Zséda levetkőzik a Playboynak?
Íme, az igazság!
Zséda elmesélte a Tabu TV riporterének, mi a véleménye a sztárok vetkőzéséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már régen nem csak a színésznők kiváltsága, hogy fedetlen bájaikkal növeljék sztárkultuszukat. Egyre több énekesnő dobja be a hangja mellett a testét is, természetesen a nagyobb siker érdekében.

És nem szükséges olyan jól ismert külföldi példákat említeni, mint Lady GaGa, Christina Aguilera, Beyoncé vagy akár Rihanna, a magyar előadók között is akad olyan, aki gond nélkül megszabadul ruhájától, ha úgy érzi kívánatosnak.

Nem minden vetkőzés egyforma

Zséda azonban igyekszik megválogatni, kinek és milyen apropóból vetkőzik: bár legutóbbi albumának, a Rouge-nak a dalai egy érettebb és érzékibb nőként láttatják, a Tabu TV-nek elárulta, vannak határok, amiket nem szándékozik átlépni.

Egyebek közt ide tartozik az, hogy semmi pénzért nem vetkőzne le az olyan férfimagazinoknak, mint a Playboy vagy a CKM, mert úgy véli, az ezekben megjelenő fotók elsősorban nem a női szépségről szólnak.

Ruhátlanul a színpadon?

Ellenben örömmel mondott igent az Elle felkérésére, amikor is egy szál fürdőbugyiban engedte magát fotózni egy pikáns, de igazából semmi intimet nem láttató címlap kedvéért. A női magazin ugyanis a Merj tetszeni! üzenetet kívánta közvetíteni általa az olvasóinak.

- A színpadon megmutatni magam, az is egy játék, persze azért én vagyok. De egy magazin, az sokkal őszintébb megnyilvánulás.

Egyébként a lemezkészítés közben többször éreztem azt, amit egy színésznő érezhet, amikor levetkőzik egy színdarabban, merthogy sokszor visznek mélyre ezek a dalok, és már-már olyan érzés, mintha az ember ruhátlanul állna a színpadon - nyilatkozta a Tabu TV riporterének.

Fotók: Europress, lightmedia.hu

Ezt is szeretjük