Mindenki elfordult tőle? Váratlan lépésre szánta el magát az ismert műsorvezető

Bakács Tibornak már csak Farkasházy Tivadar ad munkát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2011-es év eddigi legkellemetlenebb hazai sztárbotránya kétségkívül Bakács Tibor Settenkedő nevéhez fűződik, aki az előzetes hírek szerint február 4-én a budakeszi Tescóból megpróbált ellopni egy rúd téliszalámit, ám a biztonsági rendszer lebuktatta.

Az 51 éves újságíró nem tagadta bűnét, és arra hivatkozott, hogy éhes volt, de nem volt nála elég pénz, ezért döntött úgy, hogy megpróbál titokban, fizetés nélkül kisétálni az élelmiszerrel, ám ezzel még nem ért véget a botrány.

Más élelmiszereket is lopott

A biztonsági szolgálat egyik munkatársa ugyanis néhány nappal később eljuttatta a Borsnak azt a felvételt, amin jól látható, hogy a Megasztár egykori zsűritagja nemcsak szalámit, hanem más élelmiszereket is megpróbált eltulajdonítani.

A 37 éves biztonsági őrt röviddel később elfogta a rendőrség, és személyes adattal való visszaélés miatt eljárás indult ellene, Bakács pedig bizonytalan időre elveszítette munkahelyét: a Klubrádió ugyanis jelenleg is szünetelteti műsorát.

A Magyar Narancs kulturális rovatának egykori vezetője aztán Hajdú Péter Frizbi című műsorában is felidézte a bolti lopás történetét. Az interjú során többek között azt is elárulta, hogy élettársa gyereket vár tőle - anyagi helyzetük pedig nagyon rossz.

Szinte mindenki elfordult tőle

Tettét - amit saját bevallása szerint nem tervezett el előre - érthető okokból nagyon sokan elítélték, de barátai, Para-Kovács Imre és Vágvölgyi B. András kiálltak mellette, Havas Henrik pedig túlzásnak nevezte felfüggesztését.

A Megasztár zsűritagjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az Élet és Irodalom egykori munkatársa az eset óta valamennyi munkahelyét elveszítette, de mint Hajdú Péternek bevallotta, megszületendő gyermeke érdekében még a bulvárt is bevállalná - azt a műfajt, amit korábban mélyen lenézett.

Bakács Tibor a közelmúltban a Bors munkatársával osztotta meg telefonon vallomását, miszerint befejezi pályafutását a médiában, ám erről többet nem volt hajlandó elárulni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Bors úgy tudja, hogy korábbi munkaadói közül mindössze Farkasházy Tivadar, a Hócipő főszerkesztője nem fordított neki hátat, a Heti Hetes sztárja szerint ugyanis Bakács már megbűnhődött, és továbbra is igényt tart cikkeire.

Ezt is szeretjük