Kiderült, Zimány Lindának miért nincs párja - Már két éve egyedülálló

Zimány Linda elárulta, miért egyedülálló nő már lassan két éve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub reggeli műsorának házigazdái is meglepődtek azon, hogy Zimány Linda már két éve szingli, a modell, aki nemrég tette le a büntetőjogi szakvizsgáját. 

Augusztusban lesz két éve, hogy a 33 éves sztár egyedülálló nőként éli a mindennapjait, aminek az okairól a Reggeliben mesélt. 

Zimány Lindának ezért nincs párja

Zimány Linda azt mondta, a legutóbbi kapcsolata hat évig tartott, ami szerinte egy házasságnak is beillett volna. Egy hosszú kapcsolatot pedig meg kell gyászolni, a kapcsolat és a szakítás során megélt sérelmeket és sérüléseket fel kell dolgozni. 

- Én abszolút gondolkodtam gyerekben is, ezért is volt rossz, hogy ez a kapcsolat nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. 

zimany-linda
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szőke szépség az a típus, aki csak gyűjti magában a sérelmeket, nem beszéli ki a problémákat, aztán egyszer csak minden kirobban belőle, de most már kezd tudatosan odafigyelni arra, hogy ezen változtasson. 

- Kezdek odafigyelni arra, hogy megmondjam a másiknak, ha valami problémám van, mert nem mindig jön rá magától. Én Kos csillagjegyű nőként úgy voltam vele, hogy "Mi az, hogy nem tudja, ez a bajom?!", "Milyen érzéketlen? Miért nem látja rajtam?" - mesélte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is bevallotta, hogy a férfiaknak nincs vele könnyű dolguk, mert ráadásul el is titkolja, ha valami baja van, így nehéz rajta észrevenni, ha valami bántja, ugyanakkor minden kapcsolatában az rá a jellemző, hogy az utolsó utáni esélyt is megadja a másiknak. 

- 31 múltam, amikor vége lett, és úgy voltam vele, hogy most már lépjünk tovább, mert meg kéne találnunk életünk párját. 

Nehezen tud ismerkedni

A szakítás után már randizgatott, de nem egyszerű ismerkednie, és nem is csak feltétlenül az ismertsége miatt. Pedig most már a szíve és a lelke is nyitott egy új párkapcsolatra. Azt már biztosan tudja, hogy mit akar, és mit nem szeretne. 

- Én azt veszem észre, hogy egy nő csinos, a férfiakban még él egy sztereotípia, aztán amikor leülnek veled beszélgetni, rájönnek, hogy agy is párosul a szép külsőhöz. Ez sokaknak riasztó. Vagy nem érdekli őket annyira a belső, ami meg nem egy nekem való párkapcsolat.  

zimany-linda-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Számomra nagyon fontos az intelligencia, az, hogy bármilyen szituációban jól tudjuk érezni magunkat, beszélgetni tudjunk. Ha együtt éled le valakivel az életedet - ezt a szüleimnél is látom, akik a mai napig együtt vannak -, vannak dolgok, amik egy kapcsolat elején nagyon fontosak, de később kicsit elülnek, és kell, hogy egy olyan ember legyen melletted, aki a legjobb barátod is, akivel élményeid vannak, akivel nevetni tudsz. 

Felismered Zimány Lindát smink nélkül?

Nem is sűrűn lehet festetlen arccal látni, de azért az Instagram-oldalára feltöltött nemrég egy olyan fotót, melyen természetes valójában láthatjuk. Képes összeállításunkban több olyan magyar sztárt is találsz, akinek neve hallatán az erősen sminkelt arc ugrik be, ezért nehéz volt róla olyan smink nélküli fotót találni, melyen nem fedi a bőrét több réteg festék.

Ezt is szeretjük