valakiben meglátta a tehetséget.

Kapcsolódó cikk:
Mindenki elfordult tőle? Váratlan lépésre szánta el magát az ismert műsorvezető »

Dia

 	Soma 	Az első három évadban a zsűri egyetlen női tagjaként anyáskodó szeretettel fordult a versenyzők felé, ugyanakkor nem rejtette véka alá véleményét, ha egy produkció nem nyerte el a tetszését. Soma elvégezte a pszichológia szakot, a női lélek rejtelmeivel különösen sokat foglalkozik.

Soma

Az első három évadban a zsűri egyetlen női tagjaként anyáskodó szeretettel fordult a versenyzők felé, ugyanakkor nem rejtette véka alá véleményét, ha egy produkció nem nyerte el a tetszését. Soma elvégezte a pszichológia szakot, a női lélek rejtelmeivel különösen sokat foglalkozik.

Dia

 	Pély Barna 	Az első három széria legfiatalabb zsűritagja maga is egy tehetségkutatóban kezdte zenei karrierjét, így könnyen együtt tudott érezni a versenyzőkkel. A United frontembere barátnőjét, Galambos Dorinát a műsorban ismerte meg.

Pély Barna

Az első három széria legfiatalabb zsűritagja maga is egy tehetségkutatóban kezdte zenei karrierjét, így könnyen együtt tudott érezni a versenyzőkkel. A United frontembere barátnőjét, Galambos Dorinát a műsorban ismerte meg.

Dia

 	Friderikusz Sándor 	Fridi a negyedik szériában sem kímélte éles kritikáival a versenyzőket, a zsűri székében az ötödik szériában is elfoglalta helyét. Sokan tőle tartottak a legjobban, pedig, ha tehetségesnek vélt valakit, a dicséretekkel sem fukarkodott. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Friderikusz Sándor » 	 

Friderikusz Sándor

Fridi a negyedik szériában sem kímélte éles kritikáival a versenyzőket, a zsűri székében az ötödik szériában is elfoglalta helyét. Sokan tőle tartottak a legjobban, pedig, ha tehetségesnek vélt valakit, a dicséretekkel sem fukarkodott.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Friderikusz Sándor »
 

Dia

 	Eszenyi Enikő 	A vörös színésznő 2008-ban lett a zsűri oszlopos tagja, jóindulatával és kedvességével a versenyzők szívébe is könnyen belopta magát, ugyanakkor nem kertelt, ha valaki nem tetszett neki. 	Kapcsolódó szavazás: 	Melyik sztár a dögösebb? » 	 

Eszenyi Enikő

A vörös színésznő 2008-ban lett a zsűri oszlopos tagja, jóindulatával és kedvességével a versenyzők szívébe is könnyen belopta magát, ugyanakkor nem kertelt, ha valaki nem tetszett neki.

Kapcsolódó szavazás:
Melyik sztár a dögösebb? »
 

Dia

 	Mester Tamás 	A Jack Jack zenekar frontembere nemcsak a magyar zenei élet, de a Megasztár negyedik, ötödik és hatodik szériájának is üde színfoltja. Vicces megjegyzéseket éppúgy osztogat, mint súlyos kritikákat.

Mester Tamás

A Jack Jack zenekar frontembere nemcsak a magyar zenei élet, de a Megasztár negyedik, ötödik és hatodik szériájának is üde színfoltja. Vicces megjegyzéseket éppúgy osztogat, mint súlyos kritikákat.

Dia

 	Falusi Mariann 	Az énekesnő maga is egy tehetségkutatónak köszönheti karrierje fellendülését, így vélhetően átérzi a versenyzők helyzetét, ugyanakkor saját bevallása szerint szigorú ítész. 	Kapcsolódó cikk: 	Így se láttad még! Falusi Mariannt körüldongják a szexis fiatal pasik »

Falusi Mariann

Az énekesnő maga is egy tehetségkutatónak köszönheti karrierje fellendülését, így vélhetően átérzi a versenyzők helyzetét, ugyanakkor saját bevallása szerint szigorú ítész.

Kapcsolódó cikk:
Így se láttad még! Falusi Mariannt körüldongják a szexis fiatal pasik »

Dia

 	Bochkor Gábor 	- Azt várom az énekesektől, hogy szórakoztassanak minket és a nézőket is - vallja a rádiós, aki a Megasztár hatodik szériájában ül a zsűri székébe. 	Kapcsolódó cikk: 	Hitted volna? Ezt a népszerű rádióst választották a Megasztár zsűritagjának »

Bochkor Gábor

- Azt várom az énekesektől, hogy szórakoztassanak minket és a nézőket is - vallja a rádiós, aki a Megasztár hatodik szériájában ül a zsűri székébe.

Kapcsolódó cikk:
Hitted volna? Ezt a népszerű rádióst választották a Megasztár zsűritagjának »

Dia

 	Bereczki Zoltán 	Az izgága énekes a Megasztár 6-ban zsűrizi a tehetségeket, nem áll tőle távol ez a műfaj, legutóbb A Nagy Duettben még ő is versenyzőként vett részt.

Bereczki Zoltán

Az izgága énekes a Megasztár 6-ban zsűrizi a tehetségeket, nem áll tőle távol ez a műfaj, legutóbb A Nagy Duettben még ő is versenyzőként vett részt.

Ezt is szeretjük
Fotó: