Egy 16 éves nagyfiú mamája a bájos hangú Zsigmond Tamara
Zsigmond Tamara hatéves kora óta szinkronizál, emellett pedig két fiú elbűvölő édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a legtöbb színészt a nézők még elmaszkírozva is felismerik a filmekben, pusztán a gesztusokra, mozdulatokra vagy éppen testtartásra hagyatkozva, addig a szinkronhangokat sokkal nehezebb beazonosítani - már ameddig némák.

Merthogy a legismertebbeknek elég csak néhány mondatot elrebegniük jellegzetes hangjukon, és az ember rögtön tudja, kit is hall, még ha addig sosem látta az arcát.

Nap mint nap halljuk

Bizonyára Zsigmond Tamarának is vannak felejthetetlen emlékei a közértből vagy a piacról, hiszen a sztárallűröktől mentes szinkronszínésznő hatéves kora óta kölcsönzi hangját ismert vagy kevésbé ismert figuráknak.

Natalie Portman, a Miami helyszínelők Calleigh Duquesne-je vagy éppen a Doktor House-karakter, a Jennifer Morrison által játszott dr. Cameron bájos magyar hangja nemrég a Femina riporterével beszélgetett munkájáról.

Mint elmesélte, bár mindig az aktuális munkája a kedvence, ugyanakkor vannak olyanok, akiket mindig szívesen szinkronizál.

Tapasztalt szinkronhang

Ilyen például Natalie Portman, akit eddig nyolc alkalommal magyarított, de mindannyiszor örömet szerzett neki a feladat, hiszen nagyon tehetségesnek tartja az amerikai színésznőt.

Mindemellett kiderült az is, miért volt régen olyan híres a magyar szinkron. Amikor ugyanis még a Pannónia Filmstúdióban készültek a szinkronok, sokkal több idejük volt a színészeknek a szöveggel foglalkozni, még felolvasópróbákat is tartottak!

Manapság azonban jobbára futószalagon kénytelenek gyártani a szinkronokat a rengeteg szappanoperához és filmhez, így aztán nincs hezitálás, rögtön a szöveg kézhezvétele után elhangzik, hogy Felvétel!

Anya és dolgozó nő

Talán kevesen tudják, de a kedves hangú, 32 éves színésznő már kétgyermekes anyuka, ráadásul nem kis korkülönbség van porontyai között. Míg pici babája még csak 10 hónapos, mellette van egy 16 éves nagyfia is!

Ahogy megosztotta a Femina riporterével, a kistestvérre is félig-meddig kamasz fia beszélte rá. A kicsi világrajötte után rögtön meg is barátkozott vele, állítólag már külön nyelvük van, amit csak ők ketten értenek.

Ezt is szeretjük