A magyar énekes nehezen dolgozta fel 46 éves felesége halálát

Zorán második feleségét fiatalon vesztette el, közös kislányukkal maradt egyedül.

Az egyik legszörnyűbb tragédia, ami egy emberrel megtörténhet, ha szeretett házastársát idejekorán elveszti. Hosszú éveknek kellett eltelnie ahhoz, mire hazánk egyik legismertebb előadója, Zorán feldolgozta második felesége halálát. A Kossuth-díjas énekes és zeneszerző párja, Éva fiatalon, 46 évesen hunyt el, kislányuk, Szandra akkor csupán 12 éves volt. A zenész legmélyebb magánügyének tekinti gyászát, mégis, Joshi Bharat 2012-es műsorában, őszintén mesélt arról az időszakról.

- Szandra mamája elvesztése mindannyiunk számára nagy tragédia volt. Egy 12 éves lánnyal maradtam egyedül, egy olyan papaként, aki nagyon sok mindenben segítséget kapott a feleségétől. Az első megroggyanás után próbáltam talpon maradni, nyomasztott a felelősség, hogy a lányom minél kevesebbet érezzen mindebből - mondta. Az énekes azt is bevallotta, náluk otthon sohasem volt tabu a mama haláláról beszélni.

Nézd meg képes összeállításunkban Zorán feleségeit!

24 évvel fiatalabb a magyar énekes felesége

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok párjukkal!

24 évvel fiatalabb a magyar énekes felesége

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük